שרשור צרכנות כללי (לא צרחנות)

debby12

New member
מנהל
שרשור צרכנות כללי (לא צרחנות)

מאחר שיש לי אייטם לחלוק - פותחת שרשור צרכנות כללי, למשל

מה רכשתם לאחרונה והיה "נפילה"? מה היה שוס? איזה פריט מזון מוצלח מצאתם ביוסף הסוחר המשנה חדשות לבקרים את ההיצע? וכו' כו'

מקווה שזה לא יהפוך לשרשור צרחנות פוליטית

debby12

New member
מנהל
AAA לעומת גרירה של חברת ביטוח רכב

זוכרים את השרשור שהיה פה לא מזמן על AAA לעומת שירותי גרירה/חילוץ דרך ביטוח רכב? ובוסטון נתן פה הסבר מפורט למה שירותי הגרירה דרך ביטוח רכב הם אחרונים בתור לעזרה?

ובכן, יצא לי לאחרונה לדגום את זה ו..... בוסטון צדק. מעשה שהיה כך היה.

שילוב של או-פר שמרבה להשאיר חימום/אור/רדיו עובדים בעודה יושבת ברכב כשהמנוע לא עובד [מה אניעשה? השתלת מוח איננה אופציה] גמר לרכב את המצבר.

בפעם הראשונה שזה קרה חשבנו שזה עניין זמני והמצבר יתאושש. הזמנו שירות גרירה דרך גייקו. הם מאוד אדיבים, מקבלים מיד בטלפון הנייד את השעה המשוערת שבה הם יגיעו וכו'. רק ש.... הם הגיעו 3 שעות מאוחר יותר
. 3 שעות של הלוך ושוב שיחות עם איש הגרירה המקומי שבו כל פעם משקרים לנו במצח נחושה שאו-טו-טו באים. סיוט. אחרי 4 שעות מהשיחה הראשונית [ייאוש ז אנדרסטייטמנט] הוא הגיע, הקפיץ/התניע את האוטו והלך. יען כי אין להם שירות של למכור להתקין מצבר חדש.

ואז נזכרתי בכלל שעוד יש לנו מנוי לשנה של AAA בתוקף שעשינו עבור טיול ה RV בקיץ האחרון. אשר על כן, משהתפגר האוטו שוב אחרי איזה 5 ימים, כבר העדפתי להתקשר ל-AAA. להם גם יש שירות של התקנת מצבר חדש על המקום. הם אמרו שייקח שעתיים, אבל הגיעו תוך 25 דקות. ערכו בדיקה שאין "דליפת כוח" שגונבת מהמצבר איפשהו באוטו, ומשגילו שאין אבל שהמצבר אכן מת - החליפו באחר. 45 דקות מרגע הקריאה הראשונית הכל היה מאחורינו.

אשר על כן, מרגע זה והלאה, ועד שייצאו האופריות מחיינו במהרה בימינו (אלה זוללות מצברים - כבר יש לנו נסיון איתן), החלטתי שאנחנו נישאר עם AAA

** לכותבת אין מניות ב-AAA, ובוסטון לא שילם לה כדי שתאמר שהוא צדק

danakama10

New member
מצטרפת עם המלצה משלי למעילי גשם לילדים

בחורף הסוער שעבר, הילדים שלי היו רטובים לחלוטין בערך דקה אחרי שהיו בחוץ עם "מעילי הגשם" שלהם. מסתדר שהרבה מאוד מעילי גשם הם לא water proof, כמו שהגיוני שמעיל גשם יהיה, אלא רק water resistant. אחוז גבוה מאוד של המעילים שראיתי בחנויות ואונליין היה רק רזיסטנט. יצרני המעילים כנראה מצפים שישתמשו במעילים שלהם רק אם אין גשם או בטיפטוף קל למשך 5 דקות.
השנה עשיתי מחקר, ומצאתי לבנים מעילים מעולים. החורף השנה סוער עוד יותר משנה שעברה, והם נשארים יבשים לחלוטין. המעילים עולים עכשיו פחות מ- 30 $, שזה מחיר מציאה עבור האיכות המעולה. ממליצה בכל לב להצטייד לחורף הבא.
יש את הגרסה עם שכבה פנימית דקה ונעימה של פליס -
https://www.amazon.com/Columbia-Boy...g=UTF8&refRID=NQN1DN5A4BCFV8ZX2XE1&th=1&psc=1

ואת הגרסה בלי הפליס -
https://www.amazon.com/Columbia-Gle...ocphy=9032178&hvtargid=pla-570265827039&psc=1

https://www.columbia.com/glennaker-...MInYLfsNC-4AIVJh6tBh0Vdw3hEAQYAyABEgLlW_D_BwE

KallaGLP

New member
תודה על הטיפ, אבל הוא טוב רק כשהילדים עדיין מסכימים

ללבוש מעילים
. אצלנו הבן עדיין עם מכנסיים קצרים וההזדמנות היחידה שבה הילדים לובשים משהו שניתן לקרוא לו בגדי חורף היא כשהם הולכים לעשות סנובורד באתר שבמעבר ההרים הקרוב לביתנו. אבל בשביל זה יש להם ממילא ביגוד גלישה יעודי שנועד ספציפית רק למטרה זו.

danakama10

New member
אז אם צריך ללכת בגשם חזק הם פשוט מגיעים ליעדם נוטפי מים?

שלי הולכים ברגל לבית ספר, בלי מעיל טוב היו מעבירים את כל היום רטובים ורועדים.

KallaGLP

New member
האמת שהשנה לא היה הרבה גשם, אך מעבר לזה

שני הגדולים בתוכנית שבה הם עושים י"ב בקולג' והם נוסעים לשם ברכב. איך הם מתניידים בשטח הקולג' (הוא גדול ויש להם מרחקים ללכת מכיתה לכיתה) - אין לי מושג והם לא טורחים ליידע אותי. הקטנה נוסעת בהסעה כי בית הספר אינו במרחק הליכה, אבל כשהיא יוצאת בגשם חזק כדי להגיע אל ההסעה וממנה, היא פשוט שמה על הראש את הקפישון של הסווצ'ר, ואם זה טפטוף קל עד בינוני - כלום. אך כאמור כמעט ולא היה גשם חזק השנה, אז הבעיה באמת לא הטרידה מדי.
אחרי שעד לפני שבוע החורף לא ממש הורגש, בשבוע האחרון נפלו פה כמויות של שלג שלא נרשמו כמותן מזה 70 שנה, ובתי הספר והקולג' היו פשוט סגורים (פה ממש לא מוכנים לשלג ובימים הבודדים בשנה שיש שלג פשוט סוגרים את בתי הספר) והעירייה התקשרה לכל התושבים הביתה לבקש לא לצאת החוצה ולא לנסוע (וגם לא היה כל כך אפשרי לעשות זאת ממילא). כשביקשנו מהבן לפנות קצת שלג כדי שאפשר יהיה לצאת מהדלת, הוא יצא לעשות זאת עם מכנסיים קצרים וטען בתוקף שלא קר לו. האמת שיחסית לא היה מאוד קר כי גם בזמן שירד שלג הטמפרטורות היו סביב האפס ומעלה, לפחות במהלך היום), אך בכל זאת... אבל הבחור עוד מעט בן 18, אז אין כל טעם להתווכח איתו בעניין. כמו שאומרים, צריך לבחור את המלחמות. כל עוד הוא מצטיין בלימודים, עוזר בבית ובכלל ילד טוב בסך הכול, וגם לא נראה שלהסתובב בחורף במכנסיים קצרים גורם לו לחלות, אנחנו לא נריב איתו על העניין. וזה גם משהו שאנחנו מראש יודעים שחסר טעם כי הוא יודע מצוין באילו תחומים עדיין יש לנו מילה ובאילו כבר לא.

למעלה