שירשור טכני חדש

faery18

New member
יש בעיה עם התצוגה המקדימה

נכנסים אבל אי אפשר לצאת אין את הX
&nbsp
דבר נוסף - מאוד חסר האייקון המחבק. יש אפשרות להחזיר רק את האייקון התפוזי הזה? או להוסיף אייקון מחבק חדש? כי ראיתי שאת הרצל התפוזי השארתם. ברור לי שהאייקונים הישנים לא יחזרו ואני דווקא אוהבת את החדשים:] אבל החיבוק הוא היחיד שלא קיבל מחליף וזה מאוד חסר כי זה אייקון מאוד שימושי בפורומים שלכם.

תצוגה מקדימה

הX אמור להופיע בצד שמאל. מאיזה דפדפן את גולשת?
&nbsp
כרגע לא צפויה תוספת אייקונים.

faery18

New member
בכרום

בדרך כלל הוא אכן מופיע בצד שמאל למעלה אבל עכשיו הוא לא מופיע בשום צד.

נועם361

New member
גם אצלי אי אפשר ללחוץ על הX בתצוגה

המקדימה. חצי מסך רק נשאר, בלי החלק העליון שלו עם הX.
אי אפשר לצאת ממנו והמסך נשאר אפור., בלי אפשרות לגלוש.
המצב הזה כבר יומיים.

Lhuna1

New member
גם אצלי אין אייקון לסגירה. דפדפן כרום.

ועדיין מנסה נואשות להבין את ההתעקשות שלכם לחרב את האייקונים הנהדרים שהיו, ולא מבינה.
זה תמונה פצפונת. אתם לא צריך להאכיל אותה ולא להשקות אותה. מה כאב לכם והיה כל כך דחוף לקחת דברים טובים ולמחוק אותם?
איזה סיבה בעולם יכולה להיות לכם למחוק אייקונים של חיבוק ושל נחמה, ולהחליף אייקון "חבול" באייקון של "מת"?? (איקסים בעיניים מייצגים מוות באיור, למקרה שאינכם יודעים).
&nbsp
וכתבתן שאתן רוב של נשים... איך אתן לא מבינות את החשיבות של ניואנסים בהבעת רגשות וכמה זה משמעותי לתקשורת כתובה בין אנשים?
&nbsp
אתן באמת לא רואות את ההבדל בין אייקון שמגיש פרח כתודה ידידותית, על מילה טובה או על עזרה שקיבלתי, לבין הפרחת נשיקה, שכל כך הרבה יותר אינטימית?
&nbsp
לקחת את כל הודעות העבר שבהן נתתי למישהו פרח, ולהפוך אותן לנשיקה - זה כמו להחליף בכל ההודעות שכתבתי את המילה "תודה!" למשפט "מתה עליך כפרה!"
&nbsp
זה חוסר כבוד מזעזע לתוכן שהגולשים כותבים (שהוא תוכן האתר שלכם) ורמיסה ברגל גסה של דברים שלפעמים חשבנו ובחרנו בקפידה איך להביע.
&nbsp
מאוכזבת ועדיין מקווה שתתעשתו בעניין זה (אם לא בהחזרת האייקונים לשימוש, לפחות בשחזור שלהם בהודעות העבר למה שהיו במקור.)
&nbsp

אמבר14

New member
להנהלה שלום

1 לא רואים בברור את שם המשתמש
2 אי אפשר להבחין בין השרשורים הם צמודים צריך לעשות מעט רווח

תודה מקווה שיתוקן

faery18

New member
לדעתי...

הרקע עכשיו בסדר גמור, אל תעשו את השורות כהות יותר זה יפה וחדשני שזה ככה בהיר.
מבחינת מרווח אפשר עוד איזה שני סנטימטר רווח בין שירשור לשירשור.

sweetdreams

New member
בעיה עם תצוגה מקדימה

אני מכירה את הבעיה שאת מדברת עליה. את כנראה גולשת באתר בזום אין (גם אני עושה את זה, כי הפונט לטעמי קטן מדי), ולכן האיקס יוצא מגבולות המסך ולא מוצג.
תצטרכי להקטין את המסך כשאת נכנסת לתצוגה מקדימה, ואז האיקס יופיע.
&nbsp

יש לי בעיה שאני לא יכול להגיב לחלק מהמסרים האישיים
שמתי לב היום שחלק מהאנשים ששולחים לי מסרים ואני מנסה לענות אז לא ניתן לשלוח
אני לוחץ על שלח ולא קורה כלום ניסיתי גם בכרום וגם באקספלורר (אני עובד על חלונות 8.1 אם זה משנה)

זה הסתדר לבד וחשבתי שאתם טיפלתם בזה

אבל אם כבר אנחנו מתכתבים .. מה קורה עם החתימות ?
ולמה שלא תחזירו את ההדגשה של השם משתמש כמו מקודם שיהיה קל יותר לראות את התגובות שלנו בשירשורים ,זה שהכל באותו אפור חלשלש דיי מעיק

Tinkerbell55

New member
אפשר בבקשה

בכניסה לכל פורום לא להציג את ההודעה הזו
של איך להשתמש בפורום החדש?
זה סיוט מהמובייל כל פעם לסגור מחדש
לסגור חלון בלחיצה על איקס במחשב רגיל זה לא כמו במובייל

פיקוס123

New member
סימון הודעות

לפני החידוש היה אפשר לסמן לא לקדם הודעה/ או לפרסם בדף ראשי ועכשיו לא ראיתי וזה מפריע לי, כי יש הודעות שאני לא רוצה שיקדמו.

תודה

הצעה לשיפור הצבע של השרשורים..,

אני רואה ששמתי לב שכל הוספת הודעה (פתיחת שרשור חדש / ההודעה הראשית) בפורומים הוא צבע אפור בהיר, ושאר התגובות להוספת הודעה הוא צבע אפור בהיר ביותר!, וזה די מעודד אותי היום לעומת מה שלא היה קיים מאז ששידרגתם את הפורומים החדשים לפני כמה ימים.

אז ההצעה לשיפור שאני מבקש אם אפשר, שכל הוספת הודעה (פתיחת שרשור חדש / ההודעה הראשית) בפורומים צריך להיות במקום צבע אפור בהיר, שזה יהיה דווקא בצבע אפור כהה, ובשאר התגובות להוספת ההודעה צריך להיות במקום צבע אפור בהיר ביותר, שזה יהיה בצבע אפור בהיר עד כהה, וזה לדעתי יראה יותר טוב בצפייה על גבי המסך (עבורי ולשאר הגולשים והגולשות), וככה אפשר לראות ברור בין השירשורים כמו שהיו אז בפורומים ישנים.

ותודה על ההכחלת (כלומר צבע טורקיז) ההודעות המופיעים על הכתוביות לצד העין הכחולה.

למעלה