לבושחמישי
H Happy Goth New member 9/3/17 #4 זהו שלא חשבת. מי חושב על הבוקר?? מה זאת החצאית הזאת???? ולמה אין לך מכל הצבעים? והגרביון השחור פשוט מהמם עליך, זה חדש? מהסופרפארם? לשחזר בחורף הבא את הלוק הפצצתי הזה. חחחחחחחחחחח איך אילפת את התלתל הסורר?
זהו שלא חשבת. מי חושב על הבוקר?? מה זאת החצאית הזאת???? ולמה אין לך מכל הצבעים? והגרביון השחור פשוט מהמם עליך, זה חדש? מהסופרפארם? לשחזר בחורף הבא את הלוק הפצצתי הזה. חחחחחחחחחחח איך אילפת את התלתל הסורר?
S shmickey New member 9/3/17 #5 חצאית ישנה נושנה! בין הבודדות שהשארתי. הגרביון לא חדש, הוא טיפה יותר שקוף במציאות ממה שהוא נראה בתמונה. התלתל לא אולף, הם שולטים בי - לא אני בהם.
חצאית ישנה נושנה! בין הבודדות שהשארתי. הגרביון לא חדש, הוא טיפה יותר שקוף במציאות ממה שהוא נראה בתמונה. התלתל לא אולף, הם שולטים בי - לא אני בהם.
R Rosie52 New member 9/3/17 #8 שבוע הבא (לפחות בתחילתו) יהיה גשום ואת הרי אוהבת חורף   אישית אני מתה על השילוב שיצרת וחוץ מזה השיער שלך מושלם לאחרונה
שבוע הבא (לפחות בתחילתו) יהיה גשום ואת הרי אוהבת חורף   אישית אני מתה על השילוב שיצרת וחוץ מזה השיער שלך מושלם לאחרונה