התפקדות וסיכום פברואר

התפקדות וסיכום פברואר

סיימנו עם חודש בפבוראר עם מספר הודעות קצת נמוך, אבל זה חודש קצר יותר

כתבנו 2017 הודעות החודש

והיו לנו 28 כותבים (שזה בערך הממוצע החודשי שלנו), אז......סמויים
קדימה: להתחיל לכתוב
.

עשרת הפורומים המעודפים עלינו הם:
טלוויזיה

האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית

ערוצי הסדרות של yes

iPod, iPhone ו-iPad

קאסל

שקרניות קטנות

פופ

מדע בדיוני ופנטזיה

אינטרנט-דפדפנים

משחקי הכס
(אני ברשימת המתנה לספר שיר).

אני יודעת שנמאס לכם כבר לשמוע, אבל אני ממש אוהבת את הקהילה שלנו
, את הדינמיקה, התפקיד שכל אחד אימץ לעצמו ביחס לסדרה ולפורום

השלישייה הפותחת שלנו:
שירי מהבלוק ההורסת עם 330 הודעות

שירו'ש המאגניבה עם 412 הודעות

וסהר בעל הכוחות הטלפתיים
עם 417 הודעות
|

אז הבנתי שנהוג לשים שאלון, אז קבלו:
שם:
איזה חיה עוד לא ראיתם בלייב והייתם רוצים?
סיפור חמוד על חיה שקרה לכם?
אם הייתם כוכבי פורנו, מה היה שם הבמה שלכם? (אתם יודעים, שם החיה הראשונה שלכם + הרחוב שלכם)

|שבת שלום

עונה

שם: שירלי

יש חיה בבית? כרגע לא, האחרונים היו דגי זהב

איזה חיה עוד לא ראיתם בלייב והייתם רוצים?
הם כאלה חמודים עם החליפות שלהם.
סיפור חמוד על חיה שקרה לכם? עמדתי בים, מים עד הברך בערך (אחרי שנים שלא נכנסתי למים אחרי מפגש עם כריש לויתן, כן, אני יודעת הם לא מזיקים, אבל ראבאק זה מפלצת של 8 מטר שנראית די כמו.....כריש רגיל, התפלצתי!!) אניווי, פתאום הרגשתי משהו מתככך לי ברגל, וזה היה דולפין חמוד
שהגיע עד לחוף התככרך באנשים וחזר לריף. התגובות של חלק מהאנשים היו ממש מצחיקות, "מה אתם היסטריים, זה דולפין"

אם הייתם כוכבי פורנו, מה היה שם הבמה שלכם? (אתם יודעים, שם החיה הראשונה שלכם + הרחוב שלכם)
שם הבמה שלי היה: בוני איזידור, נעים מאוד

Shiri from the block

Active member
דג זהב
הפעם האחרונה שהייתה לי דג זהב בבית החתולים שהיו לי בזמנו אכלו אותו

בוני איזידור גם שם פורנו טוב

נכון
אני בטוחה שהייתי מליאנית עם השם הזה

דגי זהב (דגים חיים באופן כללי) מגיעילים אותי ברמות של עיוותים, וצמרמורות. דגי מאכל אני אטעם, אבל זה לא מהמאכלים האהובים עלי.
סיפור:
היה (מקווה שהיה ונגמר
) טרנד כזה לתת מתנה בימי הולדת שקית עם דג זהב מסכן.אז הראשון שרד חצי שנה בערך והתקרב להיות חביב, היה זז תמיד לכיוון שהיינו בו (כמה אינטראקציה יש באמת עם דג?).
השני שבועיים.
השלישי היה זן מוזר, הוא היה נבהל מכל שטות וקופץ וקופץ עד שהיה עף מהאקווריום/קנקן תה ישן. מזל אמא שלי תמיד הייתה כדי להחזיר את האהבל.
יום אחד אני והקטנה לבד בבית, יום שישי בבוקר ואני מנקה, אני מזיזה אותו לפינה, שמה צלחת מעל עד שירגע ואז מזיזה אותה והולכת לנקות את האמבטיה. אני חוזרת אחרי חצי שעה ורואה גוש כתום על השיש

אני מתקשרת לאמא שלי חצי היסטרית והיא אומרת לי "תרימי אותו!!"
אני חצי בוכה חצי מתעוותת אומרת לה "אני לא מסוגלת, לא יכולה, איכססס"
היא מתעצבנת "הוא ימות!!"
אני: "הוא בטח כבר מת!!! איכסססס"
בקיצור, אני יוצאת לריצה ברחבי הבניין ודופקת על דלתות, עד שאחת חמודה פותחת לי ומסכימה מיד לבוא, היא מרימה אותו ומחזירה אותו, הוא שוקע/צף ונראה די מת.
אבל אז הוא מתחיל לזוז לאט לאט, אמא שלי באה, לא יודעת מה עשתה, אבל הוא שרד וחי עוד איזה חודשיים.

shirush3

New member
OMG
8-} דגים מתים זה המקביל שלי לג'וקים

במיוחד אלה שחושבים שהם טרזן ומקפצים ממקום למקום

בצבא היו לנו דגי זהב, אבל המפקדת ה
(#%$##
) שלי הייתה מאכילה אותם עם במבה ומתעללת בהם.
יאק.

גם ג'וקים וזוחלים למיניהם הם דוחים

בעיני.
עד היום אני מתעוות לשנייה שאני נזכרת ביום שדרכתי בטעות על חילזון,
מאיפה אני אמורה לדעת שהם יוצאים אחרי הגשם, מרוב החסך שיש לי, לקח לי זמן להבין בכלל שמדובר בגשם

יש להם בגן קערה ענקית מלאה בחלזונות שהם מאכילים ומלטפים

Y. Welis

New member
גם אמי לא תמיד מגיבה טוב לדברים כאלה

בעיקר לכל מיני דברים שהחתולה שהיתה לנו היתה מביאה - חלקי זוחלים... פעם לא הסכימה להיכנס למטבח עד שלא סילקתי את מה שהיה שם.

אגב חתול חדש שיש לנו ניסה לתפוס סיס (תפס, יותר נכון, אבל לא חיסל). השתעשע בו לילה שלם, אבל כנראה חסר את אינסטינקט הטרף, כי בסוף הצלחנו לשחרר את הסיס ולהחזיר אותו לאויר (לא מסוגל לעוף בכוחות עצמו - אין להם רגליים להליכה, רק להיתלות מהם).

shirush3

New member
שאר הזולחים לא ממש מפריעים לי

אהעאהעאה לדרוך על חילזון אעהאהעאה

פעם ג'וק נעל אותי בשירותים באמצע הלילה

Shiri from the block

Active member
ג'וק נעל אותך בשירותים????
חחח האמת שזה מזכיר לי שאיזה בוקר אחד שהתארגנתי לבית ספר, הייתי בתוך האמבטיה מצחצחת שיניים לתומי ואז אני באה לצאת מהדלת ופתאום רואה עכביש די גדול על הרצפה!!!!!
עכשיו לי יש פחד רציני מאוד מאוד מאוד מעכבישים, כאילו לא תכירו מישהו שמפחד מעכבישים יותר ממני, אז לא ידעתי מה לעשות!!!! הייתי חייבת לצאת מהאמבטיה ולדלג מעליו לא בא בחשבון כי אני מאוד פסיכית בקטעים האלה ובטוחה שהוא היה נתלה לי על הרגל או משהו ועוקב אחרי לכל מקום

עד שהתעשתתי ושמתי עליו חתיכה מאוד מכובדת של נייר טואלט בשביל להסתיר אותו ואז דילגתי מעליו וקראתי לאמא שתטפל בו

shirush3

New member
כן!

הוא היה על הדלת ואם הייתי פותחת אותה הוא היה נופל עלי אז חיכיתי לא יודעת כמה זמן שהוא יזוז
וכולם ישנו ואף אחד לא שמע אותי

אעעע כל הכבוד שדילגת מעל העכביש

Shiri from the block

Active member
זה עם האישה?
ושהוא בן הרגליים שלה?
או שזאת סתם תמונה שרצה ברשת? חח
בכל אופן, אם מדובר על מה שכתבתי עכשיו, אז כן, דילן כבר טרחה לתייג אותי בתמונה המזעזעת הזאת

חחח

הגדולה שלי קיבלה ליומהולדת 2 אקווריום מסבא שלי

אני חושבת שהיו לה 4 דגי זהב ועוד איזה אחד שהחזיק יומיים. אבל דגי הזהב החזיקו הרבה זמן עד שלאט לאט הם התחילו להתפגר, וזה הדבר הכי דוחה שיכול להיות.
בסוף נשארנו עם 3 והיא החליטה לתת להם את השמות - דגי, דגי ואמסלם (משום מה השם הזה מאוד מצא חן בעיניה ולא עזר בית דין, היא לא הסכימה לשנות לו את השם). בסוף נשאר לנו רק 1, שיקבל את כל השמות ביחד. במשך שנתיים התחלפו להם 10 דגי דגי אמסלם, והם מתו מיתות משונות ולעיתים אכזריות - ריססנו נגד ג'וקים ושכחנו להרים את האקווריום, היא רצתה ללטף אותו, האקווריום נפל מהמדף שהייתה רעידת אדמה (בחיי כל הבית רעד והוא גר בקצה המדף), הוא קפץ לכיור שניקנו את האווקריום...... שנאתי את המתאבדים....
בסוף החלטתי שסבא שלי צריך לטפל בו ושלום על ישראל....

למעלה