עונה 4 פרק 19

MAAYANAH

New member
לגמריי-ספויילר

לא מעניין
לא מעניין
ו...לא מעניין.

השמלה של קרוליין באמת הייתה יפה יותר על אליינה
אבל השמלה ה"מקורית" של קרוליין הרבה יותר יפהההה.

חוץ מזה...מה קרה בפרק?!?!

TheSnowQueen

New member
חחחחחחחחח לגמרי

את יודעת שאפשר לעשות ספוילר ע"י | ספוילר | בלי רווחים...

השמלות היו ממש יפות ובסוף יצא ממש מתאים לכל אחת השמלה שלה. וכן זה הפך להיות כזו טלנובלה! גאד אני כבר לא ממש מצפה לזה וזה מעפןןן כי אין לי סדרה אחרת... אני אוהבת על טבעי וערפדים ואין הרבה כאלה בנמצא (ולא התחברתי לדם אמיתי..)

לפחות היה רגע של נחת עם קלאוס וקרוליין אבל אלו רגעים כל כך נדירים ולא מובילים לשום מקום שגם זה כבר פחות כיף...

TheSnowQueen

New member
אז על הפרקקק

טוב. בוני, נמאס ממך.
רבקה - קצת כואב לי עליה כי היא מזה לא הולכת לקבל את מבוקשה... והאמת היא נראתה קצת מדושנת עונג מידי כשהיא באה לאלייז'ה להודיע לו שהיא עברה את המבחן, כשבעצם היא די חרדתית בקטעים האלה, והוא מכיר אותה אלף שנה - הוא לא חשד!?
וקלאוס קלאוס... כרגיל הוא מאנ-מאנייקקק אבל שמחתי לראות את הסצינה עם קרוליין. זה היה חמוד. וחברי כזה
מה שכן, לא הפריע לה להתמזמז עם החבר שלה כשהיא לובשת את השמלה שקלאוס הביא לה? לא ניגוד אינטרסים?
וקלאוס היה חמוד כשהוא נתן לטיילר לוף לו מהעיניים לפני שהוא מוריד לו את הראש

אלנה - ואוו נמאסת.
דיימון - חמודדד! הרס אותי כשהוא אמר "תן לי לנחש, גבר חתיך להדהים שנראה כמוני ..."
אכן. טוב שהוא יודע

ואוו הקטע עם סיילס הוא כזה חפירה! יאללה נו תירוץ להחזיר לתוכנית את כל מי שהרגו חחח אני מתגעגעת ללקסי

אפשר להחזיר אותה. וגם את ג'מה ואלאריק

בטח אלנה תחזור לעצמה כשכל משפחתה תשוב לחייה חחחח

HADARYY1

New member
פרק לא רע אבל..

הפרומו של הפרק הבא נראה משעמם..אני אוהבת את קלאוס אבל נראלי הולך להיות טו מאץ קלאוס בפרק אחד..

ו...ממש חבל לי שהקטע של רבקה וסטפן לא המשיך. דווקא יכלו להיות זוג מעניין

למעלה