שרשור משוב כללי

GILADOS

New member
הייתי רציני בדבריי ואשמח לדעת מה תגובתכם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=168&messageid=179079386

ראיתי שביום שישי האחרון, אחרי ההתרעה שלי ושל עוד מספר גולשים בנוגע לבעיה שעליה הצבעתי, עשיתם מעשה והחלפתם בחזרה את האייקונים הבעייתיים. אך כעת אני רואה ששוב העיוות חזר.. אני חוזר ומדגיש שהדבר כרוך, מרצונכם או שלא מרצונכם, בעבירה חמורה על 'לפני עיוור לא תתן מכשול'. אם בהתחלה הדבר נעשה בשוגג מבלי שהייתם מודעים להשלכות, הרי מרגע שקיבלתם התרעה על כך כבר יש לכם מודעות מלאה לבעיה והעניין הופך משוגג למזיד.

מחובתכם למצוא פתרון שימנע את הסילוף של אלפי הודעות של גולשים רבים, שבתמימותם השתמשו באייקונים מבלי להעלות בדעתם שהם יעברו גלגול כ"כ קיצוני במשמעות.

ga26

Member
שלום

בסך הכל השינוי מרענן וחיובי וניכר שנעשה מאמץ.
מספר הערות:
- עדיין קשה לי להבדיל בין שרשור אחד לשני
- מספר התגובות זה נחמד אך קצת מיותר לטעמי (לא קריטי יכול גם להישאר)
- מאוד חסרות לי החתימות וחבל שהורדתם
שוב השינוי בסה"כ חיובי
&nbsp

sashalola

Well-known member
תודה, סוף סוף מצליחה לשלוח הודעה ב explorer

כפי שהדרכתם, מחקתי, כיביתי, הדלקתי, וזה עובד עכשיו.
אלא שמאוד מאוד זוחל ובקושי זז,
האם גם זה ישתפר?
מה עוד אני יכולה לעשות כדי להאיץ את הקצב?
תודה מראש

וגם

הנקודות שאמורות להיות בצד ימין שמראות על הודעת תוכן או ללא תוכן - לא קיימות - אצלי בכל מקרה.
לא מקבלת התראות על תגובות לתגובות שלי - די מבאס שלא לומר מעצבן להיכנס לפורום ולעבור על כולו כדי לבדוק אם מישהו הגיב...שזו התווספות לאותה הבעיה הקיימת גם בקומונות כבר די הרבה זמן ולצערנו אפילו התרגלנו אליו.
לגבי האייקונים.....שוקלת להפסיק להשתמש בהם באופן גורף - מכוערים בטירוף.

uphilll

New member
אם זה באמת על טעם וריח, לא הגיוני שטעם הרוב/קהל היעד יקבע? |

(סקרנית לראות איך נראה האייקון התוהה..)

PorFavor1

New member
יש מנהלי פורומים שפרשו בגלל הממשק

יש אנשים עם מגבלות ראייה והממשק החדש הזה גורם להם לעייפות ראייה, ולמאמצי ראייה.
תפסיקו כבר עם השטויות שלכם !
תמחקו את הממשק החדש הארור, המעצבן והמקולל הזה, ותחזירו את הממשק הישן.
ותפסיקו להפריע כל הזמן לאנשים שרוצים רק לדבר בפורומים, ולא לשחק בקקי שלכם.

ומה עם החסימות

של המנהלים שפרשו . והישאירו את הגולשים חסומים
כי הגולשים קיקלו למנהלים את קו המחשב
נא לבטל את האפשרות של החסימה של המנהל
זה רק גורם נזק לתפוז כי
התעבורה יורדת . וזה רע למפרסם

עטלפוני

New member
לכו על זה, או לפחות תנו את האופציה...

תלמדו מהמקרה של חלונות 8 - בסופו של דבר או שתאבדו נתח שוק או שתחזרו לשורשים הטובים. אולי יש עוד מצב לקבל החזר כספי מהחברה שעיצבה את האתר החדש ? יש 14 יום שמותר להתחרט ? :)

באופן כללי, אותי הצלחתם להבריח
בתור גולש פעיל בתפוז מעל לעשור (בניקים שונים), ומנהל לשעבר של שני פורומים בתקופות שונות (89 ו- 308), מערכת הפורומים הנוכחית גורמת לי לא לרצות להיכנס לכאן או להשתתף. היא פשוט לא נוחה, לא נעימה, לא יפה ולא שימושית.
&nbsp
- הדפדוף בהודעות איטי, ההשהיה ניכרת כשהסליידר יורד ועולה. כשיש פרסומת בסליידר, הוא גם יורד ועולה בצורה קופצנית (לאט ואז מהר ואז שוב לאט). כשרוצים לקרוא הרבה שרשורים, זה לבד הנושא הבעייתי והמפריע ביותר, לפחות לי.
- האייקונים היפים הוחלפו באייקונים קטנים יותר, חוורים ודהויים יותר, מכוערים, ובמגוון קטן יותר ממה שהיה זמין קודם.
- לחיצה על שם משתמש בשרשור כבר לא פותחת את חלונית המידע על המשתמש, עם גילו, מינו, ואפשרות שליחת המסר אליו.
- הדף מצד אחד עמוס ורועש בכל מה שלא חשוב, אבל התוכן חיוור ודהוי.
- הנקודות בצד ימין בתחילת הודעה, יש ימים שהם קיימים ויש ימים שהם לא. היום לא.
- בגלישה מהאייפון האתר מנסה להעלות פרסומת פלאש ענקית על כל המסך, אבל היות והאייפון אינו תומך פלאש עולה פשוט ריבוע שחור ענק ומסתיר את הכל, ואין מה לעשות. פרסומות אמורות להיות סוג של "תן וקח" - אנחנו הגולשים מקבלים שירות פורומים חינם ובתמורה נחשפים לפרסומות מעצבנות, אבל אם אנחנו נחשפים רק לריבוע שחור ריק, מה הרווחתם מזה? רק את האלמנט המטריד, בלי שום רווח לכם בצידו.
&nbsp
ויש עוד המון בעיות, חלקן ויזואליות וחלקן פונקציונליות. בסרגל "הודעה מהנהלת הפורום" כל המילים עולות אחת על השניה. המעטפה של המסרים לא זוהרת כשיש מסר, אבל לידה יש מין טיפה אדומה נוזלת. יש ספרה אפס לשמאלה וספרת אפס לימינה, ולא ברור מה התפקיד של כל אחת, אבל הן לא מיושרות זו כלפי זו אלא אחת נמצאת קצת יותר למטה. בשביל מה זה טוב? בחיפוש המתקדם, האופציה "שם משתמש" כבויה, אבל אם מעבירים את הכפתור משם הפורום הנוכחי ל"בכל הפורומים" *ואז בחזרה לאיפה שהוא היה קודם* - כלומר לפורום הנוכחי, האופציה נדלקת. כלומר, באותו מצב של הכפתור האופציה יכולה להיות מאופשרת או מנוטרלת, בהתאם לסדר הפעולות שהגולש עשה.
&nbsp
כל הממשק פשוט משדר תחושה כללית של חוסר נעימות.
&nbsp
&nbsp

itzi5

New member
ניסון להעלות תמונה לא מצליח ?

כתוב הקובץ לא נתמך ?
מדובר בקובץ קטן
100K

raya

Well-known member
הפורמט החדש....
לצערי המקרה הזה מזכיר לי את מה שקרה כאשר אתר וואלה קנה את IOL ו"הרס" את כל הפורומים השוקקים שהיו שם.
לא רוצה שזה יקרה גם כאן - כי הפורומים של תפוז הם המועדפים עלי.
אבל...... התחושה מאוד לא נעימה עקב התקלות שמופיעות פה ושם (כפי שכתבו הרבה גולשים).
כולי תקווה שתגיעו לפורמט ידידותי למשתמש, נוח ונעים לעין.
רעיה

shy-1

New member
בוקר טוב. בימים האחרונים נוסת לרשומה שלי הודעה שלכם:

בנוסף אולי תאהב/י את, וכאן מראים 6 תמונות של כתבות/אתרים,
הייתי מאד מבק שתשמיטו את התוספת הזו מהבלוג שלי, שכן לא
רק שהן לא לעניין כלל, אלא לא נעשו לפי בקשתי.
תודה מראש
SHY

למעלה