ממשלה בלי חרדים

ממשלה בלי חרדים

ראש הממשלה נוטה להרכיב ממשלה בלי חרדים
לפי בקשתו של ראש מיפלגת " יש עתיד "
וכניראה גם לפי בקשתו של ראש מיפלגת " הבית היהודי "

זה לא בשליטתו

הוא לא הצליח להרכיב קואליציה , מלכתחילה הוא רצה להרכיב אותה עם החרדים,
הבעיה שלפיד לא שיתף פעולה ואינו רוצה לראות חרדים בקואליציה כמו שהוא לא רוצה להצטלם איתם,
הגזענות הזו מזכירה לנו משהו? וגם יותר ממשהו - מהיכן שאבא שלו הגיע, ועבר בעצמו, בתקופת השואה,
היום הבן שלו מבצע את זה במהדורה מחודשת...

ודרך אגב, עכשיו כאשר נתניהו למרות שרצה, לא הצליח להרכיב ביחד עם החרדים קואליציה,
אז צריך להצהיר עכשיו שכנקמה הם יהיו בעד פינוי ישובים והחזרת שטחים?

http://www.kikarhashabat.co.il/אבי-בלום-ויעקב-ריבלין-בעד-חרם.html

http://www.haaretz.co.il/news/elections/.premium-1.1943873

2 חברי כנסת זייפו קולות במהלך הבחירות

עיתון ידיעות אחרונות :

2 פעילים של מיפלגות " יש עתיד "
ושל " הבית היהודי "
זייפו קולות כדי לנצח בבחירות האחרונות

היתה כתבה בעיתון 'אשדוד בכותרות'

שהראתה שבדיקה המדגמית של הקלפיות ביחס לרישום הממחושב היה שינוי בתוצאות שהיה משנה את המפה הפוליטית ומעלה את הימין
וכנראה שזה העתון היחיד שהתריע על כך
אבל העדיפו לעצום עין ולהשאיר את הסיכוי לשמאל לנסות להפיל אחת ולתמיד את שלטון הימין
ומה יהיה על הצדק והדמוקרטיה ???
הצחקתם אותי על האשליה המשונה הזו!

בזיופים בנט נעזר באיזה חסידות מרחובות

שהאדמו"ר עשה איתו איזה קומבינה, בסוף אחרי שהוא סייר בישיבת חברון ומיר והצהיר על חשיבות עולם התורה ומניעת גיוס בחורי הישיבות, עשה ברית עם לפיד ודפק את ש"ס ויהדות התורה. ההתנהגות שלו ערמומית ובוגדנית - אבל החרדים ללא ספק סייעו לו ובכך דפקו את עצמם.

דבריך מוכיחים את דברי

שים לב באיזו דרך עקומה אתה מנסה להאשים את החרדים (הפעם בהקשר בנט)
באותה צורה לא הגיונית העולם מאשים את ישראל.

בירצוני להביע דעה אולי לא מוסכמת

אם תישאלו אותי למה בחרתי שס התשובה תהיה נטו מורנו ורבנו.
אך אני דעתי האישית שהמפלגות החרדיות יעשו טובה ויפסיקו לחפש כסף וכבוד ע'ח התורה וחכמיה.
הממשלה יכולה לגזור ולהחליט מה שהיא רוצה,ועל זה נאמר 'אם אין אני לי מי לי'(מה יענו העסקנים שס ו ג' לי).
לומדי התורה צרכים להתחזק בלימוד ובתפילה לה',ואז לה' הישועה.
ידוע שהמיזרחי שונה את החרדים הפנטיים,וכל מי שבעד הוא נטו בא להזיק בבחינה רוחנית בישראל קדושים.אז לסיכום שילכו בנט ולפיד וגם ביבי לאיפה שצרכים ללכת פוגעי התורה שם תהיה נחלתם

playtrip

New member
לפיד לא מעוניין בצביעות!

אני בטוח שכמו כולנו הוא רוצה שנהייה אנושיים אלו לאלו כמו לפני 20 שנה, כמו לפני שכל השחיתות במדינה התחילה.... לפני שאנשים ניסו לאכול אחד את השני.

הוא לא רוצה מדינה שבה מקפידים על הזווית שבה הנחתי את החלה בשבת! יותר חשוב שאנשים יהיו אנושיים אחד לשני ובמקום זה אנחנו רואים שאנשים מקפידים על כיור חלבי וכיור בשרי אבל יש אונס ורצח ברחובות, אנשים מעשנים סמים וסיגריות ושותים אלכוהול במקומות מסויימים ולממשלה, על אף שהיו בה אנשים חרדים לא היה אכפת! יאיר לפיד רוצה לשנות את זה! הוא רוצה להפסיק את כל מה שמעוקם ומכוער... אנחנו לוקחים דברים רבים למקומות קיצוניים, או הקפדה חמורה על זוטות, או זלזול מוחלט בחמורות... כולנו יודעים את זה וכולנו צריכים שינוי!

למעלה