בקר טוב וחג שמח אתמול טיילתי במרכז, קל"ב התחלתי בביקור בקבוץ חולדה בתערוכת פיסול
ח חידUש New member 30/3/13 #1 בקר טוב וחג שמח אתמול טיילתי במרכז, קל"ב התחלתי בביקור בקבוץ חולדה בתערוכת פיסול
ח חידUש New member 30/3/13 #5 סיימנו ביער חולדה יער חולדה מטופל ומטופח ע"י קק"ל. כולל את: בית הרצל (תערוכה + סרטון), האנדרטה של אפרים צ'יזיק, בריכת המים ובאר המים, חוות חולדה - שיחזור, מסלולי הליכה בינות פריחה יפה, מקום לפיקניק. ארץ ישראל היפה, לטייל ולהנות! חג שמח!
סיימנו ביער חולדה יער חולדה מטופל ומטופח ע"י קק"ל. כולל את: בית הרצל (תערוכה + סרטון), האנדרטה של אפרים צ'יזיק, בריכת המים ובאר המים, חוות חולדה - שיחזור, מסלולי הליכה בינות פריחה יפה, מקום לפיקניק. ארץ ישראל היפה, לטייל ולהנות! חג שמח!
פ פריאל12 New member 30/3/13 #9 צהרים נפלאים זה כיף שאת מעלה את התמונות הנפלאות. כך יוצא לי לראות דברים שבדר"כ אין באפשרותי לראות. תודה
צהרים נפלאים זה כיף שאת מעלה את התמונות הנפלאות. כך יוצא לי לראות דברים שבדר"כ אין באפשרותי לראות. תודה
ע עוזי טל 75 New member 30/3/13 #10 דווקא היא מצלמת מקומות מאד מעניינים.זה מתאים לפי דעתי גם לטיולי בתי ספר.זה בסדר,אני יודע שאת לא אחראית על הטיולים. מקסימום תעבירי להם איזה בקשיש מתחת לשולחן ואולי יקחו אותך המורה פריאל בלי התלמידים לטיול.
דווקא היא מצלמת מקומות מאד מעניינים.זה מתאים לפי דעתי גם לטיולי בתי ספר.זה בסדר,אני יודע שאת לא אחראית על הטיולים. מקסימום תעבירי להם איזה בקשיש מתחת לשולחן ואולי יקחו אותך המורה פריאל בלי התלמידים לטיול.
פ פריאל12 New member 30/3/13 #11 למה "דווקא"?! אין כאן ניגוד לו הייתי אחראית על הטיולים..... לא היינו יורדים מהאוטובוס ואם כבר.... אשלם להם כדי לא לצאת
למה "דווקא"?! אין כאן ניגוד לו הייתי אחראית על הטיולים..... לא היינו יורדים מהאוטובוס ואם כבר.... אשלם להם כדי לא לצאת
ע עוזי טל 75 New member 30/3/13 #12 בגלל זה אמרתי לבד. את תשבי באוטובוס שעות מבלי לקום?לא לא.על עוזי טל אי אפשר לעבוד. את לא נראית לי אחת שתהיה תקועה שעות באותו מקום.כמוני.
בגלל זה אמרתי לבד. את תשבי באוטובוס שעות מבלי לקום?לא לא.על עוזי טל אי אפשר לעבוד. את לא נראית לי אחת שתהיה תקועה שעות באותו מקום.כמוני.