חג שני שמח!
רציתי לאחל לכולכם חג מקסים
ושתזכרו שעוד יומיים אפשר לאכול את פיטה בשנית!!11
על אף שאני אכלתי פיתה כשרה לפסח החג, והיא הייתה דווקא בסדר. לא טעימה, אבל בסדר
ובהזדמנות זו...
כמו שכבר אמרתי בשרשור הסיכום החודשי, נותרו לנו עוד 588 יום לחכות לסרט הבא בסדרה, ולצערנו (או לשמחתנו?) קולינס לא מתכננת עוד ספר באופק, כך שהגיע הזמן שנשנס מותניים ונתחיל לחשוב על דרכים להעביר את הזמן
אז... בנוסף לפינת אירוח הדמויות הנהדרת בחסות שיר (shirusheet) ולשתי פינות שהולכות לצוץ כאן בשבוע הבא (הפתעה!
), הנה כל מיני הצעות לפינות שאפשר לפתוח בזמן הקרוב-
דיבוב תמונות - "עדיין לא עיכלתי את היותי בלונדינית אבל השמלה שסינה תפרה לי כל כך מגניבה!" - האחראית על הפינה תביא לנו 10 תמונות בכל שבוע (אפשר יותר, אפשר פחות) של השחקנים\הדמויות\פאנארטים\כל היוצא בזאת, וכל אחד מאיתנו יוכל להדביק דיבוב משלו לתמונה
"דברים שלא ידעתם על..." - ידעתם שהצבע האהוב על אפי טרינקט הוא ורוד? (סביר להניח שכן
) שבפעם הראשונה שבה היימיץ' טעם בירה הוא בכלל ירק אותה? בפינה הזו נוכל לציין מידע מסווג ביותר על הדמויות שלנו, שלא הופיע בספרים...
המיועד השבועי - הפינה הייתה שייכת בעבר לנועה (noa1510
) אך לצערנו היא הפכה לאדם עסוק ביותר
אז הגיע הזמן להוריש אותה למישהו... יום בשבוע שבו יתארח אחד מחברי הפורום ויאלץ לענות לשאלותינו החודרניות
Random Hunger - זה דבר שיצא לי לראות בהרבה פורומים מסביב, אבל עדיין לא כאן
מכירים את זה שיש לכם משהו לומר שהוא סוג של
, אבל בעצם כן מתקשר למשחקי הרעב? "הלכתי ברחוב וראיתי פוסטר!" "גרמתי לחברה שלי להתחיל לקרוא!" "ציירתי tribute ב-Draw Something!" "ראיתי סרט עם ג'ניפר לורנס!" וכד'... זו לא צריכה להיות פינה "קבועה", בהתאם ל-
זה שרשור שכל אחד מכם רשאי לפתוח כשמתחשק לו ויש לו משהו לומר (זה תמיד עדיף על לנצל"ש את תפוז
). כמובן שימו לב שבנפרד כל אחד מוזמן לפתוח שרשור עדכונים וחדשות
שבו כבר יש מקום לציין דברים שיותר מתקשרים לספרים ולסרטים עצמם, לכתבות עליהם ועל השחקנים וכיוצ"ב... גם פארודיות
ובגלל שאנחנו לא אוהבים דיקטטורה (מה זאת אומרת אתם כן? אוקיי, אם ככה, מעכשיו בכל שנה אני מכניסה אתכם להגרלה של... סתאאאם
), אני חושבת שיהיה הרבה יותר נחמד עם כל חברי הפורום ירתמו למשימה ויקחו חלק ברענון הפורום
אז כל מי שרואה לנכון לנהל את אחת הפינות, ו\או כל מי שיש לו רעיון לפינה חדשה ומגניבה
מוזמן להגיב כאן, וכמובן שנשמח מאוד לקבל אותו לתפקיד D:
וכמובן חברים, לכל הערה\הארה\משהו שיש לכם לומר, אני תמיד כאן לשירותכם
חג שמח כבר איחלתי?
אני אאחל שוב!
ושהסיכויים יהיו תמיד לטובתכם