השלל שלי מהפסטיבל
היי לכולם,
אתם יכולים לראות בתמונה את הקומיקסים שקניתי השנה בפסטיבל, תחת השגחה צמודה של החתולה שלי, פולה.
אני לא ממש טיפוס שכותב ביקורות, ובכל-זאת כמה מילים על כל קומיקס:
Stupid Snake- טרילוגיה מאת
אביב איצקוביץ'. אני זוכר שלפני כמה שנים התחלתי לקרוא את הקומיקס הזה באינטרנט וזה די כבש אותי. להפתעתי גיליתי את שלושת הספרים האלה בדוכן שלו בפסטיבל והייתי חייב לקנות. באמת קומיקס מיוחד, מלא בדמיון ושימוש מצויין בשפה של הקומיקס. חוץ מהכריכה והקרדיטים, אין מילה אחת בכל הקומיקס ועדיין הוא מצליח להיות מובן, קריא ומעניין מאוד. כמובן שגם האיורים עצמם עשויים טוב ומלאים בהבעה. ממש מומלץ!
איך נפלו גיבורים #1 + #2- סיפור בלשי בהמשכים שכתב
יוסי גורביץ ואיירה
עדי אלקין. נשארתי די במתח לקראת ההמשך אז אני מניח שזאת כבר הצלחה. האיורים גם טובים, אבל בלוני הדיבור והפונט קצת מנותקים מדי מהסגנון הכללי לטעמי. בכל מקרה, אני מחכה לחוברות הבאות.
דברים שקרו באמת #2- אסופת קומיקסים קצרים מאת
עדי קלגסברון. את הראשון כבר יש לי ואני גם עוקב אחרי הקומיקס באינטרנט. מצחיק מאוד. אני בספק שמשהו שם קרה באמת
חזק ואמץ- קומיקס מאת יקיר הפורום
מולי יחבס. פרודיה על גיבורי על. אחלה קומיקס, גם מצחיק וגם עשוי טוב. אני היחיד שלא שמע עליו קודם? תאמין לי אתה מבוזבז, מולי. תצבע את הקומיקס ושגר לחנויות!
נשאר מאחור- מאת
ארז צדוק. אז אמנם לא קניתי את החוברת בפסטיבל עצמו והיה לי אותה עוד לפני. אבל בכל זאת היא נמכרה בדוכן שלו והוספתי אותה לרשימה כי באמת שווה לקרוא. זה קומיקס קצת יוצא-דופן יחסית לעבודות של ארז- יותר רציני ובוגר, ועדיין מצויין!
Jerusalem- מאת
גיא דליסל (Guy Delisle). אחרי ששמעתי הרבה על הקומיקס הזה, סוף סוף יצא לי לקנות אותו. מדובר במאייר צרפתי שמעביר שנה מחייו בירושלים עם משפחתו, והקומיקס מתאר את השנה הזו. עוד לא סיימתי לקרוא, אבל מאוד מעניין וגם מצחיק לראות איך רואים אותנו אנשים שבאים מחו"ל. יש בקומיקס התייחסות לכל הבלגן הפוליטי והחברתי שיש לנו במדינה הזאת, ובעיר ירושלים בפרט. ממה שקראתי עד עכשיו אני רק יכול לומר שיש לנו עבודה הסברתית לעשות..
A vs X- פעם בשנה, בפסטיבל, אני משתדל להתעדכן במה שקורה עם החבר'ה בMARVEL, הפעם באירוע הגדול שגרם לאקס-מן והאוונג'רס להילחם זה בזה. אני בטוח שכולם פה בפורום בקיאים יותר ממני בכל מה שהולך שם, אז אין מה לפרט. סה"כ אני די אהבתי.
The Pro- קומיקס שמולי המליץ לי בחום רב לקנות. עוד לא קראתי, אבל לפי מה שהבנתי מדובר על זונה שמקבלת כוחות על. נשמע אחלה
בכמה מילים על הפסטיבל עצמו- אני הייתי בכמה הרצאות והיה נחמד. חבל לי שלא היו יותר הרצאות על קומיקס..
התערוכות של הקריקטורות ברחבי הסינמטק היו ממש טובות. ובכלל, בסה"כ הייתה אחלה אווירה.
עד השנה הבאה, בתקווה שאוכל לפנק אתכם קצת בדוכן קומיקס משלי!