הצחקת אותי אם "עד שמישהו שם יכנס לפורום ויקרא"
אגב, שונדה לא צריכה ללכת רחוק, מספיק שתכנס לעמוד פייסבוק של האנטומיה ותקרא את התגובות שם - רוב האנשים לא מרוצים מהקשר בין אוואן לאמיליה, אבל כנראה שהיא נהנית לעשות דווקא!
בכל אופן, אני די אהבתי את הפרק.
היה לי די ברור שהמטופל של מרדית ימות-כי היא דיברה על זה שמאז שדרק נסע יש לה רצף חיובי, ועכשיו דרק חזר, אז...
אני בד"כ לא אוהבת פרקים של פלשבקים, אבל הפעם זה היה יפה, מתאים ולא מעיק מדי. אהבתי שהבחורה רצתה לנשק אותו והייתה כולה נרגשת-והוא עמד שם כמו פסל. עד שהוא הרס לי ונישק אותה חזרה
ובסוף הפרק הוא היה לגמרי דרימי והזכיר לי את דרק של העונות הראשונות, לפני שהוא ניהיה מריר.
אני רק מקווה שלא נחזור שוב למאבקי שליטה בנוירו בינו לבין אמיליה.
אהבתי את ווילסון והמקרה של העלוקה, למרות שזה מיחזור של מקרה דומה שכבר היה בסדרה בעבר, ויש מצב שיותר מפעם אחת. בעיקר אהבתי את הדמות של החולה
ממש אהבתי את אלכס בסוף. חבר אמת
אהבתי את הסיפור עם אמא של אואן, אהבתי שאמא שלו ויתרה על האהבה בשביל הבן שלה, ואהבתי שאוואן התעשת בסוף. קיצ'יות במיטבה
זהו. הפרק לא נגמר במתח ואני לא מרגישה שיש כ"כ למה לצפות לקראת הפרק הבא. סיפור מר-דר לא מעניין יותר ורק מעניין אותי מה יהיה עם דרק ואמיליה.
ניחוש שלי? דרק לא יראה בעין יפה את הקשר ביניה לבין אוואן,, וירגיש שבתור חבר הוא צריך לספר לאוואן הכל על העבר של אמיליה.