Castle 6X12 Deep Cover

עדושית

New member
Castle 6X12 Deep Cover

דמות הפרק:
קטע מרגש:
קטע מעצבן:
קטע מצחיק:
הפתעת הפרק:
מקרה הרצח:
ציון כללי:
חפירה חופשית:

לא לשכוח לסמן
במקומות המתאימים

עדושית

New member

דמות הפרק: קאסקט. הם היו ממש חמודים לאורך כל הפרק. עם כל הדיבורים על החתונה והניסיון למצוא תאריך מושלם לחתונה המושלמת. מתוקים

קטע מרגש: קאסל ומרת'ה היו ממש חמודים בסוף. וגם כשקאסל אמר לקייט שהיא בניגוד לאבא שלו, משפחה.

קטע מעצבן: הממ לא היה ממש קטע מעצבן.. אבל הפרק הזה היה טיפה.. מוזר. כל האינטרקציה בין קאסל לאבא שלו

קטע מצחיק: קייט אומרת לראיין שהתינוקת שלו דומה לאספו?

הפתעת הפרק: לא הייתה כזו.

מקרה הרצח: בורינג.

ציון כללי: 7

חפירה חופשית: אולי בגלל שהפרק של שבוע שעבר היה ממש מעולה, אולי בגלל שבקושי ישנתי או בגלל הקדיחות האין סופיות של השכנים, הפרק הזה דיי איכזב אותי. כאילו ידעתי שאבא של קאסל חוזר הפרק, אז לא הייתה פה שום הפתעה גדולה. אבל הפרק לכשעצמו היה די סתמי בעיניי. היה ברור שקאסל יתאכז מאבא שלו. ראבק זה היה וואן נייט סטאנד בינו לבין מרת'ה, למה אתה מצפה קאסל? הוא לא היה שם 40 שנה. היה גם ברור שקייט תחשוד בו וגם היה ברור שהוא לא הרוצח. אז.. כן, שיעשו עוד פרקים כמו שבוע שעבר ופחות פרקים כמו השבוע. פליז.
מה שכן היה משחק מעולה של ניית'ן וסוזן לאורך כל הפרק

shirush3

New member
אני לא חושבת שהיה פרק סתמי

דווקא אהבתי.
נכון שההתנהלות של הפרק הייתה צפויה כי אבא-מרגל-הולך-לאכזב-דה-דויייי, אבל ממש אהבתי לראות הכל ואת איךשאבא שלו כן משפיע עליו בכללי. למרות שקאסל בן 40+ הוא עדיין מרגיש כמו ילד קטן בשניה שהוא רואה את אבא שלו

גם חצי פרק ממש עניין אותי לראות איך קייט תגלה.והיו דברים ממש חמודים וטובים(מרתה וקאסל) בפרק.
זה היה פרק מהפרקים הכיפים, הלא כבדים מידיי, אבל מושכים

מה שכן שהיה לי מוזר היה הקטע עם הכדור והניתוח... באמת? ככה סתם?

מתחילים את עונה 7 עם חתונה!

יאיייי

וואי זה היה ממש קשה היום להתחמק מכל הספויילרים על איך היה הפרק וקטעים ממנו (חוץ מהסניק פיק) בטוויטר והפרסומים של ABC אז רגע לפני עוד לילה מיני לבן סופסוף לראות את הפרק

דמות הפרק: למרות שקאסל היה המרכז מבחינתי גם מרת'ה איזה כיף זה לראות אותה ושהיא מופיעה ביותר משתי סצינות.
קטע מרגש: סופסוף הם קבעו תאריך לחתונה יאיייי
כל כך מתאים שזה יהיה הפרק של תחילת העונה הבאה וגם הסיומת שהאנט משקיף מרחוק על הדירה של קאסל זה סוג של סגירת מעגל חמודה
קטע מעצבן: טוב הקטע של כל הוצאת הכדור היה ממש מיותר

קטע מצחיק: שרה גרייס ממש דומה לאספזיטו
בקט תופסת לקאסל את התחת חח
הפתעת הפרק: ההומלס בהתחלה באמת ניסיתי להבין את השייכות שלו בסצינה..ממש נהיה טרנד הבנאדם המוזר במערכה הראשונה הוא הרוצח במערכה האחרונה

מקרה הרצח: כל הבלבולי מחשבים לא הבנתי עד הסוף אבל המקרה עצמו סבבה גם ידעתי שזה ישירות מקושר לאבא של קאסל.
ציון כללי: 8
חפירה חופשית: פרק טוב ציפיתי שהוא יהיה יותר קודר ואפל לפי הסניק פיק והראיון עם ג'ימס ברולין. הדמות שלו טובה בעיניי והעובדה שהוא לא איש משפחה טוב כזה (השחקן עצמו יצא נוד נפוח בראיון אבל זה משהו אחר
). כמו שאמרתי בהתחלה סופסוף מרת'ה וכמובן קטעי קאסקט ראויים
הסיום עם התאריך חתונה היה מקסים ואני אוהבת את זה שבקט נורא מתרגשת ורוצה כבר להתחתן.

רייטינג סופי

כל הסדרות ממש עלו משבוע שעבר כנראה שהמזג אוויר והפוטבול השפיע

Castle 1.9 demo/9.03 viewers
The Blacklist 2.5 demo/9.35 viewers
Intelligence 1.2 demo/6.20 viewers

אני לא כל כך יודעת מה לומר

מצד אחד - אחרי הפרק של שבוע שעבר הייתה התדרדרות קשה
והיה קצת לא מעניין וצפוי משהו.
מצד שני - קאסקט, משהו כל כך טוב עובר עליהם, לא יודעת מה זה אבל משהו ממממש טוב קורה שם, הכימיה בין שניהם פשוט חזרה לעבוד! וזה נראה שכיף להם כל כך!
אפילו הצביטה בישבן נראתה טבעית

ואז- המקרה רצח כל כך משעמם שאפילו לא היה לי אכפת.
וכאילו לא מתייחסים לזה שחבי וראיין כמעט מתו ?!
אבל - קאסל ומרתה היו מהממים הפרק ממש אבל .
ומצד שני - איפה אלכסיס ?! סבא בא ואת לא שם?!
בקיצור לא יודעת מה אני חושבת

עדושית

New member
למי איכפת מאלקסיס?!

שלא יחזירו אותה! אל תפתחי פה לשטן!!

הכימיה בין ניית'ן לסטנה הייתה לגמרי נק' האור של הפרק.
גם הסצנות של ניית'ן וסוזן

והדובדבן שבקצפת (או בלי קצפת)

פרק מלא בכל טוב ובאלכסיס ובPi ביחד או שהם נפרדו ולא ידענו על זה? אבל אני בספק ובטח הם יהיו הכי דביקים מעצבנים כאלה

shirush3

New member
לא. איכ. די.

רק לא היא והוא

עברו דיי הרבה פרקים מאז שהראו אותה והיא ממש לא חסרה לי

ממש ,

זה כאילו הם חזרו להיות חברים טובים גם במציאות.
נראה לי משהו טוב קורה שם

ואלכסיס לא חסרה לי ! סתם היה לי מוזר שבפרק משפחתי כזה היא לא הייתה

למעלה