קישורים שקשורים לאיידול כולם מוזמנים להוסיף דברים מעניינים אם יש לכם ולא לשכוח להגיב כמובן
H Hadar07 New member 4/11/14 #1 קישורים שקשורים לאיידול כולם מוזמנים להוסיף דברים מעניינים אם יש לכם ולא לשכוח להגיב כמובן
H Hadar07 New member 4/11/14 #2 מג'סטי רוז מקבררת את קולדפליי אז מג'סטי החליטה לעשות משהו מגניב ביוטיוב שלה ולהעלות כל כמה זמן קאברים שהיא עושה והקאבר הראשון שלה הוא לשיר של קולדפליי A Sky Full of Stars מה אתם חושבים על הגרסה? אני ממש אהבתי.
מג'סטי רוז מקבררת את קולדפליי אז מג'סטי החליטה לעשות משהו מגניב ביוטיוב שלה ולהעלות כל כמה זמן קאברים שהיא עושה והקאבר הראשון שלה הוא לשיר של קולדפליי A Sky Full of Stars מה אתם חושבים על הגרסה? אני ממש אהבתי.
נ ניר אלפחורס New member 7/11/14 #21 בהתחלה אני כזה "מי זאת מג'סטי רוז"? ואז פתחתי את הוידאו וראיתי לא ממש זוכר אותה מהעונה חוץ מזה שאני זוכר שהיא עצבנה אותי
בהתחלה אני כזה "מי זאת מג'סטי רוז"? ואז פתחתי את הוידאו וראיתי לא ממש זוכר אותה מהעונה חוץ מזה שאני זוכר שהיא עצבנה אותי
H Hadar07 New member 4/11/14 #3 עוד שיר חדש לאנג'י מילר השיר נקרא Miles מתוך האלבום שלה שיוצא בשבוע הבא. מה אתם חושבים? מישהו מתכנן לקנות אותו?
עוד שיר חדש לאנג'י מילר השיר נקרא Miles מתוך האלבום שלה שיוצא בשבוע הבא. מה אתם חושבים? מישהו מתכנן לקנות אותו?
J jess r New member 6/11/14 #11 זה נשמע קצת קלי קלארקסוני בקטע טוב. לקנות בטוח לא, והאמת גם לא הייתי חוזרת לזה. לאוהבי הסגנון.  
נ ניר אלפחורס New member 7/11/14 #19 יותר טוב מהקודם שיר נחמד סה"כ. לא יודע אם אקנה על ההתחלה, אבל נבדוק את האלבום בלי ספק
O Oukami Kun New member 7/11/14 #24 הכל אצלה נשמע לי אותו דבר היא לא מתרגמת את עצמה טוב לסטודיו. כשהייתה באיידול עם הפסנתר היא עשתה כמה דברים מדהימים וזה פשוט לא עובר בסטודיו.
הכל אצלה נשמע לי אותו דבר היא לא מתרגמת את עצמה טוב לסטודיו. כשהייתה באיידול עם הפסנתר היא עשתה כמה דברים מדהימים וזה פשוט לא עובר בסטודיו.
H Hadar07 New member 4/11/14 #4 קת'רין מקפי בראיון אצל קונאן אובראיין היא מספרת פה על כמה סיפורים הזויים שקרו לה עם בעלי חיים
I is00 New member 7/11/14 #22 חדש? היא עלתה כמה חודשים אחרי שהוא עזב את NBC. כשהוא נפרד מהם ומההנחייה של הטונייט שואו.
I is00 New member 8/11/14 #31 אין לי מושג. לא יצא לי לצפות בה מאז שהוט הפסיקו לשדר אותה. וגם אז לא יצא לי לראות אותה יותר מדי, לצערי.
אין לי מושג. לא יצא לי לצפות בה מאז שהוט הפסיקו לשדר אותה. וגם אז לא יצא לי לראות אותה יותר מדי, לצערי.
I is00 New member 8/11/14 #33 לצערי אני צופה ביותר מתי תכנים אחרים בכדי שאוסיף גם אותה. ומדובר פה בתכנית שמשודרת 4-5 פעמים בשבוע.
נ ניר אלפחורס New member 8/11/14 #34 לא חייבים לצפות בתוכניות המלאות יש ערוץ יוטיוב שמעלים אליו קטעים נבחרים
I is00 New member 8/11/14 #35 כשזה מגיע לקונאן - אי אפשר אחרת. צריך לראות את התכנית כולה. אולי עם הרצות פה ושם לראיונות שאין לך עניין בהם או הופעות. כל דבר אחר זה לעשות עוול לקונאן!
כשזה מגיע לקונאן - אי אפשר אחרת. צריך לראות את התכנית כולה. אולי עם הרצות פה ושם לראיונות שאין לך עניין בהם או הופעות. כל דבר אחר זה לעשות עוול לקונאן!