איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב~

N o R i K o

New member
איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב~

ואם רואים שנוי פתחה הודעה
שעולמות מתקרב והיא רוצה לראות אתכם נורא... D:
*פזמונאית מלידה*

אז כן חברים, זוהי ההודעה הרשמית על מפגש פסח

מה זה?

אז למי שפספס את שני מפגשינו הקודמים, מפגש הוא הזדמנות להכיר את הפנים מאחורי הניק D: יושבים לנו בנחת במעגל, מדסקסים על הא ודא, משחקים במשחק גרוע כלשהו וכשנגמר הזמן והכוח מתפזרים

איפה זה?

המפגש יערך במסגרת כנס עולמות 2013, אשכול פיס, רחוב הארבעה בתל אביב - מרחק 7 דקות הליכה מעזריאלי ו-2 דקות הליכה מהסינמטק
הסיבה לכך שהמפגש נערך במסגרת הכנס היא כדי לתת למרוחקים סיבות נוספות להגיע למרכז... עם כל כמה שאתם ממש רוצים לראות אותנו, החג קצר והמלאכה מרובה

מתי זה?

כאן אתם נכנסים לתמונה

בדקו את התוכניה של הכנס ובהתאם אליה חשבו את הזמן הפנוי שלכם. אני אשרשר לכאן יום ושעות, הגיבו ב
לזמנים הנוחים עבורכם וב-
לאלו שבטוח לא תוכלו להגיע בהם... בהתאם לבחירות שלכם נקבע את הזמן האידיאלי להיפגש בו

אז אני בא
מה להביא?

חיוך, מצברוח טוב ושולחנות מהגוני.

מקווה שתשתפו פעולה ונתראה ויהיה לנו פאביולס

N o R i K o

New member
באופן כללי ליום

מעדיפה אותו על חמישי והסיכויים שאוכל באמת לבוא בו בשעה נורמלית יותר סבירים. :)

pennylane11

New member
המפף אני בעייתית בכנסים...

אז קודם כל, בשני הימים תהיה לי משמרת בוקר. ככה שאם אתם מחליטים על בוקר, בזאת הכרזתי שלא משנה מהי (חוץ מקופה, כי זה מאוד בעייתי מנסיון עבר) המשמרת שאקבל- אתם באים לבקר אותי כי אתם מתים עליי ולא רוצים שאשתעמם!
מעבר לזה, חורים מעטים בלו"ז שלי הם: רביעי משש עד שמונה, ואם ממש בא לכם אז איזה חצי שעה בין המשמרת שלי שנגמרת בשתיים ועד ההרצאה הראשונה שלי שמתחילה בשלוש, אבל קחו בחשבון שאני אשב לאכול, ואם תהיו ממש מקסימים אוותר על ההייד פארק של היום השני, ואז אני פנויה שם עד ארבע, משתיים או שלוש, תלוי אם אקבל בוקר רגיל או סדרנות. מלבד זה, לצערי, אני גדושת פעילות בעולמות הזה, וזה עוד בלי אירוע מתנדבים שממש אין לי מושג מתי הוא ואני עלולה להיאלץ לוותר על דברים אחרים בשבילו :(

אז בסך הכל, אני בעייתית מאוד, ואם בא לכם לעשות את זה בחלון שעתיים שלי ברביעי זה יהיה נפלא, ואם לא, אני אראה את כולכם מפוזרים ברחבי הכנס כי אני הולכת לשרוץ שם השנה

Ayelet 363

New member
עוד אין לי מושג מה הלו"ז שלי

גם קבעתי עם חברה שלי (אותה אחת שהייתה איתי באייקון) שאבוא איתה, ועוד לא קבענו לו"ז. מקווה לראות אתכם, ואשמח לראות את כל מי שיכול גם בנפרד.

Black Stain

New member
אני לא בטוחה שאני אצליח להגיע..

זה בדיוק על הסייקל שלי.. אבל תקבעו יום אולי אני אעשה לילה או משהו ואצליח לקפוץ

Sexy Darren

New member
הכל חוץ ממה שסימנתי זה אחלה

אני באשכול הפיס דיי הרבה ביומיים האלה, כך שבאמת הכל כמעט נוח לי

E l S i

New member
אמרתי כבר שאני לא באה

ואז שינו לי את הלו"ז ואני לא טובה בלשמור דברים בסוד אז אני כן באה!

למעלה