תזכורת: מפגש הדיבור - מחר

תזכורת: מפגש הדיבור - מחר

שימו לב - בשעה שבע. מי שיגיע בשש כנראה ייתקל בבית חשוך...

נשלחו מסרים לחדשים שביקשו להצטרף ואני מקווה שיגיעו. אם יש עוד שרוצים להצטרף, השמיעו קול.

herouth

New member
סיכומפגש

פתחנו את הערב עם תירס חם, והרבה עוגיות ועוגות שהביאו האורחים, כשיצוינו לשבח tweedle dee שהגיע בפעם הראשונה, והביא עוגיות מתוצרת עצמית, וג'וני שהביא עוגת ריבה ופירורים (שהולכת ונעלמת במעמקי הקיבה שלי...)
השגתי את אישורם של הנוכחים למבחר הפיצות שיוזמנו, ועברנו לענייני דיומא, היינו, 自己紹介, שמסתבר שיש אנשים שממש שונאים אותו. נכחו, כאמור, ג'וני ורעייתו, delikat ואלוף נעוריה, tweedle dee, Haramachi ו־isoaq שזהו להם המפגש הראשון, סיוון, וכמובן אורן (שמתרגל שוב להגיע ראשון...). בהמשך הגיעו גם ריוג'י ואיליה והפיצות כמובן: פיצה עם בייקון ופטריות (שזכתה לפופולריות גבוהה), פיצה צמחונית עם כל מיני תוספות (שאיפשרו לבררנים בינינו לבחור), פיצה רומאנה חריפה עם פלפל (מגניב, לדעתי), ופיצה עם בולגרית ופלפלים קלויים (שזכתה לפחות פופולריות).

נהיה קצת שקט והצעתי משחקים, ואנשים לא זכרו את המשחק של morning musume, שמבוסס על תוכנית ישנה שלהן, אז חיפשתי קטעים של זה ביוטיוב והצגתי את זה על המסך. וכרגיל, אנשים נקרעו מצחוק.

הנה הגרסה המלאה להנאתכם:

http://www.veoh.com/watch/e140486BSTde8wM

אז אחרי זה שיחקנו בזה קצת. סיפרנו סיפורים תחילה בעברית ואחרי זה ביפנית (חוץ מריוג'י, שעשה ההיפך).

אחר כך עברנו לשחק בכרטיסי המילים, אבל אנשים התחילו להיזכר בזה שהיום יום עבודה, כך שהיתה התקפלות די מוקדמת.

המפגש הבא: 20 בפברואר, יום חמישי, שעה שש, רישמו ביומן!

herouth

New member
בעייתי... החמישי היחידי שפנוי במארס

...הוא השישי.

johnny d

New member
היה נהדר

דיברנו הרבה יפנית, יחסית לכך שהיו רק 2 יפנים, והם לא חדשים :)

וכל השאר היה נהדר כרגיל :)

tweedle dee

New member
היה ממש כיף

ויצא לי לתרגל את היפנית שלי.. מה שלא עשיתי מלא זמן.

למדתי איך אומרים "מעודדות" ביפנית, זה בטח יהיה שימושי מתישהו...

כן, ואת הסרטון של מורנינג מוסומה כבר הספקתי להפיץ לכמה חברים יפנופילים מאז. גם הם נקראו מצחוק. :)

למעלה