איך עברה חצי שנה?!

N o R i K o

New member
איך עברה חצי שנה?!

זוכרים? אי שם, בעבר הרחוק, לפני שישה חודשים, בשעות אלו כולנו ממש כססנו ציפורניים לקראת הרגע המיוחל בו ניכנס אל הקרנת הסרט (טוב, אולי לא כולנו, מעין והקרנת הטרום-בכורה שלה...
|אכולת קנאה|)...
ועמוק בלב? לכל אחד מאיתנו הייתה סצנת MUST!
סצנה שהייתה הכי הכי הכי עבורנו בספרים, וכל כך רצינו לראות אותה בסרט! וחוץ מסצנת ה-MUST, הייתה גם סצנת Better Be... שטוב, אולי לא היו -חייביםםםם- להעתיק אותה אחד לאחד, אבל היי, אם היא לא הייתה מופיעה בסרט, מה הייתם עושים...

אז עכשיו, חצי שנה אחרי, בואו נחדד קצת את זכרוננו וניזכר בכמה דברים...
בסצנות שהכי הכי אהבנו בספר

ובמקבילה הקולנועית שלהם...

אז איך זה יעבוד? פשוט מקדישים הודעה לכל סצנה יקרה
מזכירים לנו מה בדיוק הלך בה בספר, ואז גם מציינים מה הלך בה בסרט... ונותנים ציון!
מ-1 עד 10, עד כמה האדפטציה עשתה את העבודה.

וכמובן, אפשר גם לציין סצנות שפחות התלהבתם מהן בספר עצמו... אבל בסרט לגמרי גרמו לכם לרצות לקום מהמושב ולמחוא כפיים!

זה הזמן לחזור לחפור כמו בימים היפים... אז קדימה, למה אתם מחכים?

N o R i K o

New member
ואני אתחיל... הסצנות שלי

אני אעבוד כרונולוגית. ככה יהיה לי יותר קל להיזכר

1. הפגישה של גייל וקטניס ביער

בספר:

קטניס נועלת את המגפיים שלה, יוצאת אל היער, חוצה את הגדר שמאחורי האחו, ומתארת איך היא מגיעה לנקודת המפגש שלהם, ולמראה גייל השרירים שלה נרגעים, היא מחייכת. חיוך שהוא רק שלהם.
הו, כמה אני אוהבת את הסצנה הזו. אני תמיד אומרת שזו אחת הדרכים היפות ביותר לתאר לראשונה את האדם שאת אוהבת. הדבר הראשון שקטניס מציינת על גייל, לפני המראה שלו או כל דבר אחר, זה שהוא גורם לה לחייך.
אז הוא אומר לה "היי קטניפ," והם ממשיכים משם ליום שלהם, יום האסיף הלא קליל בהחלט, אבל לפחות הם יחד.

בסרט:

אז קטניס נכנסת לה אל היער, בלי אף כוונה לפגוש בגייל, סתם הלכה לה לצוד. והנה מגיע לו אייל, ואיזה יופי לה, נראה לה שהיא תצליח לצוד אותו, למכור אותו לאוכף שקט, לקבל המון המון כסף ולדאוג לארוחה טובה למשפחה שלה.
אבל לאאאא, הנה מגיע גייל והורס לה!
"מה את הולכת לעשות עם האייל הזה, קטניפ?"
ואוף נו. אז מה שכל הקהל מחא כפיים כי הנה גייל הלא הוא ליאם המסוורת' המושלםםםםםםם.
זה לא היה אמור להיות ככה!!11 איפה החיוך שלה? איפה החברות שלהם? איפה כל הרעיון שהם תכננו להיפגש ולא סתם נתקלו זה בזו?! איפה כל הקטע של לצוד ביחד?! אוף איתם. פשוט אוף. אני חושבת שכבר בסצנה הזו חטפתי עצבים על הסרט.

ציון לטובה: ליאם המסוורת' כזה חתיך.
ודווקא אהבתי את זה שהוא קצת עושה לה טיזינג, והכי אהבתי את זה שכשהגיעה הרחפת הלא קשורה בעליל הזו, הוא חיבק אותה וגונן עליה.

ציון: 3. וגם זה ניתן בנדיבות! למה להרוס סצינה כל כך פשוטה?

N o R i K o

New member
לא חושבת שאפשר למצוא את כולה ברשת,

לפחות לא בדרכים חוקיות...

pennylane11

New member
הסצנה עם קטניס, גייל ומאדג' בהתחלה:

בספר: מגניבה להפליא.
בסרט: אה... כן.

N o R i K o

New member
אז אף אחד לא אהב אף סצנה בספר?

ג'י, אתם ממש יבשים לאחרונה...

צריך לחשוב על דרכים נוספות להעיר אתכם.
אתם ישנים בגלל השיר ההוא של גרין דיי??!

pennylane11

New member
ברור. רק בגלל השיר.

סתםסתם. יש לי ליל המדענים הערב אבל מחר בטח יהיה לי נורא משעמם אחרי שאני אראה קאסל בלופים כל הבוקר ואני אמצא משהו שנון וחכם לכתוב~

Miss Lavet

New member
אני הייתי עונה בכיף

אבל לא ראיתי עדיין את הסרט (בהזדמנות היחידה שהייתה לי הלכתי לראות "דארק שאדוס" של טים ברטון ו...וול סרט של טים+ הלנה בונהם קרטר ועוד כמה ימים לפני שראיתי את הסרט גיליתי שהילדים שלהם (של טים והלנה) משמשים ניצבים ומהצד השני משחקי הרעב... סרט שמבוסס על ספר שאני ממש אוהבת ואני יודעת שאני אתאכזב לפחות ממשהו (טוב... זה היה ככה גם בסרט השני... אני לא לאהוב סרטי ערפדים (או בכלל סרטים עם אנשי זאב ופרנקנשיינים לסוגיהם (סולדת- לא מפחדת)))

ellendili

New member
ממממממ....טוב אני אנסה...

מסתמכת על הזכרון המעורפל שלי מהסרט כך שזה בעיקר יהיה על תחושות כלליות.

המוות של רו:
סצנה מקסימה, עצובה ונוגעת. הסצנה השנייה והאחרונה שגרמה לי לדמעות.
ממ... פחות עוצמתי. עדיין היה עשוי יפה אבל פחות. אולי כי לא היה את אלמנט ההפתעה כבר...

האסיף:
האמת שהייתי קצת בהלם כזה של ההתחלה ולא לחלוטין עיכלתי מה קורה... אם אני לא טועה אז גם לא מיד מסבירים מה זה האסיף הזה ומה קורה אחריו... אבל אז כשנופלת ההבנה... וואו. אחד הקטעים החזקים שיצא לי לקרוא.
מעולה. לחלוטין סצנה שהעבירה את האווירה בשלמותה. כל המועקה השואתית כמעט עברה מצויין. חזק כמו בספר. ואולי אפילו קצת יותר. כשפתאום רואים את שורות הילדים ולא רק מדמיינים וכבר יודעים מה עומד לקרות. מחנק.

סינה:
אני מאחדת את כל הסצנות שלו תחת כותרת אחת. הוא הדמות האהובה עלי והיה מעט מדי ממנו. אבלך בספר כל משפט שלו פרייסלס. איך שהוא רוכש את האמון של קטניס שלא נותנת אמון באף אחד, איך שהוא מצליח להרגיע אותה, לבנות לה בטחון. ה-Twirl for me
וה-I bet on you

הוא פשוט מעולה בכל סצנה הכי קטנה שלו. והעיצובים שלו! אפילו מרטין לא גרם לי להתעניין ככה בלבוש של דמות. וזה אומר המון.
אמ... כן. לני... אתה חמוד והכל. ואפילו לא מפריע לי שאתה שחור למרות שלא ברור מאיפה זה בא. אבל זה לא זה. גם ככה יש מעט ממנו ועוד הורידו חלקים. ובכלל... כל הקטע של ההכנות היה נורא שונה ממה שדמיינתי. בקיצור היה לי חסר. וזה מבאס נורא כי ממש חיכיתי לדמות שלו.
נו מילא.

זה מה שעלה לי עכשיו...

אוקי אני אהיה צפויה

קטניס מתייבשת וכמעט מתה - אתה אשכרה דואג לה
|סרט| קטניס מוצאת מים תוך שתי שניות וחצי שמה מטהר וטוב לה ושמח.

קטניס והאווקס האדומה - מעולה
|סרט| מי?!?!

הייטמיץ עושה בושות באסיף ומביך את עצמו למוות
|סרט| הייטמיץ לא כ-ז-ה שיכור

הנה עצה תשארי בחיים !!!
|סרט|

המערה!!! כל כך אהבתי את הימים שלהם שם במערה
|סרט| you call that a kiss???

למעלה