אוי ואבוי מזעזע

ילדים בני 15 עצוב
ובלי קשר לערבים יהודים זה מאוד מקומם אותי אנשים שמצפצפים על החוק ונסעים כמו בהמות , אני שלרוב בהמה לא קטנה לפחות מבחינת נהיגה אני נוהגת כחוק
היום יום חמישי ביציאה מכביש 6 פקק ואיזה מישהי החליטה לרדת לשולים ולנסות לעקוף ולזגזג זה נורא מעצבן למה להדחף למה חכי כמו כולם וברגעים האלה חסר רק שוטר שיתן לה דוח על נהיגה בשולים ! ואין היא המשיכה לעקוף עד הרמזור ומישהו נתן לה להשתלב.

חבר פיסבוק כתב כך:

"تتقدم ادارة دي جي حمودي باكاليل الزهور والتعازي الى عائلات المرحومين اللذين راحوا ضحية حادث الطرق صباح اليوم بام الفحم ونتقدم بالدعاء والشفاء العاجل للجرحى وان لله وان اليه لراجعون الله يرحمهم"!!! أفكّر انّه إحنا شعب مهوّي ومسلّم اوراقه"...

ואותי מעניין איך זכרת את הדיון שהיה כאן

הזוי משהו ? חפרת בארכיון ? יש לך סטיה עמוקה

Emile Zola

New member
יש לי זיכרון יותר מידי טוב לדברים לא חשובים

אני זוכר את הרושם שאבו סקסוקה נהג מפגר שנכנס לכיכרות בצורה מסוכנת וחושב שצריך לתת לילדים לנהוג.

חיפוש לפי השם "אבו סקסוקה" והמילה" כיכר", יביא את השרשור הנ"ל.

אני לא מכירה אותו

לא הייתי כאן באותה תקופה ,ועברייני תנועה יש מכל המגזרים

ghost7

New member
גם אני זוכר את השרשור הזה

בעקר בגלל ההתיחסות "כאילו הכביש של אבא שלו", ו"מי שזה לא מתאים לו, שיתרחק מהכביש" (סתם "בריון מצוי").
אבל אני יכול להעיד שלהבדיל מ"אבו-סקסוקה", ברהט התנועה בד"כ דוקא מתונה, גם בכבישים הראשיים, בהם אין הרבה במפרים.
בדבר אחד אני כן מסכים (חלקית בלבד). לא רואה רע בכך שילדים ילמדו, מגיל מוקדם, להבין רכב, ושמוש אחראי ובטוח בו (בפרוש לא ההתפרעויות עליהן סופר באותו שרשור).

למעלה