אני מזמין אתכם לצפות בסירטון הבא

אני מזמין אתכם לצפות בסירטון הבא

שמתעד את צעדת הקופים הראשונה שהתקיימה לפני כחודש וחצי בת"א,
יש לי הרגשה שתצליחו לזהות את אחד הקופים בשורת הצעדה...

חגית,זה נמשך כבר 21 שנים,מאז הוקמה ה"חווה"

כבר שנים רבות שפעילים ועמותות מקדישים את חייהם ונאבקים במסירות למען קופי חוות מזור וסגירת המקום,
כך שכמובן לא רק עכשיו "גילו" את זה. אלא שבחודשים האחרונים הנושא עלה לכותרות ונחשף ליותר ויותר אנשים מכלל הציבור הישראלי שידע במעומם על מה מדובר וכאלה שכלל לא ידעו על קיומה של חווה כזו.
לפני כ 4 חודשים הוקם "מאבק הקופים בישראל" שאותו אני מוביל יחד עם אנאבל זמיר ונירית גולדשטיין והוא מאבק אזרחי ובשל היותו כזה יש לו את האפשרות לפעול יותר בחופשיות.
מאז אנחנו פועלים מול מקבלי ההחלטות ( היועץ המשפטי לממשלה, מבקר המדינה וכמובן מול השר להגנת הסביבה - גלעד ארדן ) והן במישור הציבורי ומשתדלים לעשות כמה שיותר פעולות וקמפיינים שיצרו כמה שיותר "רעש" כדי להביא לחשיפת הנושא.

תודה על השיתוף ,ההפצה והתמיכה אבישג

מסכים איתך ועם חגית!!!!!
אכן מזעזע ואתן עוד לא יודעות עד כמה...
ולכן אנחנו כאן ולא ננוח עד שהמאבק ישא פרי, תיסגר חוות מזור ויפסק הסחר בקופים בישראל.
מה מחזק ומחשל אותנו?!
צפו בסירטון הבא ותבינו - אל דאגה, אין פה שום תמונות קשות לצפייה, אלו צילומי סתר שצולמו ממש לאחרונה מחוות מזור, תסתכלו על הקוף הזה ותבינו הכל!
אני גם מזמין את כולכם להצטרף אלינו לאירוע אינטרנטי בינלאומי שמאורגן בימים אלה ע"י "מאבק הקופים בישראל"
והפעם לא צריך לצאת מהבית, גם לא לעזוב את המחשב והמקלדת כדי להשתתף ולתמוך,
333 משתתפים כבר אישרו תוך יום אחד בלבד!!! מה אתכם

פרטים בקישור הבא

אני מבין שלא ראית את תגובתי להודעה שלך

אחרת לא היית שואלת את זה.
שנרשמת ( ראיתי דרך האדמיין )
שמחתני

ברור שראיתי

והרי , ממילא, גם בתגובתי הראשונה כתבתי בעצמי שאתה בטח מנסה להציג אותי לחבר'ה החדשים.
פשוט,
כל הודעה זוכה לתגובה נפרדת.
מה שנקרא,
יד ימין לא שמה על יד שמאל!!!!!!!

למעלה