אתם מכירים את חוקים כל פעם מעפים עונה כלשהי עד שמגיעים לעונה שהיא הכי הכי
(ותודה לעדי
בעונה 1:
מרי אליס מתה
ברי פריק קונטרול ורקס עוזב אותה
לינט משתגעת עם הילדים וטום כמעט ולא בבית
סוזן רודפת אחרי מייק שלא ברור מה הסיפור שלו
גבי עסוקה עם הגנן
פול יאנג וזאק מוזרים. אה ומרת'ה הובר מתה.
בעונה 2:
לינט חוזרת לעבוד וטום רוצה גם.
ברי יוצאת עם ג'ורג' המוזר ואז מגלה שהוא רצח את רקס.
סוזן ומייק ביחד ואז היא מתחילה לגלות סודות עליו אז היא יוצאת עם הרופא שלה, ואח"כ מתחתנת עם האקס שלה, שבכלל יוצא עם אידי, ובסוף היא חוזרת למייק שאמור לבוא להציע לה נישואים אבל לא
גבי עדיין עם הגנן שלה, וקרלוס עכשיו בכלא. הם רוצים ילד אבל לא יכולים, הם מאמצים את ליבי שבסוף לוקחים אותה.
פול יאנג עדיין מוזר
בעונה 3:
לינט וטום פותחים פיצרייה אחרי שיורים בלינט. טום עובר ניתוח בגב, הכל נופל על לינט, היא מתאהבת בריק. היא מגלה שיש לה סרטן.
גבי וקרלוס מחליטים להכניס להריון את העוזרת בית הסינית שלהם. גבי מגלה שקרלוס שוכב איתה.
ברי ואורסון מתחתנים. מרשה קרוס נכנסה לשמירת הריון, לא רואים אותה כל שאר העונה.
סוזן מחכה שמייק יתעורר, נמאס לה לחכות היא מתאהבת באיאן ובדיוק כשהם בסופ"ש רומנטי הוא מתעורר. הוא לא זוכר כלום, ואידי טורחת להשלים לו את הפערים. בסוף העונה הוא נזכר הם מתחתנים.
בעונה 4:
קת'רין מיפייר עוברת לליין. לא ברור מה הסיפור שלה (בסוף מתברר).
לינט חולה בסרטן. מחלימה ממנו. קיילה מתחילה לעשות בעיות.
ברי עושה את עצמה בהריון, יולדת, מגדלת את בנג'מין. ואז היא מגלה שאורסון דרס את מייק.
גבי מתחתנת עם ויקטור, מנהלת רומן עם קרלוס, ויקטור מת בטורנדו.
הטורנדו.
סוזן בהריון עם MJ למייק יש בעיית סמים.
בעונה 5:
טום סוגר את הפיצרייה. לינט מנסה למצוא לו עבודה ובסוף היא חוזרת לעבוד.
גבי ילדה בנות ונראית כמו הצרות שלי. קרלוס עיוור.
סוזן ומייק התגרשו בגלל מה שכתבתי לך בפורום.
קת'רין וברי עובדות ביחד.
בעונה 6:
קת'רין יוצאת עם מייק, בסוף הוא עוזב אותה וחוזר לסוזן, הם מתחתנים. קת'רין משתגעת. זה עובר לה. היא נהיית לסבית. היא יוצאת עם רובין החשפנית. הן בורחות לפריז.
לינט בהריון. שוב. עם תאומים. טום חוזר ללימודים. לינט מנהלת לקרלוס את החברה אבל לא מגלה לו על ההריון.
ברי ואורסון ביחד (נראה לי) אבל נמאס לו שהיא לא מתייחסת אליו יפה. הוא מתחיל לגנוב דברים. היא רוצה להתגרש ממנו ומנהלת רומן עם קארל.
לא זוכרת מה קרה עם גבי וקרלוס נראה לי שג'ון חזר לאיזה כמה פרקים,והם גידלו את האחיינית הזו שלהם.
אה והיה את אנג'י בולן ופטריק.
היה את התרסקות המטוס: קארל מת, אורסון נכה, לינט איבדה ילד.
בעונה 7:
טום סובל מדיכאוןן שאחרי לידה. זה עובר לו. הוא מקבל הצעת עבודה, הוא מתחיל לעבוד. הם מתחילים לריב.
בחיי שאני לא זוכרת מה קרה עם גבי
רנה עוברת לליין.
סוזן מובטלת, מתפשטת למצלמה.
פול יאנג חוזר.
ברי יוצאת עם קית'.
עונה 8