מסיבות הכנה לטריאתלון נשים

susieada

New member
מסיבות הכנה לטריאתלון נשים

עוד 12 ימים!!

2 מסיבות הכנה!

* הכנת הגומיות וסיכות למספרי משתתפות.
יום רביעי הקרוב, ה21.5 מהשעה 16:00 אצל שרון ברוחב ההגנה 32.
טלםון לפרטים ואישור השתתפות: 054-669-9133

* מסיבת הכנת שקיות המשתתפות המסורית!
יום שלישי ה27.5 מהשעה 11:00 עד "עשן לבן" אצל חנה ודוד
רחוב מרדכי המקלף 10, רענהה
טלפון לפרטים ואישור השתתפות: 09-774-3025

תודה ומחכה לחיבוקים!

susieada

New member
כאן המקום לשאול, להתרגש, להיות לקראת!

עוד 12 ימים!
תזכרו שההרשמה נסגרת ביום ראשון ה25.5 בשעה 17:00!

michal3621

New member
לשאול אממ..יש מלא! אני רשומה לאולימפי,אז ככה:

איך שוחים במקצה האולימפי - כמה פעמים מקיפים את המצוף?
כנ"ל לגבי הרכיבה - האם רוכבים מספר הקפות , או הלוך חזור ? ומה בנוגע לריצה? מסלול ארוך , ? מספר הקפות? או הלוך חזור כמו שהיה בספרינט שנה שעברה?

ולצערי לא אוכל להגיע יומיים לפני לאימוני הכרת ההמסלול ..

susieada

New member
מסלולים

בקיצור - כמה כייף שנרשמת למקצה האולימפי. נדהמתי לראות שכעת ההרשמה באולימפי עומדת על 74 נשים ועוד 3 שלשות!!
חשבתי שאולי יהיו לנו 20 נשים במקצה הזה!!

שחייה - 2 הקפות של משולש. יוצאות מהמים אחרי ההקפה הראשונה
רכיבה - 2 הקפות (הספרינט עודה הקפה 1) - אנו עולות לאיילון עד רוקח וחוזרות
ריצה - 2 הקפות של מסלול הספרינט של שנה שעברה

בכייף ובהצלחה!!

קיץ 2011

New member
וואו, השרשור בא בדיוק בזמן

אני מניחה שאני לא היחידה כאן שזה יהיה הטריאתלון הראשון שלה.

הטיפים הכי טובים בדרך כלל, זה מה שאנחנו לא חושבים לשאול בכלל- אז אם יש למנוסות טיפים כאלו- אני מאוד אשמח לשמוע.

ולשאלות

נרשמתי למקצה הספרינט. באתר המסלולים לא מאוד ברורים, אז אם אפשר אשמח לקבל פירוט על המסלולים, כי כמו שנראה לא אצליח להגיע לאימונים הפתוחים של הכרת המסלול.

ביגוד- חשבתי לשחות עם תחתון של בגד ים וחזיית ספורט. ומיד אחרי השחיה לשים מכנס טייץ (שמיועד לטריאתלון- עם ריפוד אבל דק). הגיוני? עדיף לשחות מראש עם הטייץ הזה? (כאמור, מיועד לכך) הזמן פחות חשוב לי. ברור שאנסה לעשות החלפה זריזה, אבל אני משתתפת בשביל החוויה והחיוך ולא התוצאה.

שאלה מטופשת... דאודורנט... ?? באמת רוכבים ורצים אחרי השחיה בלי לשים??

סוזי, הסרטונים שעשית שנה שעברה מעולים וחסכו המון שאלות נוספות. תודה!!

susieada

New member
כל הכבוד - מתכוננת לטריאתלון הראשון שלך!

קודם - תשארי לטקס הסיום, כי אני תמיד מבקשת מכל מי שעשתה טריאתלון לפעם הראשונה "לקום" ולקבל את מחיאות הכפיים שלנו!

מסלולים:
שחייה: במשולש בים, מסומן עם מצופים גדולים. ספרינט סיבוב אחד, אולימפי 2 סיבובים

רכיבה: המסלול שונה משנים קודמות. אנו יוצאות משטח ההחלפה בריצה ליד האופניים, עם קסדה רכוסה על הראש, לקו העלייה לאופניים, פונות ימינה, עוברות כיכר, ממשיכות ישרת, פונות שמאלה, עולות את העלייה (בשבילי עלייה, לאחרות מאוד קצרה ומתונה
), פונות שמאלה בלוויתן, עוברות רמזור ופונות ימינה ברמזור של אבא אבן. ממשיכות ישר, עוד עלייה מתונה יותר, עוברות מתחת לגשר של כביש 2, עוד עלייה מתונה ופונות ימינה לאיילון. רוכבות עד בערך רוקח ומסתובבות (אותו צד של האיילון) וחזרות על אבא אבן (ספרינט( עד הכניסה לשטח החלפה. שוב יורדות בקו הירידה ורצות/הולכות עם האופניים עד העמדה שלנו בשטח ההחלפה. מקצה האולומפי ממשיך ישר לעשות הקפה שנייה.

ריצה: כמו שנים קודמות, יוצאת משטח ההחלפה מערבה בכיוון הים, שמאלה בכיכר, ליד המרינה/קניון ארנה, מגרש חנייה דרומה, שמאלה בסוף מגרש החנייה הדרומית של ארנה לכביש הראשי (אופניים), על המדרכה, כמו באופניים שמאלה לעלייה, ממשיכות ישר, מזרחה, בכיכר הלוויתן עד הירידה לשדה, על השביל מזרחה ואז דרומה עד בערך האנדרטה לאוטובוס, ואז חזרה אותו המסלול. ספרינט פעם אחת, אולימפי פעמיים - שהסיבוב הוא בכיכר צפונה מארנה, ליד בנין הארנה.

ביגוד: נורא קשה להלביש מכנס על גוף רטוב. תמיד עדיף לבחור טייטס ריצה שמתהדק במותן ושתוכלי לשחות איתן. תנסי בבריכה או בים לפני הטריאתלון.

דאורדורנט: אני שמה בודי גלייד בכל המקומות הרגישים, כולל בקו בגד הים ועל זה המון דאורדורנט. זה מחזיק ואם לא, כולנו באותו המצב!

מאוד שמחה שהסרטונים שהעלינו בשנה שעברה עוזרים ומדגימים!!

Yours in tri,
ות כבר מנצחת!!

קיץ 2011

New member
תודה על התשובה המפורטת

אני לא מכירה את האזור בכלל, ככה שהפירוט ממש עוזר.

וברור שאשאר לסוף

קיץ 2011

New member
זו הכוונה

בגלל זה כתבתי שההסבר המפורט עוזר. ככה אני ממקמת את עצמי

עוד שאלת מסלולים

עם הסגירה של איילון לטובת רכיהב, לא ברור לי מה מסלול הרכיבה של רוכבות העממי והילדות.

didi651

New member
מסלולי רכיבה

הילדות לא מגיעות לאיילון, הן עושות סבוב באזור התעשיה.
העממי יורדות לאיילון ומסתובבות בנק' מסויימת (יהיו שם מכוונים).

susieada

New member
תודה דידי!

כן, מקצה הילדות מסתובב בערך במחלף הסירה (אחרי הסיבוב הזהה לשאר המקצים), ז"א אחרי הפנייה ימינה לאבא אבן.
מקצה העממי מסתובב בסביבות כביש 5.

meedas

New member
שאלות

1. בלוח הזמנים שמופיע באתר כתוב שאזור ההחלפה נסגר ב- 6:30
הזינוק שלנו (ספרינט שלשות) רק ב- 7:40
אשמח להסבר - מה הכוונה בסגירה של אזור ההחלפה? מה זה אומר מבחינתי?
מה עושים בשעה פלוס עד הזינוק?
אם איחרתי לסגירת אזור ההחלפה אבל הגעתי בזמן לזינוק, לא יתאפשר לי להתחרות?

2. הבנתי שיש כל מיני חוקים שצריך לעמוד בהם. כרוכבת הבנתי שאסור לי להסתובב עם האופניים בלי קסדה על הראש (לא הבנתי אם זה נכון לכל רגע או רק לזמן התחרות) ואסור דראפטינג. איזה חוקים נוספים יש? על מה פוסלים (בכל השלבים. שואלת גם בשם שתי המשתתפות האחרות בשלשה. זה טריאתלון ראשון לשלושתינו)

susieada

New member
תשובות, בלי לצטט כל חוקות הטריאתלון

1. שטח ההחלפה נסגרת בין 6:30 ל7:15 כי הכניסה נמצאת במכבר של הילדות לשטח החלפה שלהם. סגירת שטח החלפה לא נוחה, אך מאוד מקובלת בטריאתלונים. אם את נכנסת לקראת 6:30, תוכלי להיות בתוכו להתארגנות (לא כמו בטיראתלונים אחרים) ולצאת מהיציאה לים. בשעה + לזינוק, את הולכת לשירותים 3 פעמים, ומעודדת כל האחרות שעוברות אותך!

אם איחתר לכניסה עד 6:30, תוכלי להיכנס ב7:15, אך זה מעט מאוד זמן להתארגנות, גם לשלשה.

2. קסדה ואופניים: נכנסים לשטח החלפה (בדיקת שופטים) עם הקסדה על הראש. את לא צריכה לחבוש אותה כל הזמן בחוץ. במשך התחרות, כשאת מחכה לשוחה שלך, את מחכה עם הקסדה מרוכסנת על הראש וברגע שהשוחה מעבירה אליך את הצ'יפ (המספר כבר עליך) את רצה/הולכת עם האופניים לקו העלייה. כשאת חוזרת מהרכיבה, את יורדת בקו הירידה ורצה/הולכת עם האופניים עד נדוקת העמדה שלכן בשטח החלפה.

3. חוקים חשובים כלליים:
* ברכיבה, לשמור תמיד לימין!,
* יש איסור מוחלט על דראפטינג. אנו חייבות לשמור מרחק של לפחות 3 אורכי אופניים בינינו לבין הרוכבת לפנינו. אם את
יכולה לעבור, יש לך 15 שניות לעשות זאת, ואם מישהי מתחילה לעבור אותך, את חייבת לתת לה (לא להגביר מהירות).
כשאת עוברת מישהי תצעקי עוברת משמאל (או מישהי תצעק לך ימין - ז"א שאת צריכה לשמור, או להגיע מיד, לימין)
* אסור להתווכח עם שופט/ת - פסילה! לא ברכיבה ולא בתוך שטח ההחלפה.
* אסור להתחיל לפני הזינוק. אסור לזנק לא בזינוק שלך.
* לשלשות, אסור להתחיל לפני שהקודמת לך מגיעה ומעבירה לך את הצ'פ ומספר.
* אסור לקצר מסלול, באף אחד מהמקצים. השנה הרכיבה הרבה יותר קלה. בעבר היו 5 סיבובים בספרינט - מקור בלבול.. השנה אנו רוכבות על האיילון - סיבוב אחד לספרינט, שניים לאולימפי.

להסבר על סימון הגוף עם מספרים, ניתן להסתכל על סרטי ההדרכה באתר.

יש עוד הרבה, אך אלה החוקים העקריים!

בהצלחה! את כבר מנצחת כי העזת להירשם!!

meedas

New member
תודה על התשובות

שמחה לשמוע שפספוס הסגירה ב-6:30 לא יגמור לנו את התחרות סופית. אישית אני לא מאחרת (לשום מקום. אף פעם) אבל הרצה שלי מאחרת כרונית... במיוחד בשעות כאלה של הלפנות בוקר (המסכנה צריכה להגיע כל הדרך מחיפה)

לגבי חוקת הטריאתלון המלאה - איפה אפשר לקרוא אותה?
אני מניחה שגוגל יידע אבל אולי יש יותר מאחת?

מרגישה קלולסית להפליא... בעיה כשהשותפות שלך מצפות ממך להיות הגורם המוסמך/המבוגר האחראי

susieada

New member
אחריות!

לא מצאתי את התקנון וחוקים במבט מהיר באתר של האיגוד. את יכולה להתקשר אליהם ולשאול, או, כמו שציינת, לחפש דרך גוגל. אנו עוקבים אחרי התקנון הבין-לאומית/אירופית.
טלפון של האיגוד: 03-676-4008

שאלה לגבי השלשות

האם אפשר ששלשה תהיה בעצם זוג?
אחת - שוחה+רוכבת, השניה - רצה

susieada

New member
מפגש הכנה אחרון!!יום חמישי בערב ביקום!

התלבטויות אחרונות לפני שאת נרשמת?
נרשמת ואת רוצה חיזוק, מידע, עידוד?
רוצה להיות בקרב עוד נשים כמוך שבעוד 9 ימים משתתפות בטריאתלון?
גם תקבלי טיפים תזונתיים מועילים: מה לאכול בימים האחרונים, ערב לפני, בוקר לפני, תוך כדי, מיד אחרי ובהמשך ההתאוששות!
אז בואו!
יום חמישי הקרוב, ה22.5 בשעה 19:30 בקיבוץ יקום.
תודה מראש לרענן מחברת On Target/GU על האירוח!
אני מחכה עם חיבוקים וסיפורים!

למעלה