זה ידוע שמזגנים מתקלקלים דווקא שצריך אותם
לא?
הכי חוק מרפי. וגם מסתבר שהשכן שיחק לי שם בכבלים ואלוהים יודע מה.
לגבי סדים, לא הזכרתי את זה שאני ישנה עם סד לילה לשיניים כי זה היה נראה לי לא רלוונטי. אבל במחשבה שנייה נזכרתי שיש פה איזה אדם או שניים שסובלים ממפרק הלסת. אז גם כמובן זה מונע את השחיקה של השיניים ובעיקר של מפרק הלסת, וגם זה איכשהו "מושיב" את הלסת בצורה נוחה.
יש כל מיני סדים לשיניים, ויש כאלה שפשוט מרפים את מפרק הלסת ככה שהוא לא יינעל או יילחץ באיזושהי צורה. וזה גם מקל על האיזור הזה.
הרבה אנשים חורקים שיניים והם בכלל לא מודעים לזה. ובעיקר למי שסובל מכאבים - כשאנחנו שוחקים או מפעילים לחץ על מפרק הלסת (שהרבה אנשים עושים את זה כתגובה בלתי מודעת ללחץ) זה יוצר לחץ על כל השרירים שבאיזור: הראש, הצוואר, אפילו העיניים.
אז עוד המלצה שלי בעצם זה להתייעץ עם רופא השיניים, או אפילו עם תחום ברפואת שיניים שנקרא "אוקלוזיה" שזה קשור למפרק הלסת. המון כאבים מהאזור הזה יכולים להיות קשורים לזה.
----
וכן, נשמע לי הגיוני גם סדים לרגליים מה שאת אומרת או לכל מפרק שהוא. לקח לי באמת הרבה זמן למצוא את הסדים המתאימים לידיים, כי ניסיתי "לקנות בזול" ואז קניתי כמה סוגים עש שהבנתי שצריך לקנות את הטוב והיקר.
וגם עם סד לשיניים לקח לי הרבה ניסיונות, כי יש כל מיני סוגם של חומרים, עש שמצאתי את הסד הנכון.
ראיתי שאנשים כתבו שסד לשינים זה לא נוח. וגם הסדים למפרקי הידיים זה לא בדיוק כיף לשים את זה, בטח לא בעונת הזיעה
אבל בשורה התחתונה דווקא הלא נוח הזה הוא בדיוק המ שעושה נוח. כי הוא מקבע, וכשמוצאים את הדבר הנכון אז האיברים יכולים לשבת במקומם הנכון, בלי להיות מושפעים מהתזוזות של השינה.
-----
רוצה שורה תחתונה משלי? היום זה 110 שנים למותו של הרצל
הרוקסטאר האהוב עלי. עוד לא בדקתי אם זה לפי העברי או הלועזי. אבל הוא מת בשנת 1904.
בן 44 במותו, וכמה שהוא עשה בחייו הקצרים יחסית.... אז אפשר לקבל השראה.