זה שיר פרידה, אז בואי רק אמרי שלום

N o R i K o

New member
זה שיר פרידה, אז בואי רק אמרי שלום

האלו מביניכם שגולשים פה באופן קבוע יודעים שבדרך כלל אני פותחת את החודש בסיכום החודש הקודם, עם נקודות ציון וגולשים ראויים והתפקדות וכל היוצא בזאת...
אבל דווקא החודש החלטתי שהגיע הזמן לשתף אתכם בהחלטה שלקחתי כבר מזמן, אבל דחיתי ודחיתי ודחיתי אותה.

כשפתחתי את הפורום הזה בדצמבר, הייתי בטוחה שאני הולכת להישאר כאן עוד הרבה זמן, לחכות איתכם לא רק לסרט הראשון אלא גם לבאים אחריו, להיות פאנגירל טובה ולהתלהב מכל החדשות והעדכונים... אבל המציאות הוכיחה אחרת.
לא קל לנהל פורום, זה המון אחריות, ציינתי כאן גם בעבר שכמנהלת פרפקציוניסטית אני קוראת כל הודעה והודעה בפורום ומנסה לתת תשומת לב לכל הגולשים, ואמנם לקראת השחרור שלי ואחריו זה היה נהדר, אבל עכשיו כשאני עובדת הרגשתי איך לאט לאט אני דוחקת את הפורום הצידה, ואני מפחדת שזה יקרה אפילו יותר כשאני אתחיל בקרוב ללמוד לפסיכומטרי, ואחר כך גם עם לימודים אקדמאיים... אני לא רוצה שיגיע מצב והפורום הזה יקרטע, במיוחד לא בתקופה שאני יודעת מראש שהולכת להיות חלשה יותר - הרי אין לנו ספרים לצפות להם והסרט הבא יוצא רק בנובמבר הבא - ולתקופה כזו באמת צריך מנהלת עם המון סבלנות שיש לה כוח להשקיע ולתת מעצמה, ואני ממש לא רוצה לתת לאף אחד מהגולשים את התחושה שאני לא כזו.
אז כמו שאומרים - תמיד טוב לפרוש בשיא - אז חיכיתי לצאת הסרט כדי לא לתת לאף אחד תחושה שאני "נוטשת", ואני הולכת להישאר כאן גם עוד קצת, עד שתפוז ימצאו מישהו חדש שיהיה ראוי לתפקיד לא פחות ממני.
אז זהו, חברים, אני חולצת את נעליי ומפנה את מקומי, כמובן שאמשיך לגלוש כאן בזמני הפנוי ולהגיב כשיתאפשר לי, פשוט בלי הצבע הייחודי לניק שלי...

היה לי לכבוד לנהל את המקום הזה, תזכרו תמיד שאני אוהבת אתכם

שיהיה לכם חודש אפריל מצוין ושהסיכויים יהיו תמיד לטובתכם,
נוי.

נ.ב - אם מישהו מעוניין בתפקיד, שישלח לי מסר
ואני אשמח להסביר לו על הנוהל.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פחחחחחח נו באמתתתת

על מי נראה לך שאת עובדת??

Ayelet 363

New member

כשראיתי את התגובות על האחד באפריל התחלתי לפתח תקוות. יש סיכוי?

ורדונה2

New member
חחחח לא קונה לשנייה אחת!

אחרי מה שהיה בפורום "דמדומים", אני כבר הייתי בהיכון כל היום

z01234

New member
אני מאוד מקווה בשבילך שזאת מתיחה!

אני לאט לאט מפתחת תקוות שזאת מתיחה!
את לא עוזבת בתור מנהלת,אני קובעת

מרושעת

למעלה