בא לכם משחק קטן? יש לכם שבוע

MonicaF

New member
בא לכם משחק קטן? יש לכם שבוע

כל אחד יכתוב עלילה של עד 1000 (אלף) מלים, על המפגש של הדוקטור הבא, עם הקומפניון הבא/ה שלו.
לא משנה איזה שחקן יהיה הדוקטור, מישהו שטרם שיחק (אתם מוזמנים לבחור ולהביא תמונה שלו) או מישהו ששיחק בעבר ואתם אוהבים אותו.
והקומפניון - מישהו/מישהי/משהם חדשים לגמרי.
המפגש הראשון - וזהו.

נגיד יום חמישי או שישי הבא, כולם ישרשרו הסיפורים באותו שרשור מיוחד לזה.

ויש לי עוד רעיון, תגידו מה דעתכם: שהסיפורים יישלחו בעילום שם לאדם אחד שירכז הכל. אותו אדם מתחייב לסודיות, אותו אדם לא יכתוב סיפור בעצמו, אותו אדם יפרסם כל הסיפורים בשרשור אחד.

ואם ממש תרצו אפשר גם לעשות הצבעה איזה מהסיפורים הוא הכי טוב

אני יודעת שרובנו יודעים טוב מאד אנגלית, אבל כדי שזה לא יהווה מכשול עבור אלה שלא, נכתוב את הסיפורים בעברית.

אז מה אתם אומרים

זה עשוי להקל את ההמתנה עד הספיישל הקרוב.
אם לא הם יבדרו אותנו, אנחנו נבדר את עצמנו

ItsMeiri

New member
יוואווו הלוואי

אבל יש בגרויות ובחיים לא אספיק..
גם התחלתי משהו דומה לזה, רק באנגלית.
אז צריך לשכתב מחדש.
ושוב, אין זמן.
זה גם למה אני לא מגיע מחר לפיקניק... אוף מבחנים

איזה כיף!

יש לי בגרות שבוע הבא אבל אני אשתדל מאוד...

כשהתכוונת מישהו ששיחק בעבר- הכוונה לשחקן מוכר, או למישהו להסדרה? ולמה הקומפניון לא יכול להיות מוכר?

MonicaF

New member
הסבר ל"כללים"

אז ככה: כולנו תוהים לגבי הדוקטור הבא, קראתי כאן תהיות, שאולי יהיה זה שחקן ששיחק בתפקיד חד פעמי בסדרה, וזה נשמע לא רע.
קומפניון? קניתי. מבחינתי שיהיה מישהו מוכר גם, מהסדרה, אבל לא מישהו שכבר היה קומפניון כי אז זה מאבד מהקסם שבחידוש דברים בסדרה זו. הרי זו מטרת הסיפור הקצר, להמציא/להציע את השחקנים הבאים תוך עלילה מעניינת.

ItsMeiri

New member
שאלה

אני לא כל כך מכיר שחקנים, בעיקר לא בריטיים.
זה קריטי לכתוב מי הוא הדוקטור בסיפור?
ואם לא, מה בעצם לעשות?

MonicaF

New member
לא נראה לי קריטי בכלל

אפשר לתאר אותו: בהיר, כהה, גבוה, נמוך, אתלטי, רזה, שמן, משקפי ראיה, פוזל
, שיער ארוך, צמה, שתי צמות, שלוש צמות, שיער קצר, קרחת, מה במקום ה-bow tie, מילת התלהבות (במקום אלונזי, ג'ירונימו וכדומה).

BloodyRose

New member
מתנדבת לרכז ולפרסם

סיפור אני לא אכתוב, אז אם אתם רוצים להמשיך עם הקו האנונימי, אין לי בעיה לאסוף את כל הסיפורים ולפרסם אותם בשרשור אחד (סודיות מובטחת
)

MonicaF

New member
אנשים יצירתיים שכמותכם!

אני כבר פונה למנהלת היקרה שלנו כדי לנעוץ הודעה רשמית, ובה אבקש לדחות את המועד בשבוע באם זה יעזור למי מכם שנבחן בבגרויות. האמת שיעזור גם לי מאחר ותאריך הגשת עבודה לאו"פ נדחה ונופל בדיוק על סופ"ש המתקרב.
וכל הכבוד על הזריזות כאן מעלי! הכוונה לשיר
אני יודעת על מה אני הולכת לכתוב אבל טרם התחלתי במלאכה.

למעלה