שירשור פרידה מוובה ואלה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שירשור פרידה מוובה ואלה

טוב חברים, היום אנחנו נפרדים מאחד הזוגות הכי מדהימים שהיו לנו העונה - לא משנה מה שמו להם - פרסות, עיכובים - הם שרדו והראו לנו כמה הם באמת חזקים למרות הדרך הלא קלה בכלל שהם עברו....

מגיע להם המון המון חיבוקים, פירגונים ותמיכה, כי באמת מגיע להם כל הכבוד על הדרך המטורפת שהם עשו
(למרות כל הקשיים...)

וובה ואלה - אוהבים אתכם
|
חיבוק|

כל דברי הפרידה מהם
לכאן

"לוותר על הפחד"

וובה לימד את אלה לוותר על הפחד.
אני מאמצת את המשפט הזה מכל המירוץ למיליון.
וובה לימד את אלה ואלה לימדה אותנו איך לוותר על הפחד.
לפעמים נדמה לי שאנחנו מאמצים אלינו חזק אל ליבנו את הפחד. מסרבים להניח לו לדעוך. מטפחים אותו, מאכילים אותו, מלטפים אותו
עד שבסופו של יום הוא גובר עלינו. לא רוצה להכניס פוליטיקה למשחק הזה, אבל שבוע אחרי הבחירות הרגשתי שהפחד ניצח אותנו.
ואז ראיתי את אלה ווובה והבנתי שאפשר לוותר על הפחד. האישי והקולקטיבי. אפשר להתגבר על הכל, על מכשולי שפה, על סיבובי פרסה,
על דחייה חברתית, על טרגדיות אישיות. על הכל אפשר להתגבר בזכות אנושיות בזכות הבנה שאתה בסך הכל בן אדם שאוהב את החיים
ואוהב נשים יפות ובעיקר יודע לעזור ולעודד ולפרגן לבת הזוג שלך ולהרים אותה מהקרשים פעם אחרי פעם.
אז אלה ווובה לא הגיעו לגמר, אבל הם חדרו לליבם של מרבית הצופים. אין אחד שדיברתי איתו על המירוץ למיליון שוובה לא היה הפייבוריט שלו לניצחון.
וובה השאיר לי את המשפט הזה שאני הולכת לאמץ אל ליבי:
"תוותרי על הפחד"!
וכמו שהבנתי, אלה ווובה כבר יעשו את המיליון שלהם בדרכים אחרות. בהצלחה

כן הוא התכוון 'להתגבר על הפחד'

כמו שרגילים להגיד.
אבל הוא אמר 'תוותרי על הפחד' ופתאום זה נשמע לי הכי נכון בעולם.
אי אפשר להתגבר על הפחד, אבל אפשר לוותר עליו.
כבר אמרו חכמינו,
אין לנו לפחד אלא מהפחד עצמו.
כלומר הפחד כל כך מפחיד עד כי קשה מאוד להתגבר עליו.
אבל אם אתה מוותר עליו, שוכח ממנו לרגע, אתה מצליח במשימתך.

בלעדיהם אבדתי עניין בהמשך צפייה

עדיף בעיני ששי ושני יקחו, הזוגות האחרים לא חביבים עליי. אבל אם אלה וובה בחוץ, זה באמת לא כזה משנה או מעניין ובשבילי המירוץ נגמר.

לא. אי אפשר. כל הבכי היה תוך כדי תנועה.

בטח ובטח ששקע אצלה שכתוב ברמז שמותר להקיא.
התחלנו עם הסוורים וסיימנו איתם.
לצערנו טליה שכחה שהידיים שלה מלאות חריף וניגבה איתן את העיניים.
עשר דקות עיכוב עד שהיא סיימה לשטוף את העיניים.

אלה ווובה...מחשבות...

מאוד חיבבתי אותם לאורך העונה ורציתי שיגיעו לגמר (למרות שאני מעדיפה ששני תזכה ושי כנספח או טום ואוריאל שבאמת היה ממש מקסימים אחד לשני לאורך כל התוכנית).
אתמול ראיתי איזו תוכנית "אנשים" או משהו כזה והאמת שאלה התגלתה כבחורה ממש שיטחית ולא כל כך חכמה...
נכון, היא מצחיקה והיה כייף לצפות בה אבל נראה כי אין הרבה הקופסה...

איך שהיא דיברה על מראה חיצוני ועל המשקל והכל היה שוט כל כך ריק...

וובה לעומתה היה ממש נעים וחמוד...
פתאום הבנתי שהוא שם בעיקר בגללה...
אני באמת חושבת שאם הייתה להו בת זוג אחרת הוא היה בגמר...

אלה רוב הזמן התבכיינה והתלוננה והוא תמיד הרים אותה ואף פעם (אולי פעם אחת או שתיים) ךא התעצבן או התרגז עליה...

בקיצור...
חבל שהם עפו ולא היוכי וכוכי האלה שמתגלות כשקרניות מזויוות כמו המערכת יחסית של יוכי ומאירי והחברות שלהן...
כנראה שהם הזוכות כי הן בכל מקום....

בהתחלה הם היו נחמדים

ומצחיקים וטובים ביחד. בהמשך וובה התגלה כבן אדם מכיל ומקסים, ואלה כקוטרית. בשלב מסוים כבר לא יכולתי לשמוע אותה, והיא עלתה לי על העצבים. בערך מאמצע העונה כבר חיכיתי לרגע שיודחו.
יוכי ולינור לא ניצחו, וחבל שמכרו לנו שקר כאילו הן חברות שנים. מצד שני, יכול להיות שגם ההפקה לא ידעה.
זה בהחלט מסביר את החיכוכים בניהם ואת המריבות האין-סופיות.

למעלה