נראה שויוה ו-VOD הפסיקו להתחשב בכך שויוה פלוס
ערוץ בתשלום, כנראה משום שבפרטנר TV ובסלקום TV הוא לא בתשלום ובהוט ויס הרוב עשו חבילה שהוא חלק ממנה ולא משלמים עליו בנפרד. כי גם הוט VOD העלו חופשי סדרות מויוה פלוס וגם ויוה פלוס העלו את רסיסים והעלו את אהבה לאור ירח שוב לערוץ כשכל הפרקים באתר, ואגב היא זו שיורדת יום אחרי שהכלה עולה.
אני מניח שזה יהיה כמו עם קרדאיי והם לא פשוט יעלו את כל הפרקים לאתר ויעלו את הכלה מאיסטנבול בקצב שהם מעלים את אימא, כך שבאתר יהיו רק בפרקים הראשונים והפרקים המתקדמים רק בערוץ.
וגם נראה שהתחרות עם ערוץ 25 עושה את שלה וויוה פוחד שאנשים יעדיפו את הערוץ הים תיכוני על ערוץ ויוה פלוס, בעוד לטלנובלות יש מתחרים רק למי שצופה בלי תרגום כי אין ערוץ נוסף שמשדר טלנובלות לטיניות עם תרגום לעברית.
האמת קיוויתי שיעלו קוריאנית כלשהי לאתר, אבל לא הם מעלים סדרה בערוץ שנהייתה פופולארית. אבל עכשיו באמת יצא להם רע עם הוט כי בהוט VOD יש את אישה, אם סודית, ואחר כך חבקי אותי ובאתר יש את רסיסים ותהיה הכלה מאיסטנבול, כך שהערוץ עצמו דרוש אולי למריאם אם כי נראה לי שהעלו גם אותה ל-VOD וליונג פאל. טוב כנראה לרק מתקדמים של הכלה מאיסטנבול כי נראה שכמו ברסיסים הפרק של יום רביעי עולה רק ביום ראשון ושומרים על שהערוץ יקדים בפרק את האתר, את הכלה יתחילו לעלות בקצב של פרק ליום, כך שמי שבאמצע לא יוכל להתנתק מהערוץ ולחכות חצי שנה עד שיגיעו לפרקים שהוא עצר בהם.