סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

סופ"ש נפלא ונעים לכולם!

Elle992

New member
שלי

1. בטח שמתם לב שלא הייתי פעילה ממש בשבועיים האחרונים.
שבוע אחד העברתי בחופש והשאר פשוט מצב מוזר כזה של חוסר חשק
וגם ייאוש מכל מיני דברים אבל זה נראה לי עבר.
אז מה שהיה טוב זה החופש, נתן לי להתרוקן מכל הרע ולהתמלא בחיובי.
וגם מצאתי סוף כל סוף בגדים שנורא מחמיאים לי אבל עדיין לא סחבות נוראיות
ולהראות נורמלית, זה נראה לי טוב

2. אתמול האמת - פרצו לי לחשבון הפייסבוק. זה הגיע מהמקום הכי לא צפוי
ומאוד התאכזבתי מאותו אדם ומעכשיו והלאה דברים הולכים להשתנות.

3. אוו, מגיעים לחלק המעניין - השבוע הצלחתי ממש להכיר ובאמת להקשיב
ל-The Weeknd כי לפני כן פשוט זכרתי אותו בתור הזמר שעשה את שיר הנושא
ל-50 גוונים של אפור ואני לא מחובבות הז'אנר אבל בכ"ז יצא לי להקשיב
לשיר הזה והוא טוב אבל השבוע נתתי צ'אנס אמיתי וגיליתי בנאדם ממש מיוחד.
הוא שר בצורה מדהימה מבחינתי, הוא שר מהלב - לא מזייף, הוא שר יפה והכי מיוחד זה שהוא ממש מצליח לשנות את הקול כשצריך. כשצריך מחוספס וכשצריך מעודן וזה שילוב מאוד יפה ולא פופולארי הרבה. הוא ממש מצליח להעביר
בי רטט וזה לא קורה לרוב, אני די אייס קיוב.
אז יש 2 שירים שממש אהבתי והתחברתי ומקווה לגלות עוד כאלה בהמשך

הראשון אני מצרפת כאן שיופיע למטה והשני The Weeknd - The Hills

4. פיציות ביתיות שהכנתי שיצאו מדהים - הבצק הוא בצק לחם מיוחד וכ"כ
רך מבפנים וקריספי מבחוץ והמילוי רגיל - עגבניות, בצל ותיבול ומעל פיזרתי זיתים שחורים וגבינה טבעונית - מדהים!!

5. לצערי אני עדיין מתמקדת ביומני הערפד, עדיין בדיכי משאבודים נגמר ולא יחזור...אבודים בחו"ל, הסדרה המיושנת.
אם יש לכם המלצות לסדרות בז'אנרים האלה - אשמח לשמוע

6. שאני מגלה ככל שעובר הזמן כמה אני מתנתקת מהזהות הישנה שלי
בחלקים הרעים והגרועים שבה ומצליחה לראות אנשים כמי שהם, ולא כמי שהם
מייצגים כקהילה/מגזר.

מלומאן

New member
אם את אייס קיוב

אפשר לקבל חתימה? אני תמיד הערצתי אותך

אבל באמת, אהבתי את הביטוי הזה. זו פעם ראשונה שאני שומע אותו.

אם את צריכה עוד זמרים שמשלבים טוב בין מחוספס למעודן יש לי כמה רעיונות, אבל אני לא יודע אם זה סגנון שתאהבי (זמרי בלוז וסול של פעם...)

Elle992

New member
אני מכירה אותו

יצא לי לשמוע אותו מספר פעמים אבל לא השקעתי מספיק.
עכשיו אנסה

לגבי אייס קיוב - זה פשוט מאוד - אני בנאדם נורא קר(לא מבחינת הדם, הדם שלי די חם אלא מבחינה מנטלית), אפטי ואדיש אז התיאור הזה די
מתאים לתאר את זה - קוביית קרח

מלומאן

New member
כן, הבנתי מה רצית להגיד

סתם אמרתי שאהבתי איך בחרת להגיד את זה

בכל מקרה, מאחר ואין לי כח להשתתף בשרשור שפתחת אתמול על גוון העור (למרות שלא אמור להיות קשה כל כך לזרוק איזה "לא"), אני סתם אשים עוד כמה שירים בשרשור הזה. רק כי אמרת שאת רוצה לנסות לשמוע. זה בעיקר שטויות שאני אמור להיות מובך שאני עדיין שומע בגילי, אבל שיהיה...

אצלי

זה קושי להנות מהדברים שהעולם החומרני מציע לפעמים אפילו אוכל לא כל כך מהנה. אצלי זה נובע מעומס רגשי אבל לדעתי השקפת עולם שגורסת שלא מגיע לך כלום מגדילה את ההנאה כי היא מלכתחילה מכניסה אותך לתודעה ריקה שיש בה מקום להעריך דברים אחרים זה לא פותר עומסים רגשיים אבל זה מאפשר לראות את העולם באור חדש ורענן. אז אני חושבת שאולי שווה לנסות לחשוב ככה שלא מגיע לך כלום וכל דבר קטן שיש לך זה דבר שיש להוקיר

Elle992

New member
אני כנראה מבין האנשים הכי שלילים וחסרי אמונה שיש

רוב הזמן אני רואה שלילי ואם קורה משהו חיובי אז אני שמחה
ומודה על זה.
התרגלתי לזה שאני חסרת מזל, שדברים לא באים לי בקלות אם בכלל
ושהחיים ככה כי זה מה שאלוהים קבע עבורי ביום שנולדתי.

אני כן מנסה לשפר ולצאת קצת מהזוועה, אבל תכל'ס - אין סיכוי
שאהפוך לאדם אופטימי ומלבב.

מצחיקולה

זה טוב שאת מעריכה אבל לא התכוונתי ממש לזה.
וכן צריך להאמין שאפשר כי אמונה מקצרת תהליכים. הרי התת מודע שלך קובע את טיב המציאות שלך. אנשים שלא מאמינים שמשהו אפשרי צריכים לעבוד מאוד קשה כדי ליצור לעצמם מציאות מאפשרת לעומת בעלי האמונה שהמציאות פשוט נבנית מתוך מוחם ( כמובן בעזרת האל אני לא מעודדת כוחי ועוצם ידי).
אבל זה טוב לדעת לעבוד קשה ולפעמים זה מה שצריך ואני יודעת שאת טובה בזה ושזה עזר לך אבל גם קצת אמונה לא תזיק רק תעזור.
התאים בגופינו מוחלפים בערך כל 3 ארבעה חודשים אז למה בעיות בריאות ותקיעויות בחיים ממשיכים? כי התת מודע משחזר את עצמו אז צריך לדעת מתי להפסיק את השחזור

Elle992

New member
אני מאמינה באלוהים, נחשב?

ורגע ברצינות - יש בי קצת אמונה אבל בדברים שאני רואה בהם פוטנציאל.
זה לא קורה הרבה אבל זה קורה מדי פעם.

אני משתדלת, לראות את הטוב. זה עובד לי לפעמים

מלומאן

New member
סיכום שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע? כלום, חוץ מזה שמצאתי סוף סוף את הנפש התאומה שלי!

משהו רע שקרה לכם השבוע? היום הראשון באפריל ועדיין לא מתחתי אף אחד

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? לא יודע למה, אבל הקטע שאני מצרף מתוך הסרט "חמים וטעים" תקוע לי בראש. מצאתי אתמול עוד כמה ביצועים נחמדים לשיר אז אני מצרף גם אותם.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? Les vacances de M. Hulot של ז'אק טאטי בקולנוע... אבל זה לא מעניין. ראיתי גם את "אליס בארץ הפלאות" בגרסא של דיסני היום, גם זה היה כיף

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? לא. אה, חוץ מהעניין הזה של הנפש התאומה. שבאמת קרה. קוראים לה מרילין. נראה לי. קצת שכחתי מרב התרגשות. בכל מקרה, הנה השיר:

dory141

New member
תורי

לא היה שום דבר טוב או רע במיוחד, פשוט העברתי עוד שבוע.
מאכל- בורקס בבורקס לוינסקי בת"א. לקחתי בטעם גבינה, הוספתי רוטב צ'ילי מתוק ובצד זיתים וביצה חומה. ממש מעדן.
סרטון- שמעתי לא מעט מוזיקה ביוטיוב. אבל, אני דווקא רוצה לחלוק את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=8tqeBRVinoU 
סרט או סדרה- ראיתי את סרט המתח הפירצה מ-2007, שמספר כיצד ה- FBI לכדו מרגל לטובת רוסיה בתחילת המילניום הנוכחי. מרתק ועשוי בסגנון של פעם, במובן הטוב של המילה.
משהו מרגש? ראיתי היום כמה דקות בערוץ 10 בטלוויזיה (על בי"ס שבח מופת שהיה דוגמא לנחשלות בדרום ת"א והשבוע התברר ש-100% מהבוגרים של השנה הנוכחית נמצאו זכאים לבגרות. כל הכבוד למנהל שלהם, שהקפיץ אותם רמה.

bluish raindrop

New member
אוקייי

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? מאוד מיואש מעניין ההכרויות אונליין, זה בדרך כלל מאוד מהיר ומרוקן אותי נפשית. החלטתי להתרכז יותר בפרויקטים שלי והתקדמות מבחינה מקצועית שם הולך לי אחלה. אם מישהי תראה עניין ותהיה עקבית בהתנהגות אעסוק בזה. בנתיים צריך להתאושש.

משהו טוב שקרה לכם השבוע? נפגשתי עם חברים היה כיף המון הומור וגם תמיכה חברית בקשיים. חוץ מזה פרויקטים שלי מתקדמים לפעמים בעצלתיים לפעמים מהר. יש הרבה מה לעשות ולנסות, וזה אחלה. לדוגמא עבדתי השבוע איזה בתור ניצב בסדרת טלויזיה והיה ממש חוויה !

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? לא משהו ספציפי, שומע הרבה מוזיקה אוהב לגלות דברים חדשים כי אצלי שירים נטחנים מהר.

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? פיצה עם תוספת אווז חח ..ממ בשר צ'יפס.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? הפרק של המתים המהלכים השבוע היה קצת משעמם, חוץ מזה לא משהו מיוחד, לפעמים ביוטיוב יש משהו חמוד\מצחיק.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? מרגש אותי להתחבר לקרובי משפחה ולחברים למרות הבעיות שהיו בינינו. זה טוב מרגיש שיורד ממני העול כשאני מסוגל לשכוח לאנשים מההתנהגויות ההזויות שלהם - זה עוזר לי להיות יותר רגוע ושמח. אם לא מסתדר עם מישהו אני מתרחק ממנו קצת בצורה הגיונית, ונעלב פחות, ככה שמקל להישאר בקשרים טובים, שמח על זה.

dori78

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
ניצלתי את העובדה שאני עדיין מובטלת ויש לי זמן באמצע השבוע ועשיתי טיול חביב עם האופנוע ועם חבר טוב.
רכבנו לגלבוע ואכלנו במסעדת "קימל" המשובחת.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
הלכתי לקופ"ח לעשות בדיקת דם והאחות שלקחה דם השאירה לי מזכרת לא נעימה בצורת שטף דם

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
מצרפת שיר מפעם של הרכב "פרמירה" - שלושה מוזיקאים מוכשרים ששיתפו פעולה והוציאו אלבום אחד ויחיד במסגרת ההרכב.
השיר נקרא "חמש בבוקר עוזבת" ואני מחבבת אותו כי הוא מזכיר שלכל סיפור יש שני צדדים.

מאכל שנהנתם ממנו השבוע?
אוו.... יש כמה:
1. מרק עגבניות שהכנתי.
בגלל שאסור לי פלפל שחור, בצל ושום אני מוצאת את עצמי מאלתרת המון כדי לגוון בטעמים.
הוספתי למרק מחית מגבעולי סלרי שבושלו בו והם העשירו גם את הטקסטורה וגם את הטעמים.
2. שתי מנות צמחוניות שאכלתי במסעדה
רביולי גבינת עיזים דוקסל בטטה פטריות שמנת ומרווה
ניוקי תפוחי אדמה כרישה פורטובלו שמנת ומנגולד

אם אתם מגיעים לגלבוע המסעדה מומלצת בחום. אווירה נעימה, אחלה נוף ויופי של אוכל.
וכן, שברתי את התפריט הנטורופתי בשביל זה. לא כל יום אני מגיעה לאכול במקום ששווה את זה...

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
"היהודים באים" - עונה שניה בערוץ 1, ימי שישי 21:30.
כל מערכון בול פגיעה.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?
אתמול פגשתי חברים עם תינוקת שלא ראיתי הרבה זמן, כמה חודשים.
בזמן הזה התינוקת התחילה ללכת, היא עדיין לא מדברת אבל מתקשרת יותר עם הסביבה ובאופן כללי חמודה.
אכלתי לידה משהו והצעתי לה ביס, היא הנהנה אז הגשתי לה חתיכות קטנות לפה והיא אכלה יפה.
אח"כ אבא שלה אמר לי שזה מאוד יוצא דופן שהיא נותנת כזה אמון באדם שהיא לא מכירה ממש טוב.

למעלה