Castle 6X12 Deep Cover

אנחנו מדברים על בקט וקאסל

או ליתר דיוק על סטנה ונייתן ..
זה לא שהם רבו .. הם פשוט אקסים שעובדים אחד עם השניה

shirush3

New member
למה שיתייחסו?

אין כ"כ המשכיות בין הפרקים כל פרק סוג של עומד בפני עצמו.
אפילו קאקסקט לא דיברו על זה שהם התנשקו וכמעט קפאו אחד בזרועות השניה

אולי היו לך ציפיות גדולות מידיי אחרי שבוע שעבר? סה"כ הוא היה פרק טוב

על הכימיה של קאסקט
לא יודעת מה קרה שם, אבל זה עובד וזה עובד טוב

shirush3

New member
אין לי כ"כ כוח לחפור על הפרק אז...

זה(
) מסכם לי את כל הפרק

חתונה בספטמבר! יאיי

זה היה פרק מוזר

ולא הגיוני בכל כך הרבה רמות שאני לא יודעת אפילו איפה להתחיל.

נתחיל מהדבר הכי הזוי והכי מוזר והכי לא הגיוני בכל דרך שהיא. ירו בו, הוא מגיע לדירה של קאסל על הרגליים, הולך יחסית בסדר. ניחא, אפשר לתרץ שמהאנדרלין הוא לא התעלף, לא קביל במציאות, אבל כיוון שזאת טילוויזיה, נחליק. נגיד שהוא אדם חזק שלא מתעלף מזה שכדור נכנס לו לתוך הגוף (ולא יצא מהצד השני, כן?) ועוד יש לו זמן לשיחות חולין והוא עומד על הרגליים ולא מקופל כנדרש, אבל כמו שאמרתי נחליק.

ואז, כיוון שהוא סוכן וכאלה הוא לא הולך לבית חולים אלא לבית של הבן שלו שיוציא לו את הכדור. נו, באמת. ויש לו את כל הזמן שבעולם לנסח בדייקנות את גובה החתך, וכל אותו הזמן לא רואים אפילו שריר של כאב בפניו (השחקן הגרוע בעולם ללא ספק), ונייתן שהוא שחקן מדהים והכל, אפילו הידים שלו לא רעדו כשהוא ביצע את החתך, לא נתפס. אם אני הייתי צריכה לנתח את אבא שלי, הידיים שלי היו רועדות על הסכין ובטח ובטח שלא הייתי מסוגלת לחתוך בקו ישר את עורו, אבל נחליק. נגיד שקאסל לא רצה לצאת עלוב בפני אביו והוא אגר את רגשותיו בפנים וחתך, כי זה מה שהוא ציפה ממנו לעשות, והוא רצה שיהיה גאה בו וכו'.

אבל כשהוא חיפש עם צבת (!) את הכדור ובכן זה כבר היה מביך בטמטום. וכל זה כאין וכאפס לעומת האב שתפר את עצמו (!!!!) אין מצב בעולם שמישהו יכול לעשות כזה דבר, ועוד לצחוק "לפחות עכשיו יש לי מחט". לא ראו על הפנים שלו כאב בכלל, כל-כך מופרך. בקיצור, כל הסצנה הזו נראתה יותר כמו מדע בדיוני, ועדיף שהיו מוותרים עליה לגמרי.

גם כל הסיפור של בקט, קאסל ואבא שלו לא היה הגיוני. בהתחלה הוא ביקש ממנו לסתום את פיו, אחר-כך כשהפתיעה אותו בדירה הוא הפגיש אותה עם אביו (ולא מכר לה תירוץ כמצופה מאחר שאביו ביקש לא להתגלות). היא התעמתה איתו וכו' וכו'. וכשהוא סיפר את הסיפור ונודע לה שקאסל שיקר לה, אפילו לא הנידה עפעף ולא התעמתה עם קאסל שזה ניגוד גמור לכל מה שבקט בסדרה.

בקיצור, מקווה שהפרק הבא יהיה יותר מחובר למציאות מהפרק הזה.

עדושית

New member
ברוכה הבאה

מסכימה איתך שהפרק היה מוזר ובהחלט לא אחד הטובים של קאסל.

בקשר לכל אי הדיוקיים מסכימה איתך שזה אכן בלתי אפשרי במציאות, אבל קאסל תמיד הייתה תוכנית שלא לוקחת את עצמה ברצינות יתרה ובעייני זה חלק מהקסם שלה. ע"ע מקרה - הפצצה בה קאסל פשוט משך את כל החוטים ועצר אותה מלהתפוצץ

תודה רבה

בקאסל, כמו בהרבה תוכניות יש הרבה קלשאות, ואני אמנה כמה מהם שאני זוכרת עכשיו. את ושאר חברי הפורום המקסימים מוזמנים להוסיף, ובכל הקלישאות האלה אפשר להגיד שיתכן שדבר כזה יקרה במציאות, אמנם הסיכוי נמוך עד בלתי אפשרי - אבל עדיין. אבל בפרק הזה עם פצע הירי זה חצה את כל גבולות ההגיון באשר הם. זה היה מדע בדיוני לחלוטין, במיוחד כשהוא תפר לעצמו את הפצע, משל הוא תופר חולצה. לא ראו שום הבעת כאב על פניו! בכלל! בחייאת, הבנו שהוא אמור להיות גבר-גבר שנושא את כל משא העולם על כתפיו, ומציל את העולם תוך סיכון חייו פעם אחר פעם. הבנו את הקטע ההירואי, ואת סיכון חייו, והעובדה שהעבודה הרבה יותר חשובה ממנו וכל הבולשיט הזה, אבל עדיין אם יורים בו לפחות לראות צל של כאב על פניו, משהו.... טוב, אחרי שחפרתי הנקודה הזו אכתוב כמה מהקלישאות שעולים במחשבתי כרגע:

1. תמיד משפט שאומרת אלכסיס / אימא שלו מוביל אותו לפתירת המקרה
2. לכל העדים יש זכרון פנומנלי. כולם זוכרים בצורה מדויקת לחלוטין, אפילו כשראו בן-אדם לשניה אחת, את פניו ברמה של ציור קלסטרון.
3. ציורי הקלסטרון (וכל הכבוד לצייר שמשתתף בהפקה הזו) דומים באופן חד ביותר לאדם בדמיון של אחד לאחד.
4. תמיד ימצאו את האדם על פי ציור הקלסטרון
5. כל פרק (או פרק כפול) יסתיימו בפתירת הפשע ובמציאת הרוצח
6.אם יש צורך במידע על ציור / מטבע/ כת וכיוצא בזה, קאסל ערך על כך תחקיר לאחד מספריו
7. כל רוצח יתוודה על פשעיו מול בקט וקאסל מבלי לדרוש נוכחות של עורך דין במעמד זה.
8. כשהמצב נראה אבוד, חסר תקווה, בלתי אפשרי לפתרון, תמיד בשניה האחרונה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

זהו לבינתיים - מוזמנים להוסיף משלכם

למעלה