חג שני שמח!

N o R i K o

New member
חג שני שמח!

רציתי לאחל לכולכם חג מקסים
ושתזכרו שעוד יומיים אפשר לאכול את פיטה בשנית!!11

על אף שאני אכלתי פיתה כשרה לפסח החג, והיא הייתה דווקא בסדר. לא טעימה, אבל בסדר

ובהזדמנות זו...
כמו שכבר אמרתי בשרשור הסיכום החודשי, נותרו לנו עוד 588 יום לחכות לסרט הבא בסדרה, ולצערנו (או לשמחתנו?) קולינס לא מתכננת עוד ספר באופק, כך שהגיע הזמן שנשנס מותניים ונתחיל לחשוב על דרכים להעביר את הזמן

אז... בנוסף לפינת אירוח הדמויות הנהדרת בחסות שיר (shirusheet) ולשתי פינות שהולכות לצוץ כאן בשבוע הבא (הפתעה!
), הנה כל מיני הצעות לפינות שאפשר לפתוח בזמן הקרוב-

דיבוב תמונות - "עדיין לא עיכלתי את היותי בלונדינית אבל השמלה שסינה תפרה לי כל כך מגניבה!" - האחראית על הפינה תביא לנו 10 תמונות בכל שבוע (אפשר יותר, אפשר פחות) של השחקנים\הדמויות\פאנארטים\כל היוצא בזאת, וכל אחד מאיתנו יוכל להדביק דיבוב משלו לתמונה

"דברים שלא ידעתם על..." - ידעתם שהצבע האהוב על אפי טרינקט הוא ורוד? (סביר להניח שכן
) שבפעם הראשונה שבה היימיץ' טעם בירה הוא בכלל ירק אותה? בפינה הזו נוכל לציין מידע מסווג ביותר על הדמויות שלנו, שלא הופיע בספרים...

המיועד השבועי - הפינה הייתה שייכת בעבר לנועה (noa1510
) אך לצערנו היא הפכה לאדם עסוק ביותר
אז הגיע הזמן להוריש אותה למישהו... יום בשבוע שבו יתארח אחד מחברי הפורום ויאלץ לענות לשאלותינו החודרניות

Random Hunger - זה דבר שיצא לי לראות בהרבה פורומים מסביב, אבל עדיין לא כאן
מכירים את זה שיש לכם משהו לומר שהוא סוג של
, אבל בעצם כן מתקשר למשחקי הרעב? "הלכתי ברחוב וראיתי פוסטר!" "גרמתי לחברה שלי להתחיל לקרוא!" "ציירתי tribute ב-Draw Something!" "ראיתי סרט עם ג'ניפר לורנס!" וכד'... זו לא צריכה להיות פינה "קבועה", בהתאם ל-
זה שרשור שכל אחד מכם רשאי לפתוח כשמתחשק לו ויש לו משהו לומר (זה תמיד עדיף על לנצל"ש את תפוז
). כמובן שימו לב שבנפרד כל אחד מוזמן לפתוח שרשור עדכונים וחדשות
שבו כבר יש מקום לציין דברים שיותר מתקשרים לספרים ולסרטים עצמם, לכתבות עליהם ועל השחקנים וכיוצ"ב... גם פארודיות

ובגלל שאנחנו לא אוהבים דיקטטורה (מה זאת אומרת אתם כן? אוקיי, אם ככה, מעכשיו בכל שנה אני מכניסה אתכם להגרלה של... סתאאאם
), אני חושבת שיהיה הרבה יותר נחמד עם כל חברי הפורום ירתמו למשימה ויקחו חלק ברענון הפורום

אז כל מי שרואה לנכון לנהל את אחת הפינות, ו\או כל מי שיש לו רעיון לפינה חדשה ומגניבה
מוזמן להגיב כאן, וכמובן שנשמח מאוד לקבל אותו לתפקיד D:

וכמובן חברים, לכל הערה\הארה\משהו שיש לכם לומר, אני תמיד כאן לשירותכם

חג שמח כבר איחלתי?
אני אאחל שוב!
ושהסיכויים יהיו תמיד לטובתכם

N o R i K o

New member

בגלל שזה משחק לא נראה לי שזו חייבת להיות פינה של פעם-בשבוע, אז פשוט תפתחי כשיתחשק לך!

E l S i

New member
חג שמח :)

"דברים שלא ידעתם על"
נשמע כמו פינה שאני יכולה לארגן
ובמשחקי הרעב זה קל מאוד, לדוגמה:
ידעתם שלאמא של קטניס קוראים....

Digi Lista

New member
אני גם מוכנה לעזור ב"דברים שלא ידעתם על..."

כל הכבוד על היוזמות, נוי
וכיף לראות שכבר יש מתנדבים לעזרה

אבל כדי שיצליחו צריך כמה שיותר הענות ושיתופי פעולה מצד חברי הפורום

אגב, נראה לי שזה יכול להיות גם משהו בסגנון "דברים שלא ידעתם על... אמא של קטניס":
1. כשפרים רק נולדה החליטה האמא לצאת איתה לטיול בתקווה לאתר לה אצטרובל מיוחד.
2. אצטרובל היא לא מצאה, אבל כובע של סנטה קלאוס בצבע זהב דווקא כן...
3. השם האמיתי שלה הוא...קרוכטיבגרנה...
כמה שיותר דימיון יותר טוב ומצחיק
ואחר כך אפשר גם לאחד את הסעיפים ולשים כקטע אחד במאמרים (כל פעם מאמר נוסף...)...

וכמובן חג שני שמח!

N o R i K o

New member

כמו שאמרתי לשיר, תבחרי יום בשבוע (שהוא לא ראשון, שלישי או שישי) ותתפרעי

Sexy Darren

New member
חג שמח

אם לא הייתי עצלנית הייתי לוקחת את אחת הפינות, אבל אינמצב שאני אחזיק מעמד בזה

וואי קראת את מחשבותיי לגבי ה-random...

רציתי באמת להציע את זה כי הרבה פעמים מצאתי את עצמי ללא מענה למשהו שרציתי לשרשר שהוא לא בדיוק אוף, וגם לא עדכון..
ויש לנו את random twilight בפורום דמדומים...
אז כל הכבוד אני בעד!!
לגבי הפינות- אף אחד לא ממש מדברת אליי אישית, למעט דיבוב התמונה שראיתי שמישהי כבר לקחה.. (פשוט אני לא חושבת שיש לי מספיק
ידע לתרום לפינת ה- דברים שלא ידעתם על... ולגבי המיועד השבועי- ניהלתי פעם את המשחק הזה בפורום דמדומים כך שאין לי ממש חשק שוב..)
אבל אני מבטיחה לחשוב על עוד רעיונות ולנסות לרענן את הפורום

Digi Lista

New member
זה חייב להיות ידע? למה לא דימיון?

נראה לי שאם ממציאים את הדברים זה יכול להיות הרבה יותר מצחיק ולתת ביטוי לכל המוחות היצירתיים כאן (אני בגדול תמיד תומכת בכמה שיותר מקוריות)

אפשר גם לכתוב פאנפיק משותף, מישהו כותב שתי שורות, שני ממשיך...

אין בעיה אני בעד... רק שאני לא הכי יצירתית

מה שאני אומרת זה שאני לא מרגישה שאני יכולה לנהל את הפינה, אבל בהחלט אשתתף בה אם תהיה!

Digi Lista

New member

אני בטוחה שתהיי מצויינת כמו שאת השרשורי חדשות את עושה נהדר, וחוץ מזה שזו לא תחרות וזה גם נותן אופציות להשתתפות למי שלא קרא את הספרים/ראה את הסרט, זה סתם נועד לשעשוע (ולזה שנוי תהיה עסוקה ולא תלך בפעם השמינית לראות את הסרט ולמצוא בו פגמים או לקרוא את השלישי ולהמשיך להתעצבן
), מה גם שמישהו יכול לכתוב משהו ופתאום יצוץ לך רעיון...

N o R i K o

New member
חח באמת?

חשבתי שלתפוז זה עוד לא הגיע... טוב לדעת

אבל לי יצא לראות את זה כrandom magic או random hunger, ושם בגלל הדו-משמעות מי שפותח את השרשור צריך לכתוב על הלחש הפוטרי הראשון שעולה לראשו \ המאכל שהכי בא לו לאכול עכשיו XD
וכמו שדיג'י אמרה, הרעיון ב"דברים שלא ידעתם על" זה להמציא דברים שאנחנו לא באמת יודעים, וסביר להניח שלעולם לא נדע
אבל אל תכפי על עצמך שום דבר

N o R i K o

New member
חח לא

האמת שהפעם היחידה שבה הייתי אי פעם בפורום דמדומים הייתה כשהפורום נפתח וניסיתי להפיץ אותו ברחבי תפוז XD

N o R i K o

New member
כי אז עוד היינו ממש מעטים

וידעתי שלהודעת הפתיחה של תפוז אנשים אף אחד לא ייכנס XD אז הלכתי לפורומים שידעתי שייתכן ואמצא בהם קוראים ופרסמתי הודעת הפצה!

פשששש נוי אני גאה בך...

לא ידעתי שהיית פעילה שם פעם.. לא אמרת שאת שונאת את זה?
יש לי פה עסק עם חלוצה.. כבוד!

N o R i K o

New member
חחח לאלא הבנת אותי לא נכון

הפעם היחידה שבה הייתי בפורום דמדומים הייתה כשהפורום הזה נפתח, כתבתי שם הודעת הפצה של הפורום הזה, והלכתי.
שונאת זה מילה גדולה... Not my cup of tea

למעלה