איזה לק נלבש לסופ"ש?

yaelsn

New member
Revlon Facets of Fuchsia / Scandalous

הוא היה בוויש ליסט שלי המון זמן, ומשום מה אחרי שהשגתי אותו הוא פשוט שכב לו בקופסת הלקים ללא שימוש במשך כמה חודשים

עכשיו אחרי כל הלבן של שבועות החלטתי שהגיע הזמן למניקור כהה, וסופסוף הגיע זמנו של הלק הזה

התחלתי עם 2 שכבות של black fog של שיק. זה לק שבהתחלה ממש לא חיבבתי, כי חיפשתי שחור שיהיה אטום בשכבה אחת ויתאים לי לעיצובים, אבל מאז כבר הספקתי לשנות את דעתי ואני פשוט מתה עליו! מדובר בעצם בלק במרקם ג'לי! צריך 2 שכבות בשביל כיסוי מושלם וגלוסי

כל כך התלהבתי ממנו שכמעט ולא מרחתי את הגליטר מעליו

מעל הלק השחור מרחתי שכבה נדיבה של הגליטר, וסיימתי עם שכבה של פושה

כתום זוהר!!!

ובתמונה הוא פחות יפה מאשר במציאות.
על הפלוסים והמינוסים של הלק, אצלי בדף הפייס קישור בחתימה (מופיע באלבום: שבועות בכתום)

trilliane

Well-known member
מנהל
ORLY Melodious Utopia

זה כבר הלק השלישי שאני מורחת מקולקציית Hope & Freedom המוצלחת, והפעם הוא צהוב קרמי בהיר ושמח עם שימר ורוד/כתום עדין שממש לא נראה בתמונה (וגם במציאות רק בתאורה טובה ובזוויות מסוימות). הוא לא מאוד שקוף אז יכולתי להסתפק בשתי שכבות (מכובדות) אם כי לעתים הוספתי שלישית לאחידות. הוא מעט צמיגי ולכן היה לי קשה לנקות אותו בתחתית, אבל יחסית לצהוב הוא לא רע. בסה"כ הסתדרתי עם המריחה, ואלמלא נטייתי לפגוע בציפורניים לפני שהן מספיקות להתייבש (טרום מייבש או תוך כדי) שגרמה לי לעשות כמה וכמה תיקונים ובאצבע אחת להסיר ולמרוח מחדש פעמיים (נקודה כאובה) זו הייתה יכולה להיות מריחה מהנה למדי...

הוספתי חותמת מ-BM-304 (עם השחור של קונאד) על הקמיצה המורדת וחשבתי להוסיף גם על האמות, אבל פישלתי בימנית אז הסתפקתי בשמאלית בלבד (בתמונה). בדיעבד הייתי מוותרת גם עליה... (ומסתפקת בקמיצות). סתם התעסקות שלא מצדיקה את התוצאה בעיניי, חצי הפרצוף הגדול לא הלהיב אותי, זו לא דוגמה מוצלחת כפי שחשבתי. לא רואים כי פושה החליק את הכול, אבל הרצתי שם סדרת תיקונים, שפכטליזציה עצבנית...

מבחינת עמידות נראה שהוא שובר שיאים חדשים: מרחתי בשעות הערב המוקדמות והלילה הקצוות כבר החלו להישחק
(ולא עשיתי שום דבר מיוחד עם הידיים, רק יצאתי למפגש עם חברים).

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי, זו לא התמונה שהתכוונתי לצרף...

אוף, בבקשה תתעלמו ממנה, זו תמונה מטושטשת שלא עיבדתי... תפוז התנתק לי בניסיון הקודם לשלוח את ההודעה ונאלצתי לשלוח מחדש ובחרתי בטעות בתמונה הלא נכונה.

זו התמונה הנכונה

Name Of a User

New member
Pink and white stripes

הורוד הכהה - Love Drop
הורוד הבהיר - Marshmallow (גם של ג'ייד)
והלבן של ביוטיקר (שדרך אגב הופתעתי לטובה, נמרח ממש טוב יחסית ללק לבן-תיכף אצרף תמונה).

גירלי משהו!

למעלה