ופרס נובל הולך ל...

ny22

New member
מנהל
ופרס נובל הולך ל...

לכבוד זה שאנחנו בשבדיה, במקום פינת הגביע היום תהיה פינת "פרס נובל"...

שי ועדי
- הם מקבלים היום את פרס הנובל בגלל התקדמות המטורפת שלהם

אין שום ספק שהם שיחקו אותה והאמת - אני מתחיל לאוהב אותם (בגרוזיה, היו חלקים שהעדפתי שהם יודחו), אני כל-כך שמח שםה התקדמו

וובה ואלה
- הם מקבלים את פרס הנובל בגלל שהם עמדו יפה בצומת - ואני כ"כ שמח שהם לא מודחים.

שבדיה
מי שתקבל כתר הפעם זאת המדינה שבדיה
(שאגב, יש להם מלך ומלכה אאל"ט) אין ספק שזאת מדינה מדהימה ובמשימות שהיו בלג הזה ראינו עוד יותר כמה היא יפה

וגם בגלל ש:
א. דואגים שם לזכויות בעלי החיים (בהנחה שזה נכון מה שהראו).
ב. בגלל שהם אלופים במיחזור הנייר

וכמובן, מי שיקבלו ציון לשבח - אלו מפעילי המשימות, שנראה היו צריכים להיות המון המון המון זמן כאשר הם חיכו למתמודדים (נראה שהיה לג מאוד ארוך במובן הזה...)

ופרס האיג-נובל (פרודיה על פרס נובל- תלחצו על הכותרת כדי לקרוא עוד):
אותו תקבל ההפקה
.
אומנם הליהוק מעולה בעיני, אבל העריכה גרועה ובכלל מה שקרה עם רוני ויעל (שלא אמרו לנו למה לא הן לא חיכו ליפה ובועז).
בעיקר בגלל הקטע של יפה ובועז, שיש לי תחושה שהחסירו ממנו מלא פרטים...

אתם כמובן מוזמנים להוסיף משלכם

גםצופה

Member
מנהל
זה שרוני ויעל לא היו צריכים לחכות ליפה ובועז היה לי ברור...

כי זה קרה גם במירוץ הקודם כשאנדריאה ורוני לא יצאו לדרך - הצוות האחרון שהיה בדו קרב לא המתין להם ורק חיכה 15 דק' עד שהם יצאו להמשך הדרך...
&nbsp

Jupiter30

New member
אבל למה רון שחר אמר לאלה וובה "הגעתם אחרונים"?

הם ממש לא הגיעו אחרונים, למה סתם להטעות את הצופים ואת המתמודדים? האחרונים הם בועז ויפה, אפילו אם פרשו מהמירוץ. אלה וובה ממש לא הגיעו אחרונים.

Gרר

New member
כן... כאילו לא התעללו בהם גם ככה

עם משימת הפרסה

גםצופה

Member
מנהל
ממה שראיתי גם במ-TAR

ככה זה גם הוצג באחת העונות כאשר זוג מסויים פרש מהמירוץ. באותו קטע מירוץ אמרו לצוות שהגיע אחרון לתחנה (כי הזוג שפרש בעצם הגיע לתחנה כבר על ההתחלה והודיע על הפריש...) נאמר להם שהם הגיעו אחרונים - אבל בגלל ש'XY' פרשו הם ממשיכים במירוץ...

למעלה