שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
מרקו פיגוסי משחק בסדרה אוסטרלית של נטפליקס

טריילר של הסדרה האוסטרלית TIDELANDS עם מרקו פיגוסי.

Rene Zeitune

New member

השחקן הכי אהוב עליי מברזיל אפילו יותר מריינלדו ג'יאנקיני וריקרדו טוזו. הלוואי ויגיע לנטפליקס ישראל.

Rene Zeitune

New member
הכלה מאיסטנבול עולה לאתר החל מ30 לדצמבר

לא ייאמן כמה ויוה מתחנפת לאוהבי טורקיות ואת הלטיניות משאירות מאחורה. בכלל הכלה מאיסטנבול עדיין משודרת בויוה פלוס שזה ערוץ בתשלום כך שהם יורים לעצמם ברגל כי אם אנשים רואים רק הכלה מאיסטנבול יכולים להתנתק ולחכות שבאתר יגיע לקצב שהפסיקו ולהמשיך באתר. ועוד שלחתי להם הודעה שבוע שעבר מתי יעלו סדרות מויוה רגיל.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שויוה ו-VOD הפסיקו להתחשב בכך שויוה פלוס

ערוץ בתשלום, כנראה משום שבפרטנר TV ובסלקום TV הוא לא בתשלום ובהוט ויס הרוב עשו חבילה שהוא חלק ממנה ולא משלמים עליו בנפרד. כי גם הוט VOD העלו חופשי סדרות מויוה פלוס וגם ויוה פלוס העלו את רסיסים והעלו את אהבה לאור ירח שוב לערוץ כשכל הפרקים באתר, ואגב היא זו שיורדת יום אחרי שהכלה עולה.

אני מניח שזה יהיה כמו עם קרדאיי והם לא פשוט יעלו את כל הפרקים לאתר ויעלו את הכלה מאיסטנבול בקצב שהם מעלים את אימא, כך שבאתר יהיו רק בפרקים הראשונים והפרקים המתקדמים רק בערוץ.

וגם נראה שהתחרות עם ערוץ 25 עושה את שלה וויוה פוחד שאנשים יעדיפו את הערוץ הים תיכוני על ערוץ ויוה פלוס, בעוד לטלנובלות יש מתחרים רק למי שצופה בלי תרגום כי אין ערוץ נוסף שמשדר טלנובלות לטיניות עם תרגום לעברית.

האמת קיוויתי שיעלו קוריאנית כלשהי לאתר, אבל לא הם מעלים סדרה בערוץ שנהייתה פופולארית. אבל עכשיו באמת יצא להם רע עם הוט כי בהוט VOD יש את אישה, אם סודית, ואחר כך חבקי אותי ובאתר יש את רסיסים ותהיה הכלה מאיסטנבול, כך שהערוץ עצמו דרוש אולי למריאם אם כי נראה לי שהעלו גם אותה ל-VOD וליונג פאל. טוב כנראה לרק מתקדמים של הכלה מאיסטנבול כי נראה שכמו ברסיסים הפרק של יום רביעי עולה רק ביום ראשון ושומרים על שהערוץ יקדים בפרק את האתר, את הכלה יתחילו לעלות בקצב של פרק ליום, כך שמי שבאמצע לא יוכל להתנתק מהערוץ ולחכות חצי שנה עד שיגיעו לפרקים שהוא עצר בהם.

faery18

New member
מריאם גם העלו לVOD של הוט וכמו שהם הבטיחו הם הוסיפו גם

את חבקי אותי ואפילו את באהבה אין חוקים(שהסתיימה)וגם את 100 ימים שהתחילה לאחרונה בויוה.

בעצם אפשר להגיד שהוט פתחו את הדלת לכל הטלנובלות החדשות שמשודרות בערוצי ויוה

או שקודם לא שמו כלום או שעכשיו שמים הכל חח יפה יפה..
רק מקווה שימשיכו לתת בחינם ולא ידרשו תשלום בהמשך

elall

Member
מנהל
כריסטיאן מאייר בסדרה קולומביאנית חדשה

כריסטיאן מאייר משחק בתפקיד הראשי בסדרה חדשה של חברה Fox Telecolombia .
הסדרה El General Naranjo תספר על מפקד משטרה קלומביאני ידוע ומוערך שנלחם נגד סוחרי סמים בשנות ה-80.
&nbsp
&nbsp

faery18

New member
הללויה

חח מקווה שהפעם יחזיק קצת יותר

מה שבטוח את השעון הם עדיין לא סידרו זה
עדיין שעתיים אחורה אצליהם

למעלה