היכרויות דצמבר 2014

yellowshirt

New member
מפגשים של חסרי ניסיון

היי
בגלל שקשה להכיר, לפחות בשבילי, את בני המין השני. האם אתם מכירים מפגשים של חסרי ניסיון להכרויות? נראה לי יהיה קל יותר כאשר יודעים שגם לצד השני הדבר לא פשוט

שלום! מחפש להכיר מישהי! :)

אני בן 27 עוד חודש, רוצה למצוא מישהי שיהיה לי כיף וטוב איתה :) תוסיפו אותי בפייסבוק - לירון לוי עם תמונה של ילד קטן מתולתל ובלונדיני

unknownick

New member
מחפשת

בחור בגילאים 23-29
נראה טוב נעים וחכם וחשוב שיהיה מודע לעצמו
שמגיע מרקע מסורתי (לא משנה חילוני/דתי)
לקשר זמני של משו כמו שבועיים
לפגישות על בסיס כמעט יומיומי
באיזור ירושלים

פרטים נוספים בפרטי

שלום

הרבה העלו את הרעיון של לקיים מפגשים,מה דעתך ''להרים את הכפפה'' ולארגן בעצמך משהו במקום לחפש ''מושיע'' שיעשה זאת,אני לדוגמה בעד,תגיד נניח בספונטניות שאתה מעוניין לארגן מפגש,נניח במרכז באיזהשהוא פארק נגיד לחודש מהיום,ותראה אם נוח לאנשים ואם יהיו מעוניינים נסה להתקבע על שעה,מוכן אגב לעזור לך.במקרה הכי גרוע זה לא יצליח,בהצלחה.

dori78

New member
כמי שארגנה 3 מפגשי פורום, יש לי שאלה.

מה אתה מצפה שיקרה במפגש כזה?
אמנם הדרכתי בצופים שנתיים, אבל לא הרגשתי שהאנשים פה מעוניינים שיפעילו אותם כמו ילדים.
הניסיון הראה, שמי שלא מצליח לנהל סמול טוק בסביבה הטבעית שלו - לא ממש הרגיש שיפור רק בגלל שהיו מסביבו עוד חסרי ניסיון.

אין לי בעיה לארגן עוד מפגש, אני אפילו אשמח.
יש כמה בעיות:

1. אף תאריך לא מתאים לכולם, לא משנה כמה זמן תודיע מראש.
כמות הפניות הלא נעימות שקיבלתי מאלה שלא התאים להם היתה מדהימה.

2. שני המפגשים הראשונים היו בתקופה בה מזג האוויר היה נוח לישיבה באיזה פארק.
אנחנו נכנסים לחורף, כמו במפגש השלישי שהיה - רצוי למצוא מקום סגור.
אני לא מכירה מקומות סגורים (מלבד בתים של אנשים, מה שלא יקרה כנראה) שמוכנים לארח קבוצה
של - לא ברור מראש כמה - אנשים, למשך - לא ברור מראש כמה - זמן, ללא תשלום.
הפתרון שמצאתי למפגש ההוא, שהיה לפני שנה בערך, היה מסעדה במקום מרכזי.
כדי לוודא שבטוח יהיה לנו מקום (קבוצה של יותר מ-6-8 דורשת מקום מיוחד), היה צורך
להתחייב למינימום הזמנה. מיותר לציין שהיו אנשים שלא התאים להם לשלם מינימום ולכן לא הגיעו.

3. עניין הדיסקרטיות - אף אחד לא מעוניין ללכת ברחוב עם שלט "אני חסר ניסיון".
לכן, חשוב שזה יהיה מקום פרטי ומבודד. זאת הסיבה שבמפגשים שהיו בחוץ מצאתי מקום יחסית מבודד,
במפגש שהיה במסעדה הבהרתי מראש שאנחנו זקוקים לחלל פרטי נפרד.

4. מאחר ולחלק גדול מהחברים בפורום (לפחות נכון ללפני שנה) לא היה אמצעי תחבורה, נאלצתי למצוא מקום
שההגעה אליו קלה בתחבורה ציבורית ולקבוע את המפגש לשעה שמאפשרת לעשות שימוש בתחב"צ גם בדרך חזרה.

כל האילוצים שהזכרתי, גרמו להרבה אנשים להתלונן על היום, השעה, המיקום ועוד.
היה וחברי הפורום יהיו מעוניינים במפגש ויבינו את האילוצים, אני אשמח להרים את הכפפה.
יש פה כמה אנשים שבאמת לא ראיתי יותר מדי זמן...

yellowshirt

New member
חשבתי שכבר קיימים

מפגשים שכאלו, כמו שיש מפגשי פו"פ אחרים.
זו הייתה יותר תהייה מאשר הצעה לפעולה.
תודה על התגובה.

סווינג

New member
תודה שארגנת

אישית מאוד נהניתי במפגש אליו הגעתי והיה לי נחמד ונעים
מעריכה אותך שהעזת והרמת את הכפפה

לא מובן מאליו בכלל!

סווינג

New member
ואני מקווה שלא קבלת רק תלונות

רק מהצצה בלוח ההיכרויות הזה קל להבין כמה צמא ורצון יש למפגשים האלה
אז לפחות מבחינתי לגבי המפגשים שהיו: היה אחלה ותודה גדולה!

Matzeket

New member
היכרויות דצמבר 2014

"עבר עוד חורף.
מי יודע את אולי שונה?!..."

בתופים ובמחולות אני מתכבדת ונרגשת לפתוח עוד שרשור היכרויות והפעם-

היכרויות חודש דצמבר 2014

הזדמנות אחרונה לשנה הזאת לנסות לחפש, ואולי אפילו למצוא,
את כל מה שאי פעם חלמתם לבקש.
אהבה? סטוץ? חברים? אוזן קשבת?

שימו לב!
זו ההזדמנות האחרונה שלכם השנה.

זרקו את הכדור-
אולי יהיה מי שיתפוס...

עשו לי טובה אישית-
מה שלא יהיה שמרו על עצמכם!!

Mister Nice Guy

New member
מחפש ..

מגע של אישה, ידידה טובה, מישהי לישון לידה מדי פעם - לקשר רגוע של בילויים משותפים (קולנוע/טיולים/דאבל דייטינג וכו'), התרכבלות ביחד בלילות קרים, והשלמת פערים מגיל ההתבגרות.. ללא לחץ של סקס (אני יותר מעדיף מגע ואינטימיות)
בן 32, 1.70, רזה, לא שעיר.
לא מעשן, מהמרכז.

tzachy

New member
מחפש בחורה מלאה ומאוד נשית למטרה רצינית

אני מחפש [1] רווקה מלאה בגוף (דגש על מלאה מאוד במקומות ה'נשיים') שצעירה ממני בהרבה שנים (נימוקים לכך בבלוג שלי) בעלת מראה ואופי נשיים, נעימה, חמה ופשוטה (במובן החיובי של המילה) למטרה רצינית.
אני [2] רווק (אקדמאי (תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב)) לא צעיר, אבל כן גברי ושעיר (במקומות ה'גבריים'..
).

[1] עוד פרטים על המבוקשת אפשר למצוא כאן (קישור לבלוג שלי שמוקדש לנושא החיפושים שלי).

[2] והנה מעט יותר פרטים עלי (כנ"ל בבלוג שלי).

שבת שלום ו-
למחפשים/ות.

oren205

New member
בן 20 מחפש

החלטתי גם לנסות ולהכיר דרך הפורום אז הנה:
שמי אורן, בן 20 מאזור הצפון.
קצת על עצמי? בעל חוש הומור, אוהב לבלות, אוהב מוזיקה וחברותי מאוד.
מחפש מישהי לבלות איתה שתהיה חמודה ונחמדה, חברותית עם שמחת חיים, מעניינת ובעלת חוש הומור ואוהבת לבלות.
מעוניינת לדעת מעבר לזה? אשמח לקבל ממך מסר

טוב נו יאללה נזרום

מחפשת
לחברות נפש/זוגיות/מוזה לכתיבה.
משהי חמודה חננה

לפחות בת גילי, 27, אבל מסתדרת יותר בקלות עם מבוגרות ממני.
אפשר לומר שנמשכת לנשים בסגנון של laurel holloman
https://www.google.co.il/#q=laurel+holloman
תודו שהיא יפיפיה ברמות

רק בגללה אני עושה עכשיו מרתון חוזר של the L world. כן יש לי חולשה לעיינים בהירות כתפים רחבות משהו.
אחת שאפשר לדבר איתה על פוליטיקה אקטואליה אבל גם שטויות...
פרטנרית לספורט רכיבה על סוסים בעיקר. שחמט ששבש סתלבט מול הטלוויזיה.
רגישה וסבלנית כי אני מאוד מאוד קשה מפחדת מאינטימית בטירוף גם ברמה חברית ונפתחת ממש לאט בוטחת ממש לאט.
מוטב ואף רצוי שלא תהייה טבעונית. אני חיה עם 3 טבעוניות במשפחה וזה סיוט...
.
אני 1.60
עור בהיר שיער מתולתל ערמוני קצר משקפיים עיניים כהות אולי שחורות קצת שררית. כן סוג של בוצ'ה אפילו.
מוזמנת לשלוח מסר.

לגברים שבפורום-אתם מוזמנים אך ורק לידידות/חברות ולא מעבר-שום דבר זוגי/מיני.
תודה

Kushanit

New member
חדשה בהודעה ראשונה

מחפשת מישהי בת גילי,
בעיקר ליחסי ידידות, דיבורים עד השעות הקטנות, אולי לצאת פה ושם,
מישהי חמודה, טובת לב ואפילו קצת תמימות מבורכת
מישהי שאפשר לדבר איתה על הכל מהכל, לחלוק כל דבר - החל בחדשות ואקטואליה ועד לדברים הכי שטותיים ובנאליים,
שתאהב גם להתכתב בנוסף על לדבר,
שותפה ליציאות ברחבי תל אביב לקפה, בירה או סתם אפילו להיפגש בבית עם איזה סרט טוב או סדרה טובה
אני קצת ביישנית, אז עדיף מישהי שתהיה דומה לי, שתיקח דברים באיזי, שתבין מהיכן אני מגיעה, לא רוצה פושרית גם ברמה זוגית וגם ברמה ידידותית
אני מטר שישים וחמש ומעדיפה מישהי בגובה שלי או קצת יותר גבוהה ממני
עור בהיר, שיער חום קצר יחסית, עיניים כחולות ומשקפיים עגולות גדולות, יחסית רזה אבל מלאה במקומות הנכונים,

אשמח אם תשלחי מסר ונשוחח או שתציעי את עצמך כאן בשרשור,
גברים גם מוזמנים, אבל שיהיה ברור שזה לא הולך לשום דבר מיני או זוגי

תודה וערב נעים

דינדש

New member
מנסה את מזלי..

היי לכולם,
אני בת 23 (עוד חודש 24) מגבעת ברנר (רחובות), ללא ניסיון זוגי ומיני מחפשת בן 24-29 לקשר ארוך (לא בקטע של סטוצים וכאלה).
מה אני מחפשת? אני 1.75, לכן מחפשת מישהו מהגובה שלי ומעלה (מתנצלת על השטחיות), חילוני כופר, לא מעשן ואוכל בשר.
וקצת על עצמי.. אני סטודנטית למדעי ההתנהגות, אוהבת מוזיקה, אוהבת לצלם (אם כי אני חובבת מינוס), לראות סדרות וסרטים, לבשל ואת הים.
בילויים: אני חננה שאוהבת בילויים ברגוע, סטייל קולנוע/פאב/בתי קפה/סתם לשבת בבית ולראות סדרה או סרט.
&nbsp
אם מסתובב פה מישהו בראש דומה ונראה לו שנסתדר, מוזמן לשלוח מסר

Airplane Kid

New member
אהלן, חדש כאן..

או אולי לא בדיוק, מכיוון שכבר פרסמתי כאן בעבר. למי שזוכר את הפוסט שלי.

בכל מקרה, בן 25, סטודנט. גר באזור הדרום.
אני והחברה נפרדנו לפני שבועיים, בערך. ואם לומר את האמת, אני לא יודע אם זה מפחד או מחוסר רצון להתמודד עם התגובה - אבל לא סיפרתי עדיין להורים שלי דבר. ובמקום מסוים, אני מתנהג (או משתדל לפחות להתנהג) כאילו הכל כרגיל.
אבל אין ספק שזה השפיע עליי בצורה לא קלה. ואני מוצא את עצמי במצב רוח מדוכדך פעמים רבות מדי, חסר מוטיבציה או רצון לשוחח.. מה שאני מניח שטבעי - אבל מהווה את ההיפך המוחלט ממני.

באופן כללי, אפשר לומר - אופטימי, שמח, מאוד פתוח ומעריך פתיחות רגשית יותר מכל דבר אחר, גם בקשר. שואף להרחיב את האופקים עד כמה שאפשר.
חסר ניסיון בתחום המיני, לומד לאט לאט - אבל מרגיש כאילו בגיל 25, זה קצת לאט מדי. ומשתדל להתגבר על המחסומים האלו עד כמה שניתן.
באמת שאשמח להכיר, או לפחות למצוא אוזן קשבת בקרב אנשים אשר מסוגלים להבין את מצבי ולומר, מכל הלב, "שמע, זה באמת לא גרוע כמו שאתה חושב".

sammy s

New member
i'll give it a shot

לאחר תקופת התאוששות מקומץ הודעות שהועלו כאן, הנה שלי:

בן 34 מישוב קטנטן בעמק המעיינות (סמוך לבית שאן).
עובד באתר נופש בתפקיד מעניין ומאתגר מאוד.
אוהב את הבית ובד"כ מעדיף לשהות בו מכיוון שאין בעולם נ"צ עם תנאים של בית.
בילוי בשבילי הוא שהייה עם האנשים הנכונים - ולא משנה איפה זה מתרחש.
אבל אם אני באמת רוצה להנות - אף מסעדה / פאב / אולם קולנוע או מה שזה יהיה - לא יכול להחליף מועדון.
לא מצליח להבין איך אפשר להינות מישיבה פאסיבית ודיבורים שנמרחים על פני שעות.
אני מהטיפוסים שלא מחזיקים טלוויזיה בבית. יש כאלה שחושבים שזה מוזר. אני מסכים.
אני רוצה להקים משפחה.
הדאווין של חתונה לא בשבילי. הייתי מוותר על זה בשמחה.
אף פעם לא הבנתי איך אנשים מסוגלים לרקוד בחתונה לצלילי שירה עברית.
מוזיקת מועדונים היא כל כך מגוונת ומעניינת, שלהגביל חתונה שלמה לצלילי מוזיקה עברית / מזרחית זה סוג של נכות.
גר בכפר כי אוהב את הכפר. חי בסוף העולם שמאלה, אבל מוכן לצאת מכאן אם תהיה סיבה מספיק טובה. אם את תהיי מספיק טובה בשבילי.
וזה מה שאת צריכה להיות - טובה בשבילי. ואת זה אני לא מסוגל להגדיר. פשוט צריך להכיר.
אם את מאיזור טבריה / עפולה / חיפה ואת לא מסוגלת לעמוד בפני פרץ היופי שנגלה לעינייך מהתמונה שלי - שלחי כאן הודעה.
אה, ועוד משהו: אם את בעניין של התכתבויות במשך חודשים עד שתואילי לעבור לשיחת טלפון - ממש אין לי סבלנות לזה.
שניים - שלושה מסרים ומתקדמים לתקשורת אמיתית. אני מבין את החשש, אבל אני לא מסוגל להתכתב למוות כדי לשמוע אותך

בהצלחה לכולם ולכולן
שמוליק

למעלה