שרשור שאלות לאמצע שבוע 1.1.2013

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי כזה, זה צעצוע חמוד, לא מאוד יעיל בעיניי

הוא יעיל במידה סבירה רק אם הלק סמיך מספיק כדי לא לנזול בצדדים ואם נזהרים מאוד כשמוציאים את הציפורן (או משאירים אותה במתקן עד שהוא יתייבש, אבל זה נראה לי די סיוט). בסופו של דבר מצאתי את עצמי מתקנת לא פחות מסביב גם איתו, אז זה לא ממש משנה... ואני מורחת יחסית סביר, אז לא קריטי לי. צריך גם לזכור שהוא רלוונטי רק לעור מסביב, עדיין צריך לדייק למטה.

המדבקות שמגיעות עם זה קטנות ולא מעניינות... מיותר למדי. הדבר השימושי היחיד בערכה, לפחות בעיניי, זה הכיסא הקטן לבקבוק של הלק. זה נוח להניח אותו בזווית הזו בעיקר כשהבקבוק כבר לא חדש והמפלס נמוך יותר. זה גם החלק בערכה שעניין אותי מראש ואני משתמשת בו לא מעט.

Slow Cheetah

New member
שאלה מפגרת - למישהי יש שיטה להעלים צהוב

מהציפורנים?

השימוש התמידי בלקים ואצטון הרס לי את הציפורנים למדיי וזה ממש מבאס ללכת איתן ככה שבצבא חייבים לשים לקים שקופים.
אז.... עצות, מישהי?
ולא לומר לק בסיס טוב, כי זה ברור מאליו ולא מטפל בבעיה הקיימת

trilliane

Well-known member
מנהל
אצלי רק הקצוות צהבהבים ואני גוזזת...

אז לא רואים וזה גם ככה לא בולט. בציפורניים ארוכות מאוד זה בולט כי זה כמו הקצוות השרופים בשיער – ככל שהציפורן ארוכה יותר הקצה שלה גם זקן יותר.

Slow Cheetah

New member
דבר ראשון, הציפורניים באמת ארוכות מאוד.

למרות שברגעים אלה אני משייפת אותן כדיי שהן יגדלו יותר טוב

דבר שני, כל הציפורניים צהבהבות, לא רק הקצה

פתרון?

poynter

New member
ראשית באמת קודם כל לקצץ אותן

מהסווטצ'ים שהעלית כאן נראה כי הן ממש ממש ארוכות
, איך את מסתדרת איתן?

בכל אופן ניתן לשים בצלחת שמן זית עם מעט מיץ לימון (אמיתי לא משומר), לטבול את הידיים קצת ואפילו לשפשף עם איזה ספוגית את הציפורניים.
בנוסף לשייף מעט עם באפר, אבל ממש בעדינות.
כמובן שזה לא פתרון טוב, את סה"כ מטאטאת את הבעיה תחת השטיח במקום לסדר אותה

Slow Cheetah

New member
הן מאוד ארוכות (או היו, עד לפני שעתיים בערך).

רוב הזמן אני מסתובבת עם ציפורניים מאוד ארוכות (אוהבת את זה ככה), ככה שאני רגילה.
פשוט לא פותחים קופסאות שסגורות ממש חזק ומשייפים את הציפורניים בשניה שרואים סדק הכי קטן, ככה הציפורן לא מספיקה להשבר

אם רגילים זה ממש נוח,הרבה פחות נוח לי עם ציפורניים קצרות (מה שעכשיו עשיתי מרגיש לי קצר, ובשביל רוב האנשים זה מאוד ארוך).

ותודה על ההמלצה! ^^
את יודעת איפה קונים באפר הגון בארץ?
אני מנסה לחפש אחד נורמלי ולא מוצאת בלי לשלם המון כסף ><"

(מצורפת תמונה של הציפורניים "החדשות" שלי! סורי על התמונה המזעזעת, בכל זאת פלאפון וחשוך)

poynter

New member
האורך שיש לך בתמונה שהעלית

הוא בסדר גמור.. ובכלל יש לך מבנה ממש יפה, רחב וארוך.

באפר ניתן למצוא בכל מקום..ביוטיקר, וואו או כל מיני חנויות שיש בהם ציוד לציפורניים. וכמובן בסופר פארם.
יש לי אחד מביוטיקר אולי כבר שנה+ והוא מחזיק מצויין, מה שגם לא מומלץ להשתמש הרבה ובתכיפות - זה מחליש את הציפורן.

Slow Cheetah

New member
תודה

בעיניי הן קצרות מדיי כרגע, אני רגילה לראות את האורך שהיה לי ופתאום זה ממש קצר ומרגיש לי כאילו מישהו פשוט העלים חצי מהציפורן

לא נורא, יגדל שוב!

באפר זה בתכלס מעין פצירה עם שלבים כזה, לא?

אני תמיד לא לחלוטין סגורה על זה..

poynter

New member
כן, בדר"כ זה בלוק כזה עם 4 שלבים

(המהדרין קונות אפילו את ה8 שלבים)
בדר"כ מתחילים מהצד הגס ביותר לעדין ביותר..

hollypop girl

New member
לק שחור קרמי

מחפשת המלצה ללק שחור קרמי פשוט שיהיה טוב לנייל ארט או כבסיס לגליטרים וגם בפני עצמו, רצוי מהזולים...
עד עכשיו השתמשתי ב-78 של ביוטיקר ואמנם הברק שלו מדהים, העמידות נוראית...
חשבתי שאם הוא כבר הולך להיגמר, אני אחפש משהו עמיד יותר...

יש המלצות?

trilliane

Well-known member
מנהל
של WOW הרשים אותי מאוד במידת הסמיכות שלו

את יכולה לקפוץ לסניף ולהתרשם, זה ממש כיף שיש להם טסטרים.
ניסיתי אותו והורשמתי; הייתי קונה אותו אלמלא כבר קניתי את Liquid Vinyl של אורלי, שגם הוא סבבה, אבל מצריך שכבה אחת עבה למדי כדי לקבל אטימות מלאה במריחה אחת. מבחינת עמידות, הוא לא עמיד יותר מלקים אחרים... שפשופים בקצוות מתרחשים אצלי כמעט מידית, תוך יממה גג. בלק שחור זה תמיד בולט מאוד לעין, אבל זה מה יש...

טוענים שגם הלק של טופ ביוטי טוב. ראיתי על חברה והיא אמרה שהיא מרוצה ממנו ושהספיקה לה שכבה אחת לאטימות מלאה. התרשמתי שהוא פחות מבריק, אבל כבסיס זה לא משנה, ובכל מקרה המייבש כבר דואג לברק, אז בנקודה הזו אין בעיה.

שימילאק

New member
Liquid Vinyl של אורלי מצוין

החתמתי איתו והוא עשה את העבודה

אגב נייל ארט- אני משתמשת בלק מכחול פושטי שקניתי במאי קוסמטיקס- קבלי דוגמא לעבודה אחרונה שעשיתי איתו (בניית ציפורניים) הוא ממש מצוין ושחור לחלוטין

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא להחתמות פחות התלהבתי ממנו

כי כבר היה לי הלק המיוחד לחותמות של קונאד והוא פיגמנטי להחריד, אין לו מתחרים בנקודה הזו...

MyRun

New member
מצטרפת להמלצה על WOW

אמנם לא ניסיתי את קונאד אז אין לי למה להשוות, אבל הוא מצויין לי בחותמות.

hollypop girl

New member
באמת התכוונתי לנסות את האורלי, גם בגלל

הכמות בקבוק...הרי ללק שחור תמיד יימצא שימוש...
אבל כנראה שאם כבר לקנות לק של אורלי אז שיהיה משהו מיוחד...
אני אנסה את ה-WOW

למעלה