פינאלה חלש
זה היה פרק שמתאים לסיום הסדרה. לא השאיר טעם של עוד, נפתרו כל מיני עניינים...
ברור שאמשיך לצפות בסדרה, אבל ציפיתי לפינאלה יותר טוב.
היה מוזר שאוואן נכנס לחדר שינה של מרדית פתאום...אני בטוחה שיש לה עוד שירותים בבית... זה היה מאוד מאולץ, כאילו ניסו בכח לכפות עליו לפגוש את אמיליה. אז מסתמן שבעונה הבאה הם יהיו ביחד...
אבל הקטע היותר נורא-קתרין ו-וובר
קיוויתי שאולי סוף סוף הרומן הדוחה הזה יבוא לקיצו. היא מגעילה אותי, והם כזה זוג גרוע! ואני ממש לא רוצה לראות אותה יותר על המסך.
אם עוד פעם אחת מרדית תתבטא כאילו שלאף אחד אין זכות להיות מבואס אם לא מדובר במוות של אדם קרוב...
אל תריבו, כי אני איבדתי את בעלי ואתם בחיים. אל תבכי, כי ההורים שלך רק מתגרשים, לא מתים... נו, באמת!!
אלכס וג'ו
זוג נהדר! כבר חששתי שהיא תרצה להפרד, אבל היא הייתה כ"כ מקסימה באיך שהיא התנצלה בפניו והם סגרו את העניין בבקשת סליחה הדדית, ואח"כ היא מצאה פתרון יצירתי למשבר החדש שלהם. ובלי שום קשר-היא פשוט יפהיפיה!
ג'קסון ואפריל - עצוב מאוד. אני מתה עליו. הוא כזה מפרגן ושם את עצמו תמיד אחרי הצרכים שלה, והוא עבר שנה כ"כ קשה ועדיין נשאר שם... אני גם מבינה את הצד שלה, את כמה שהיה לה קשה ופתאום היא מרגישה חיה שוב. חבל שהצרכים שלהם מנוגדים. אני מקווה שזה יפתר איכשהוא. למרות שגם הם, ברגע שנכנסו לזוגיות יציבה הפכו לדי משעמים כזוג.
לפי הבטחון עצמי המופרז של ביילי - אני כמעט משוכנעת שהיא הולכת להפסיד את התפקיד ושנקבל דמות מרכזית חדשה.
נראה לי שסטפני נועדה לגדולות ושהדמות שלה תתפוס יותר מקום בעונה הבאה, אולי סוג של תותחית כמו כריסטינה.
שמחתי שהיה סוף טוב לזוג מהקריסת המנהרה. זה היה סיפור נחמד.
ו...זהו. עד לעונה הבאה!