טרור איסלאמי - בחודש אפריל נהרגו 8,203

טרור איסלאמי - בחודש אפריל נהרגו 8,203

הנתונים נאספו על ידי מגזין המזרח התיכון, מספר ההרוגים כולל אזרחים, חיילים וטרוריסטים מוסלמים על-פי האומדן הנמוך ביותר.מרבית ההרוגים הם מוסלמים שנרצחו בידי מוסלמים החברים בתנועות רדיקליות ובארגוני טרור אסלאמיים.

אללה הוא אכבר..

מתוך מגזין המזרח התיכון - 16.05.2013

הנתונים נאספו בעזרת מעקב

יומיומי של הודעות ממשלתיות וידיעות חדשותיות שהתפרסמו באותן המדינות
שבהן מוסלמים טובחים במוסלמים ובני דתות אחרות.

Manaf1

New member
אנשים כמוך רוצצו ראשי תינוקות בתש"ח, נבלה

בדוק פשעי אבותיך האידאולוגים בדווימה ובדיר יאסין ובגליל ובנגב ובחיפה וביפו ובצפת ובטבריה ובבאר שבע ובחברון ובירושלים ובעזה "הטובים שבהם הם שבאו ממחנות הריכוז הנאציים" אבותיך.
-את אייכמן (אסד דנן עם שמירת הבדלים) לא מוסיפים למספר נרצחי השואה (העם הסורי) וקוראים לכולם "טרור נוצרי" ("טרור איסלאמי") אלא אם אתה פאקינג נתעב.
הנתונים לא תואמים שום כלום רשמי. איך יתאמו, אחרת היה מפרסם את מקורותיו, נעלג שמצטטיו שרלטני תועבה.

בקוראן אין קריאה להשמדת עם, תכניס את זה טוב לראש המרצחים שלך
כמו שיש להשמדת עמלק ביהדות, וכמו שאין מקרים של הרג נשים זקנים טף ובהמות שבספר יהושוע. יחי ההבדל וכמו המתים כל העיוורים אליו.

טל6881

New member
תמשיך להאמין לזה, כמו גם לעובדות

שפורסמו ברדיו קהיר ב-67', שטענו כי המצרים כבר הגיעו לתל אביב. כפי שציינתי בעבר, מותר הערבים משאר אומות העולם הוא בזה שהשקרנות הפתולוגית אצלכם כל כך עמוקה, עד שדור אחרי דור ממשיך להאמין בהם ולהעצים אותם.

מילא אם היה ציווי בקוראן לשחוט כופרים, אז באמת היתה למוסלמים סיבה טובה לעשות זאת. אבל לפי מה שאתה טוען אין ציווי שכזה - אז תסביר לי בבקשה: מדוע בעידן המודרני, כיום, מוסלמים נמצאים בתווך של כל מלחמה, מעשי טבח המוניים ופיגועי טרור? בבקשה, נסה להסביר כאן לכולם, ותוכיח שאין אמת מאחורי מה שכתבתי.
יש לך תשובה עניינית, או שתמשיך להוציא שורות רלוונטיות מספר יהושע?

אה, וזה לא חוכמה לזרוק שם של מישהו, ולהעמיס אחריו שורות-שורות של הבלים חסרי משמעות. אם לדעתך אתה מדבר עברית, אז תחשוב שוב פעם. אני לא הצלחתי להבין כלום ממה שכתבת, חוץ מאייכמן, אסד, נאצים וראשי תינוקות בתש"ח. ד"א, איפה העדויות המצולמות לזה, אם אפשר....? כלומניק מניפולטור.

Manaf1

New member
שקרן נתעב

"לא הבנתי כלום ממה שכתבת" ... למה בדיוק הגבת?

טל6881

New member

אחלה של בחירת מלים, מאוד מקורי. וטוב שאתה לא חוזר על עצמך מדי פעם...

הגבתי לשורה התחתונה שלך, אם זה לא היה מספיק ברור. מציע לך לפתוח כמה ספרים, ללמוד הבנת הנקרא מחדש ואז לפרסם פוסטים מתלהמים - שלפחות יהיו כתובים כמו שצריך לשם שינוי. וכמוכן, במקום לענות לעניין אתה מכנה אותי שקרן. זה הכי קל ופשוט, נכון? זה בסדר, כאן אתה בחברה טובה.

Manaf1

New member
סתום, בור אנטישמי

על החיפוי של בן גוריון על "קיביה" שמעת??
על "עסק הביש" שמעת??
על "הם ברחו" של בן גוריון, שמעת?? -
שבן גוריון נתן פקודה ישירה לפינוי לוד ורמלה, שמעת??
..חנק כלכלית את חיפה ויפו ושלח ליפו את דווקא את המרצחים של דיר יאסין, שמעת??
אותם נפשעים הפציצו 9 טון של פצצות על מרכז העיר, ביום אחד, שמעת?? שמעת יא בור??

אתה קורא לתעמולה מלחמתית מצרית, שקרנות פותולוגית, ואומר "לך למד וקרא", אתה מטומטם??

*לא מקבל הטפת מוסר מאריס שחיי במדינה שהביאה את אבותיו לכאן במטוסים ורגשי הנחיתות והנתינות הן חלק הארי מהוויתו הקיומית.

..המדינה קמה על בזיזת רכוש וגניבת אדמות אחרי החרבתם של 369 עיר וכפר פלסטיניים. לא בלי לבצע פשעים שמעוררים פלשבקים של צעדות מוות הרעבות וטבחים באוכלוסין. שום דבר שקול למה שהערבים עשו. ככל שגבר כוחכם ונחלשנו גברו פשעיכם בנו.

השקרנות הפותולוגית היא המום "לנו ניתנה הארץ למורשה" וכהנה וכהנה שקרים.. עם של אנשים כמוך ראוי לו שיקרא העם ה נ ב ע ר.

טל6881

New member

אתה מוכיח שוב את מה שטענתי: שקרנות חולנית היא סם החיים שלכם. הלוואי שבן גוריון היה מפנה את לוד ורמלה, לא היה לנו את הברדק שמתחולל שם היום עם הסמים ומלחמת החמולות. את מי פינו בדיוק? ואת מי פינו מיפו וחיפה? ועל מי הורידו "9 טון פצצות למרכז העיר"? את מעתיק ישירות מאל מנאר, או מה? לפחות תנסה לעמוד מאחורי השטויות שאתה פולט.

כן, היה טבח בכפר קאסם. יחיד במינו, ואף אחד לא חושב שהוא היה מוצדק. אבל מאז זרמו הרבה מים בירקון, ושוב אתה וחבריך חוזרים לאותו הקיא כדי להמשיך לאכול ממנו לשובע....

אני בור....? יא חתיכת כלומניק דגנראט חסר השכלה.

Manaf1

New member
"טבח כפר קאסם יחיד במינו" חתיכת בור נבער

דיברתי בכלל על דווימה ודיר יאסין.יא בער, שהיו גרועים מכפר קאסם ןמהפרהוד ש"אסור להשוותו לכלום" דם של יהודים זה דם קדוש ודם של אחרים זה בכלל דם של בני אנוש, וכידוע,מותר בן האנוש מן הבהמה. ששששש לשתוק כי כמובן "אסור להשוות". ?? בערות לשמה

..כ ו ל מה שאמרתי מבוסס ומתועד בארכיון של אלמנאר אלגזירה וחיזבאללה?? שלא היו ב-1948??? יא מ ט ו מ ט ם. חח

-ארכיון המדינה ההגנה האצ"ל הלח"י התנועה הציונית הפלמ"ח ישיבות ההסתדרות ומפא"י ומפ"ם השומר הצעיר הקיבוץ המאוחד משרדי הממשלה וארכיון בן גוריון. לבסוף, ארכיון צה"ל. מבוסס על משהו יעני
אתה מבוסס בעיקר על אריסות ונתינות ונבערות. קלאסה של חמאר. חח

טל6881

New member
נכון, פרופסור. מה שתגיד. אני חמאר.

יש לך מושג בכלל מה זה אריסות? או שהעתקת את זה מוויקיפדיה?

ומי שמתייחס לדם של ערבים כמו לדם של בהמות, אלו הערבים עצמם בראש ובראשונה. אתם שוחטים את עצמכם יותר טוב מכל אחד אחר עלי אדמות.

לפני שתקרא לאחרים "נבערים", הייתי מציע לך לפתוח פעם איזה ספר. זה הדבר הזה עם הדפים מנייר, שקוראים ממנו ומשכילים. תקרא כמה אלפים כאלה, ותחזור לכאן עם איזושהי תובנה. או שאתה משייך את עצמך מתוך הזדהות כמובן לחלק הגדול בעולם המוסלמי שלא יודע לקרוא ולכתוב....?

רק לחדד את הנקודה: במלחמת השחרור צה"ל אכן הרג אזרחים, שמתוך הכפרים שלהם יצאו חמושים כדי לתקוף יישובים יהודיים. זו היתה הדרך היחידה להרתיע ולהפסיק את הפיגועים. וחבל שלא עושים את זה גם היום מדי פעם, זה יכול היה לגמור כאן את הסכסוך כבר לפני הרבה זמן. במלחמה כמו במלחמה, נהרגים חפים מפשע. זה מה יש, ואת המלחמה הזו ב-48' הכריזו הערבים על ישראל, ולא להיפך. או שגם זה שקר?

מטורפים

עורפים ראשים, אוכלים לב, קוברים אנשים בעודם בחיים,
קושרים לצריח, חולני ברמה מטורפת.

בדואית ״אחי ישחט אותי אם אחזור לישראל"

בדואית, אזרחית ישראל בת 33, מבקשת מקלט בקנדה מחשש שאחיה
יממשו כוונתם לשחוט אותה על רקע חילול כבוד המשפחה, אם תחזור לארץ.

יש נשים ערביות שקבלו מקלט מדיני מחוץ למדינה

בעקבות איום על חייהן. יש תקדים. מה שכן, במקומה הייתי משתמשת במכובדי הקהילה לפני ניתוק תמידי מהחברה.

נראה לך שזה היה עוזר

היו רוצחים אותה אלה ברברים , נראה לי שתקבל מעמד של פליט.

אני מאמינה שהבדואים השתנו קצת

בשונה מעדות אחרות... אני כן מאמינה בהתערבות מכובדים בבעיות מסוימות.

לא כל כך מכירה

את המנהגים ,אם היה לה לאן לחזור אני מאמינה שהיתה חוזרת אם בחרה להשאר בקנדה כנראה שאין לה מה לחפש כאן לכי תדעי מה עובר עליה

למעלה