סקר חדש - האם אתם בעד המשקלים הנמוכים.

AmitNHB

New member
אני הצבעתי עד 145 למרות שאני לא זוכר את הימים

בהם היו רק 5 מחלקות ב UFC כתקופה בה היה חסר לי משהו... תכלס, רק בגלל אלדו למרות שלבטל את 145 ולהכריח אותו לעלות ל 155 לא נישמע לי כמו רעיון גרוע במיוחד... זה לא שאני לא מעריך את היכולות של לוחמים במשקלים הנמוכים אבל אם GSP נלחם במשקל שנחשב ב 4 המשקלים הכבדים של הספורט, משהו כאן לא בסדר.

isrhammer

New member
לא פחות מ - 145, יש שם אחלה לוחמים!

ALdo
Jonathan Brookins
Frankie
Florian
Manny שאוהב לקבל מכות
Leonard Garcia
Max Halloway
Chan Sung Jung

קיצר ועוד מלא..

התותחים מהמחלקות למטה צריך להעלות ל - 145.

לצפות במחלקות נמוכות יותר משעמם משעמם חבל"ז, לפעמים זה נראה כמו ילדים בכיתה ו' הולכים מכות.

חוץ מהאתלטיות אין שם שום דבר ובתכלס זה לא מה שבאנו לראות.

מצד שני, תהיה לנו מחלקה מפוצצת בלוחמים.. :/

BT24

New member
אני בעד, אני חושב שיכולים להיות קרבות טובים

בכל המשקלים, ויכולים בכיף גם להיות פינישים במשקלים הקלים.

הבעיה בקלים היא שאין כרגע שמות מעניינים, ואני מאמים שעם הזמן גם זה יגיע.

מה שכן, אני לא מבין למה ההפרשים בין המשקלים מתחילים להצטמצם ל-10 פאונד ברגע שיורים מ-155. מה הבעיה ב-140, 125, 110 (במידה ויש כאלה. זה כבר ממש ממש מעט)?

זה יצמצם את מספר המחלקות, יגדיל את מספר הלוחמים בכל מחלקה ויפתח את הדלת לכל מיני מאצ'אפים חדשים.

moich

New member
אני בעד לחזור לפורמט הישן

ufc מהלייטווייט ומעלה וליגה נפרדת למשקלים הנמוכים, לא רק בגלל שהקרבות שם פחות טובים, לפעמים הם מדהימים, אלא שרוסטר הלוחמים נהיה פשוט גדול מידי לאירגון אחד, עקב כך יוצא שהלוחמים האהובים נלחמים במקרה הטוב פעמיים בשנה, עוד בונוס שיהיה, הוא פחות מצבי יובש, בגלל שיהיה יותר אירועים מ2 ליגות.

אני בעד

הפרדה למשקלים נמוכים, וכך נקבל קארדים יותר מעניינים.

אין מה לעשות, ככל שהמשקל יורד גם הנוקאאוטים יורדים

באסטר1

New member
יש עם זה בעיות רבות

ולא רק על המחלקות עצמן.
אני יכול להבין שבLW יש לוחמים גדולים וגבוהים יותר מFW
ולמה אלדו בחר להלחם שם ולא בLW.

אם זאת ובהתאם לכך זה יוצר מצב של חוסר בלוחמים
עד היום אלדו התמודד עם כל מי שנחשב לטופ ויכול לתת לו קרב.
פלוריאן ירד משקל אחרי שלא הצליח לזכות באליפות לאורך הקריירה שלו
אדגר ירד משקל אחרי שלא הצליח להגן על האליפות שהייתה שלו
לא יעבור הרבה זמן עד שלוחמים ירדו למשקל הזה בעצם רק בשביל לקחת חגורה.
הם ירדו משקל ויקבלו סביר להניח קרב אחד לפני תואר או ישר על התואר.
מה שהדבר הזה יעשה זה שלוחמים שהסוס שלהם נגמר בLW ירדו לFW כי קל להם יותר שם.
אנחנו נקבל מחלקה בעצם יד 2 במקום לוחמים חדשים וצעירים.
בעוד במחלקת LW הכל זז לאט וממוחזר לוחמים מעדיפים לא להתחרות בה כבר כמו בעבר.
אם לא המעבר של WEC המחלקה הזאת היום לא הייתה מלאה בלוחמים בעצם.

בנוסף לכל העניין הזה יש את עניין 8 קרבות לאירוע
נוצר מצב שאירועים בחינם בטלוויזיה רובם בקארדים של לוחמי משקל נוצה ותרנגול ולא מעניינים אף אחד , כבר הרחקה של צופים שחושבים שהUFC מלאה בלוחמים כאלה.
וכידוע ככל שאתה גדול יותר ככה אתה מעניין יותר (לצופה חדש בעיקר)
אז הUFC ממלאים 7 קרבות משקלי נוצה ושמים קרב מרכזי בין לוחמים עם שם רק בשביל למשוך אותך לצפות באירוע.

הבעיה מתחילה שבאירועים גדולים של הUFC הקארד מכניס גם לוחמים כאלה ופה כבר אנחנו לא מקבלים שינוי , אנחנו מקבלים 4 קרבות בעצם במיין קארד ו4 באנדרקארד שבמיין קארד לרוב הUFC מסתכמים על המיין איבנט והקו מייין איבנט.
נוצר מצב הUFC דוחפים לכל אירוע ולכל קום את המשקלים הנמוכים בשביל ליצור צפייה.

במקום ליצור ליגה ב' של UFC כמו WEC ושם לייצר את הלוחמים האלה והמשקלים האלה ולהשקיע בהם בהתאם למסגרת שם.
אנחנו בשנתיים האחרונות קיבלנו השקעה של הUFC במשקלים האלה והזנחה של השאר
ובהתאם לזאת הירידה החדה , החוסר התעניינות בUFC כבר ובעיקר פציעות מרובות שמראות שגם ללוחמים נמאס שהכל שכונה ניהיה.

בנוסף לא התייחסתי ל2 המחלקות מתחת לFW
אני חושב שכל מחלקה מתחת לFW לא הכרחית בUFC
אם אתה מתיימר להיות הכי טוב מבחינה שיווקית יהיה לך קשה לשווק משקלים כאלה חגורה או לא חגורה אתה פשוט יודע שיש 10% סיכוי שהקרב יגמר בהכרעה

YardenBu

New member
מאוד בעד, אם תהיתם מי בחר באופציית

ה"אחושילינג". אני אוהבת מאוד לראות מהירות וסיבולת. אין לי בעיה גם עם ברול או סתם פיצוצים במשקלים הכבדים, יש מקום לכולם. אני כן מסכימה שאין כרגע פורמט מוצלח שמשלב אותם ביו אף סי, שוב, לדעתי התשובה היא שילוב טורנירים למשקלים במהלך השנה - והרבה.

YardenBu

New member
יש מצב, למרות שלא הייתי רוצה לראות בחורות

ב-ufc, ואם כבר אז גם לא בסטרייקפורס. אם כולן מתפזרות עכשיו בין אינוויקטה ובין בלטור אני בחורה מאושרת. השילוב של 2 הפורמטים האלה חלומי.

BeniTaz

New member
בתור מי שאוהדת את תחום ה-MMA נשים

את חייבת לרצות שהקטגוריה תיכנס ל-UFC. זה יגדיל לטעמי לפחות בפי 10 את כמות הלוחמות שמגיעות ל-MMA כיום (אם לא יותר), יעלה את רמת הלחימה שלהן, יכניס יותר אתלטיות מקצועיות מענפי לחימה שונים ועוד לא דיברנו על פופולאריות.

אני נגד אגב.. זה יתפוס מקום על חשבון קרבות אחרים ולא בא לי.. במיוחד שהמשקלים הקלים תופסים גם. אבל אם את אוהדת את זה.. את חייבת לרצות.. הסיבה שאין מודעות עדיין ל-MMA נשים זה כי הן לא חלק מה-UFC. מה זה סטרייקפורס ובלטור לעומת ה-UFC.. אפילו לא עשירית.

YardenBu

New member
בשביל מה? שיהרסו גם לי את הספורט?

אם ה-ufc יכניסו גם נשים אני בטוחה שכל הטובות יעברו לשם, אפילו רק בשביל השם, ואז מה? נראה אותן נלחמות פעם/פעמיים בשנה? סביר להניח שזה יהיה יותר גרוע מהמצב שיש עכשיו בסטרייקפורס, פעם ב-4 חודשים קרב נורמלי, לא תודה. אם אינוויקטה ימשיכו בקו שלהם עכשיו זה אופטימלי בשבילי. הלוחמות הטובות זוכות ל-3,4 קרבות בשנה (לפי הקצב הנוכחי), הקרבות נקבעים כדי להיות מעניינים פיזית ולא רק בגלל שיש שמות גדולים. היו לי כמה הרמות גבה בקארדים שהיו, לא הכרתי חלק מהלוחמות שהכניסו ולא הבנתי למה נותנים להם מקום שם ואכלתי את הכובע כשראיתי את הקרבות. המטאצ' מייקרית של אינוויקטה פשוט תותחית.
הארגון גם נבנה בכוונה לעזור לנשים לוחמות יותר מאשר לעשות כסף, בנות שחתמו עם אינוויקטה וסיפקו את הסחורה מקבלות מספיק כסף כדי רק להתאמן בלי לעבוד בעבודה נוספת (בניגוד לרוב הלוחמות בסטרייקפורס למשל). כולם מרוצים. אני בטוחה שאם הן יכנסו לufc זה יתן להן דחיפה רגעית אדירה, אבל לדעתי אח"כ הספורט ירקב לאט לאט. גם מחוץ לufc נשים לוחמות רק תופסות תאוצה, אולי יותר איטית אבל בטוחה ובכיוון שאני רוצה לראות - פחות דיבורים ויותר קרבות.

YardenBu

New member
דרך אגב, גם לא חסר אתלטיות שעוברות ל-mma

היום. הספורט בתקופת ביניים עכשיו. יש עדיין נשים שנכנסות לספורט אחרי תקופה קצרה יחסית (3-4 שנים) של אימונים, אבל הן נכנסות להיות גייטקיפריות אם הן לא סוג של עילוי. הטופ ברוב המחלקות מאוייש ע"י נשים עם היסטוריית ספורט ארוכה באומנות לחימה כלשהי - אגרוף, האבקות או ג'ודו. גם בנות מה-bjj מראות סימנים של נכונות.

moriarty

New member
אני אוהב את חוזה אלדו

פייבר, בראו ומייטי מאוס, ובערך זהו.
מאז שירדן התחילה לדבר על הבנות, אני עוקב גם אחריהן בהנאה לא מבוטלת. אשמח שהן יגיעו ל-UFC.
אגב, תודה ירדן

Luke R

New member
בעד להשאיר רק מחלקה אחת מתחת ל-155

אבל לא 145
זה די מגוחך בעיניי לפתוח קטגוריה חדשה כל 4 ק"ג, אבל אני כן חושב שיש מקום גם ללוחמים קטנים ומהירים.
לדעתי צריך לבטל את כל הקטגוריות הנמוכות, גם את 145, ושכל הלוחמים הקטנים יותר ילחמו בקטגוריה אחת (נגיד 132) ומי שלא יכול לחתוך לשם, שילחם ב-155

elvis18

New member
זה מדהים הקטע עם הקטגוריות משקל ..

כל פעם שמישהו מהם הולך לשירותים , הוא יורד קטגוריית משקל ..
זה מטורף !!!

fatnoam

Active member
שיסגרו כל מה שמתחת ל-LW

הקרבות שם זה פדיחה. לא מעניין. אנשים נותנים אחד לשני בעיטות לראש, וכלום לא קורה. מכות חסרות עוצמה.

את מי מעניין לראות שני גמדים נלחמים? בגלל זה אני לא אוהב לראות מואי טאי מתאילנד, לוחמים קטנטנים בדר"כ.

זה לא מעניין ובא על חשבון מחלקות מעניינות. לסגור הכל.

למעלה