באופן כללי, אותי הצלחתם להבריח
בתור גולש פעיל בתפוז מעל לעשור (בניקים שונים), ומנהל לשעבר של שני פורומים בתקופות שונות (89 ו- 308), מערכת הפורומים הנוכחית גורמת לי לא לרצות להיכנס לכאן או להשתתף. היא פשוט לא נוחה, לא נעימה, לא יפה ולא שימושית.

- הדפדוף בהודעות איטי, ההשהיה ניכרת כשהסליידר יורד ועולה. כשיש פרסומת בסליידר, הוא גם יורד ועולה בצורה קופצנית (לאט ואז מהר ואז שוב לאט). כשרוצים לקרוא הרבה שרשורים, זה לבד הנושא הבעייתי והמפריע ביותר, לפחות לי.
- האייקונים היפים הוחלפו באייקונים קטנים יותר, חוורים ודהויים יותר, מכוערים, ובמגוון קטן יותר ממה שהיה זמין קודם.
- לחיצה על שם משתמש בשרשור כבר לא פותחת את חלונית המידע על המשתמש, עם גילו, מינו, ואפשרות שליחת המסר אליו.
- הדף מצד אחד עמוס ורועש בכל מה שלא חשוב, אבל התוכן חיוור ודהוי.
- הנקודות בצד ימין בתחילת הודעה, יש ימים שהם קיימים ויש ימים שהם לא. היום לא.
- בגלישה מהאייפון האתר מנסה להעלות פרסומת פלאש ענקית על כל המסך, אבל היות והאייפון אינו תומך פלאש עולה פשוט ריבוע שחור ענק ומסתיר את הכל, ואין מה לעשות. פרסומות אמורות להיות סוג של "תן וקח" - אנחנו הגולשים מקבלים שירות פורומים חינם ובתמורה נחשפים לפרסומות מעצבנות, אבל אם אנחנו נחשפים רק לריבוע שחור ריק, מה הרווחתם מזה? רק את האלמנט המטריד, בלי שום רווח לכם בצידו.

ויש עוד המון בעיות, חלקן ויזואליות וחלקן פונקציונליות. בסרגל "הודעה מהנהלת הפורום" כל המילים עולות אחת על השניה. המעטפה של המסרים לא זוהרת כשיש מסר, אבל לידה יש מין טיפה אדומה נוזלת. יש ספרה אפס לשמאלה וספרת אפס לימינה, ולא ברור מה התפקיד של כל אחת, אבל הן לא מיושרות זו כלפי זו אלא אחת נמצאת קצת יותר למטה. בשביל מה זה טוב? בחיפוש המתקדם, האופציה "שם משתמש" כבויה, אבל אם מעבירים את הכפתור משם הפורום הנוכחי ל"בכל הפורומים" *ואז בחזרה לאיפה שהוא היה קודם* - כלומר לפורום הנוכחי, האופציה נדלקת. כלומר, באותו מצב של הכפתור האופציה יכולה להיות מאופשרת או מנוטרלת, בהתאם לסדר הפעולות שהגולש עשה.

כל הממשק פשוט משדר תחושה כללית של חוסר נעימות.