הקשב המפקד, יש לי שאלה

LaVinotinta

New member
והנה באות חפירותיי

שאלתי גם בפורום של זרוע היבשה, אבל אני חושבת שגם אם יש כאן מדאגיות הן יכולות לענות לי...

1.יש כאן תוכנית אימונים: http://mazi.idf.il/4152-he/IGF.aspx
"בוא, נתגייס בכושר!" האם הנתונים שם גם רלוונטיים לבנות?

2. קיבלו את כל מי שאני מכירה להיות מדריכת אימון גופני, כל מי שעברה את המיונים הפיסיים. זה קצת חשוד בעיניי. האם יש עוד מבחני קבלה אחרי הטירונות?

3.האם מהירות של 2000 מטר ב12 דקות נחשב לכושר טוב? יש לי 12 שבועות עד לגיוס לתקן את זה...

תודהההההה
VINOTINTA

LaVinotinta

New member
אכן כן אבל באמת זה לא חשוד ש-כ-ל מי שאני

מכירה התקבלה?!
וממי שהבנתי שהיא כתבה- יש מענה על שאלה 2:
"בעיקרון זה לא כל כך קשה למי שבכושר וגם במיונים שלפני הקורס עצמו אז הבדיקות הן ממש חאפריות , נגיד אני עשיתי 20 ידיים וזה לא באמת היה 20 ידיים חחחח זה היה אולי 5 XD בכל מקרה, צריך להתאמן על זה לפני המיון.!"

אבל פאק לא יאמן שכולםםםםם התקבלווו!!! אנחנו לא פתיתי שלג!!!

netapet2

New member
היי

ממה שידוע לי אין מבחני קבלה גם אחרי הגיוס.
אבל כן, יכול להיות שכולכן הייתן טובות, ויכול להיות שכל מי שאת מכירה מהגיבוש ושמרת איתה על קשר התקבלה אבל לא כל השאר.
פשוט תמשיכי לעשות כושר עד הגיוס ותני לרדת מ12 דק' לכיוון ה10:) אני חושבת שזה יעזור לך יותר.

ואל תדאגי, במהלך הקורס קורעים לכן את התחת :D

LaVinotinta

New member
אל דאגה.. אני שואפת להוציא 90 בבר אור

לא עפתי בכלל!XD שאיפות זה טוב
ותודהההה

מרגנית2

New member
מה עושים טבעונים עם הנעלים הצבאיות?

שלום לכולם,
רציתי לשאול אם מישהי יודעת מה קורה עם חיילת טבעונית. איזה אישורים צריך להביא? האם מותר לנעול נעליים לא מעור? האם צריך אישור מיוחד לנעליים?
שמעתי שמקבלים החזר עבור קניית נעליים באופן פרטי.. איך עושים את זה?
וגם עוד שאלה: מה אוכלים בטירונות הטבעונים?

Double Oxygen

New member
טבעונות

בנוגע לנעליים טבעוניות ולכל הליך הטבעונות-
את צריכה להגיע לרופא משפחה ולהמציא אישור דרכו שאת חיה באורח חיים טבעוני. בהנחה שיש לך את האישור ביד,עלייך לשלוח את האישור ואיתו גם מכתב מסביר מדוע שלחת את הטופס. הטופס יגיע למדור שמטפל בעניין ואם הכל יהיה תקין יכירו בך כטבעונית.

למעלה