שרשור קליפים חדשים!

ערן1987

New member
שרשור קליפים חדשים!

שרשרו לכאן קליפים שיצאו בתקופה האחרונה

ערן1987

New member
Pharrell Williams - Happy

זהו שיר הנושא לסרט המצליח "גנוב על המיניונים". הקליפ לשיר אמנם אורך רק 4 דקות אך יש גם גרסה של הקליפ שאורכת לא פחות מ-24 שעות!

בתמונה: פארל וחבר חדש.

ערן1987

New member
שיר חמוד וממכר עם קליפ מלא שמחה ואנרגיה

טובה.. כמובן שאני מתכוון לקליפ של ה-4 שעות ולא לזה של ה-24, בכל זאת - יש לי חיים

ערן1987

New member
The Killers - Just Another Girl

לפני כשבועיים שיחררו הקילרז את אוסף הלהיטים Direct Hits שכולל בתוכו את מיטב להיטיהם וגם שני שירים חדשים, אחד מהם הוא הסינגל החדש Just Another Girl שמקבל קליפ חדש שבו מככבת דיאנה אגרון מ"גלי".

RC153

New member
אוי כל כך אהבנו את זה

אני חושבת שזה הדבר הכי מושלם שהם יכלו לעשות כדי לחגוג עשור, זה פשוט מדהים, מה שהם עשו. כל תנועה בקליפ הזה בעצם לקוחה מקליפ אחר שלהם, הם ארזו 10 שנים בתוך 4 דקות
הם הקדישו את הקליפ למעריצים, הם שתלו כל מיני רמזים וסימנים קטנים ברקע שרק המעריצים יכולים לזהות, וזה ממש נחמד ומרגש ומחמם את הלב
אני חושבת שהבמאי עשה עבודה נהדרת

ומה שהכי נהדררררררררררררררר בשבילי בכל הסיפור הזה, שאני סוףף סוףף הגשמתי את החלום הענקייייי שלי וזכיתי לראות אותם מופיעים בלייב בלונדון לפני שלושה שבועות ויום
והם מדהימים !

ערן1987

New member
לא ידעתי שזה הקטע של הקליפ, נשמע מגניב!

ואיזה כיף לך בקטע של ההופעה! שמעתי שהם מצוינים בלייב

RC153

New member
כן
ממש נגנבנו מהקליפ.... בחיים לא חשבנו

על דבר כזה... זה נראה לי מגניב שלהקה תעשה קליפ למעריצים שלה לכבוד עשר שנים.... זה כמו מתנה חמודה כזאתי

וכן, אני עד עכשיו לא קולטת בכלל שהייתי שם, זאת הייתה הזדמנות מושלמת, כל הזמן שמעתי מאנשים שאומרים שהם פרפורמרים אדירים, ואין בכלל על מה לדבר, הם מדהימים ! עלו בדיוק ב9:00 ושנייה, נתנו לנו הופעה מדהימה, עם שירים מעולים! נתנו לנו encore של שלושה שירים מהכי טובים שלהם, מלאי אנרגיות ! ברנדון זה משהו, הוא לא הפסיק לחייך, ולקפוץ, ולהיות מדהים
הוא ממש פיצי !! אבל יש לו קול ענק, אני לא יודעת איך זה אצל אחרים (בחיים לא הייתי באף הופעה) אבל מאוד התרגשתי ! כאילו, אנשים שאני מעריצה שנים, ועוד פתאום לראות אותם, ולשמוע אותם, זה לא נתפס ! היו שם אנשים בני 40+ שבכו מהתרגשות !
כשברנדון התחיל לשיר פרצתי בבכי (
) , בכלל, בקהל היו הרבה מבוגרים ! והקהל הבריטי מאוד מנומס. נתנו לי להתקדם משורה 7-8 בקלות לשורה 2 בגלל שביקשתי יפה כי אני מאוד נמוכה
וזהו, השתגענו שמה והיה לי ממש מדהים, אין לי מילים!!
הם אמנם יוצאים להפסקה של איזה 2-3 שנים, אבל ברנדון אמור להוציא אלבום סולו ב2014, אז אני כבר חוסכת להופעה שלו מעכשיו, למרות שעם כל הכבוד לברנדון (
) הוא לא הקילרז
אני חושבת שאם מישהו אוהב 4-5 שירים שלהם הוא סופר יהנה בהופעה שלהם

RC153

New member
היה לי העונג לנשום איתם את אותו אוויר במשך

שעה וחצי
השירים היו בונוס עצום

ערן1987

New member
שיר חמוד מאוד עם קליפ חמוד לא פחות

אני לא חושב שדיאנה אגרון ממש הצליחה לתפוס את האנרגיה של הסולן ברנדון פלאוורס אבל נו, העיקר הג'סטה

ערן1987

New member
Icona Pop - Just Another Night

הצמד השבדי איקונה פופ כבש את העולם עם הלהיט המאסיבי I Love It והן מנסות לעשות זאת פעם נוספת עם הסינגל החדש Just Another Night שלקוח מתוך אלבומן השני This Is... Icona Pop שיצא לפני כחודשיים.

האם הן ישחזרו את ההצלחה?

ערן1987

New member
will.i.am - Feelin' Myself

לפני כחצי שנה שיחרר וויל.איי.אם את אלבומו הרביעי willpower שהיה אמור להיות פצצת פופ היסטרית - מה שלא קרה, למרות שהוא כלל את הלהיטים This Is Love, #thatPOWER וכמובן Scream & Shout. בסינגל החדש מתוך האלבום, Feelin' Myself, וויל משתף פעולה עם הראפרים וויז קאליפה ופרנץ' מונטנה ועם מי שאפשר, אולי, להגדירה ככוכבת הפופ הגדולה ביותר של 2013 - מיילי סיירוס.

ערן1987

New member
יש לזה קצב טוב וזה הרבה פחות דאנסי ממה שזה

יכול היה להיות ורק על זה מגיע לוויל.איי.אם ח"ח גדול. זה לא הדבר הטוב ביותר שהוא עשה אבל גם בטח שלא הגרוע ביותר. זה דווקא אחלה כשיר שהרדיו ישמיע מדי פעם.

למעלה