הארץ פורחת, לאן טיילתן לאחרונה?

אמאנחל

Member
מנהל
בשבת טיילנו לעין חמד

אני והבן.
הבת הייתה בטיול צופים.
בבוקר היה ממש קר, והיה שקט ויפה כל כך. ראינו רקפות ונהנינו להסתובב בחוץ. בצידי הדרך השקד כבר פורח.
&nbsp
מתכננים עוד טיולים בשבועות הקרובים.

dbee70

New member
בשבת טיילנו לשמורת האירוסים בנתניה

טכנית פריחת האירוסים אמורה להיות בעיצומה אבל בפועל מצאנו מעט מאוד אירוסים. למרות זאת, מומלץ מאוד. יש הרבה צמחים אחרים (מצאנו אפילו רקפות), דיונות שכיף לטפס עליהן ולרוץ/להתגלגל עליהן, מסלולים בשמורה, וכי כיף לסיים את הטיול בחוף הים. יש שם מעין בריכות קטנות שהילדים נהנו מאוד להפשיל מכנסיים ולהיכנס לתוכן בחיפוש אחרי צדפים, סרטנים ועוד.
אם נשאר עוד כוח, אז בחזור, כמעט מעבר לכביש יש את שלולית החורף של נתניה עם מלא מתקני משחקים.

אמאנחל

Member
מנהל
נשמע כיף

וואו, לא קפאו להם הרגליים??
&nbsp
בעניין האירוסים, עוד לא היו אירוסים או כבר לא היו אירוסים?

dbee70

New member
המים היו קפואים (ניסיתי בעצמי) לילדים לא הפריע

לגבי האירוסים, הפריחה ממש בתחילתה. נראה לי שעדיף להגיע בעוד כשבועיים ואז אני מניחה שפריחת האירוסים תהיה יותר דומיננטית. מכל מקום, כפי שציינתי יש עוד דברים כיפיים בשמורה.

הי נשמע אחלה

מה רושמים בוויז? איך מגיעים לכל המקומות האלה - הדיונות, השמורה, שלולית החורף ומתקני המשחקים?
אני מפתח תקווה ולא מכירה את האזור.
תודה!

dbee70

New member
תנסי לרשום 'שמורת האירוסים נתניה'

אני פשוט לא משתמשת בוייז. אם תצטרכי הנחייה, אשמח לסייע.

jiminit2

New member
יערות

בפברואר מתחילה פריחה נהדרת. השבת היינו ביער שהם, לפני שבוע בשביל הפריחה ביער ראש העין. ממליצה גם על שמורת חוף השרון ועל אפולוניה (מסלולי הליכה על המצוק לאורך החוף , נופים קסומים . אבל חשוף לשמש ולרוחות. ללכת בימים יפים ולפני שמתחמם).
ממליצה מאוד על האתרים של רשות שמורות הטבע. יש להם פעילויות נהדרות לילדים ואפליקציה נוחה לשימוש.

כבר לא זוכרת מתי זה היה

כל הקורות (ההפלה, העומס והלחץ שמטילים עלי עוד ועוד בעבודה) גרמו לי להיות מותשת ומוצפת עד מעל לראש...

&nbsp
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
יש תקופות

של עומס שבהן אני אפילו לא חולמת על לצאת מהבית בשבת. רק לישון ולאגור כוחות. צריך להקשיב לעצמך, וללכת עם מה שנכון באותו זמן.

זהו, שאפילו לישון ולאגור כוחות לא מצליחה

גם בשישי ובשבת עבודות, מבחנים, לחבר מערכים, פרוייקטים ותכתיבים

&nbsp
&nbsp

היינו בשבת בנחשולים. היה מעונן וקר, החוף היה כמעט ריק, רק

כמה אנשים טיילו עם כלבים, והיה פשוט מהמם. המזחים הטבעיים, המפרצונים, הסלעים, פשוט מדהים. החוף הכי יפה בארץ. (ובוויז: מלון נחשולים).

אמבי

New member
האם צימר אסתטי ומפנק חייב להיות לזוגות בלבד?!!

מחפשת המלצה לצימר כזה בזכרון יעקב, שמארח משפחות. חשוב לי נוף יפה. פתוחה להמלצות על מקומות נוספים, קרובים יחסית למרכז-לשרון.

היינו לפני כמה שנים בצימר של יקיר בעין הוד. מקום משגע.

אפשר לטייל בכפר עצמו וליהנות מבית קפה חמוד, מוזיאון הדאדא, ובעיקר אוסף של תיבות נגינה שאחד התושבים אוסף, וזה מאוד קרוב לזכרון. יש לו גם בריכה פרטית, אם תיסעו בקיץ.

למעלה