תסריט לדרמה האישית שלך

Larc En Ciel

New member
תסריט לדרמה האישית שלך

כמו שהתמונה אומרת זה זמן להיות יצירתיות

מה ז'אנר הדרמה?

על מה העלילה?

כמה פרקים יש?

הגבלת גיל?

מי השחקן הראשי?
קצת עליו (מקצוע/אישיות/משפחה וכו'):

מי השחקן המשני?
קצת עליו (מקצוע/אישיות/משפחה וכו'):

יריבה (אם יש)?

קצת על המשפחה שלך (אבא/אימא/אח/אחות/ ילדים וכו'), אפשר גם להרחיב:

קצת על עצמך בדרמה (מקצוע/אישיות):

OST -כל שיר מתקבל, גם לא OSTים- : שיר פתיחה:
שיר סיום:
שירים לסיטואציות שונות?

הסצנה הכי רומנטית:

איך הכרתם (אם לא כתוב בעלילה):

כי בכל דרמה יש קלישאות:

מי נגד היחסים בין שניכם (אם יש מישהו), ולמה?

מי עוזר לכם להתגנב מסביב? (חברים שלו/שלך וכ'ו).

קלישאות נוספות?

מהו סוג הסוף של הדרמה?

שיהיה המשך יום נעים

nuly123

New member
תראי, זה קצת גדול עליי

קשה לי לכתוב על עצמי כגיבורת דרמה
וגם היצירתיות שלי לא בשיאה, אז אסתפק בסינופסיס הכי מתומצת, נדוש וכללי שיש

בחור קוריאני מהמם מגיע לישראל כדי להתנדב בקיבוץ או לחילופי סטודנטים/עובדים וכו' למשך שנה, פוגש בחורה ישראלית (זו באמת לא חייבת להיות אני
), ומכאן מתפתחת קומדיה רומנטית וכייפית עם סוף מתוק
לא יותר מ-16 פרקים...

הפסקול יהיה קיטשי בהתאם
זה השיר הראשון שעולה לי לראש (אבל במשמעות השמחה שלו...):

http://www.youtube.com/watch?v=Aw6OAsl96h4

בתפקיד הראשי: וון בין
(יאללה, שיחזור כבר לשחק. עד מתי הוא יתן לנו לחכות?
) את כל השאר אני משאירה לדמיון

Larc En Ciel

New member
חחח זה בסדר

זה דווקא רעיון מעניין

השיר ממש חמוד, אף פעם לא ניסיתי לשמוע שירים של Ailee, או בכלל של זמרות סולו (יש לי תסביך זמרות קוריאניות, במיוחד בגלל כל האיידוליות), ככה שנחמד לשמוע משהו טוב שהוא לא OST

טוב אני חייבת לשאול מי זה? איפה הוא שיחק? ,ואיך לא שמעתי עליו אף פעם? -> שאלה רטורית-

nuly123

New member
זה לא כ"כ מפתיע שלא שמעת עליו

הוא אחד השחקנים שלוקחים את ההפסקות הכי ארוכות בין פרויקט לפרויקט. המיני דרמה האחרונה שלו (Friends) הייתה ב-2002! והסרט האחרון שהוא כיכב בו היה ב-2010 - The Man from Nowhere (סרט מצליח מאוד שזכה בהמון פרסים). מאז הוא עושה רק פרסומות, וכרגע לא ידוע על פרויקט חדש באופק... ובכ"ז הוא נחשב לאחד הכוכבים הגדולים והמבוקשים בקוריאה.

בצד הרכילותי, הוא יוצא עם השחקנית לי נה-יונג (The Fugitive: Plan B), שחתומה באותה סוכנות יחד איתו.

maayanro123

New member
הדרמה שלי
אני אוהבת דברים מהסוג הזה

זה כנראה כבר נעשה בצורה זו או אחרת מתישהו, אבל תיאלצו לסלוח לי כי אני לא הכי יצירתית כרגע

*כל קשר בין מה שכתוב פה למציאות הוא מקרי בהחלט*

ז'אנר - קומדיה רומנטית קיטשית, עם קצת נגיעות מוזיקליות.

עלילה - בחורה ישראלית מגיעה לקוריאה כדי ללמוד, ונתקלת במוזיקאי צעיר ועני שמנגן ברחוב..
מס' פרקים - נגיד 16..
הגבלת גיל - אין

שחקן ראשי - גוקי
עד שיימאס לי ממנו אתם תסבלו ביחד איתי
. כמו שכבר ציינתי, הוא מוזיקאי צעיר שמתפרנס מלנגן ברחוב עם עוד בחורה. יש לו לב רחב והוא תמיד עוזר לאחרים.
שחקן משני - יונגהווא. הוא זמר מפורסם שחצן ומתנשא שדורך על אחרים כדי להשיג את מה שהוא רוצה.
יריבה - Song Ji Eun. היא הבחורה ששרה עם גוקי.
המשפחה של הדמות הראשית - יש לה אחות שקטנה ממנה בשנתיים. כל המשפחה שלה נמצאת בארץ.
הדמות הראשית - בחורה ישראלית שמגיעה לקוריאה כדי ללמוד.

OSTים:

שיר פתיחה - Love Sick - B.A.P. האמת היא שבפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי על זה שהוא מתאים להיות שיר OST כלשהו, אז זה מתאים

שיר סיום - Eyes, Nose, Lips - Taeyang. השיר הזה לא יוצא לי מהראש כבר כמה ימים, והוא ממש טוב!

שירים נוספים:
Definitley Today - B.A.P - http://www.youtube.com/watch?v=MX9_J4tVU4g
Going Crazy - Song Ji Eun feat. Bang Yong Guk - http://www.youtube.com/watch?v=udu9C9ddUdA

הסצינה הכי רומנטית - הראשי מקדיש שיר לראשית באחת ההופעות שלו ברחוב, וככה בעצם הוא מתוודה על אהבתו אליה. (השיר זה Definitley Today).
איך הדמויות הראשיות הכירו - קצת אחרי שהיא הגיעה לקוריאה, הדמות הראשית התקשתה להתמצא בתוך סיאול, וגוקי עזר לה למצוא את הדרך. אחרי כמה זמן (ואחרי שהם שכחו שהם בכלל נפגשו פעם) היא ראתה אותו מנגן עם המשנית ברחוב, ושם הכל התחיל..

קלישאות:

מי נגד היחסים בין הדמויות הראשיות - המשפחה של הראשי, כי הם חושבים שהראשית תעזוב אותו כשהיא תסיים ללמוד.
מי עוזר להם להתגנב מסביב - החברים של הראשי.
קלישאות נוספות - בסוף המשנית תסיים עם המשני

סוג הסוף של הדרמה - ברור ששמח! כולם חיים בעושר ואושר עד עצם היום הזה

אני מצטערת אם זה גרוע, זה מה שיש כרגע

Larc En Ciel

New member
זה נשמע ממש מתוק
וטוב המוזיקה

השיר של טאיינג ממש טוב, ולא ציפיתי למילים כ"כ עמוקות

וטוב BAP, אני משוחדת

maayanro123

New member
תודה
וכן, המילים של טאיינג מפתיעות לטובה, וביחד עם הקול שלו פה זה פשוט

maayanro123

New member
תוספת קטנה
כי אני מפגרת ושכחתי להזכיר איך המשני קשור לכל העסק (הוא לא סתם עציץ לקישוט..)

יום אחד הראשית מיהרה לאנשהו, ובטעות היא התנגשה במשני ושפכה עליו את כוס הקפה שהייתה לה ביד. המשני כמובן הכריח אותה לפצות אותו על הנזק שנגרם לבגדים היוקרתיים שלו, אבל לראשית לא היה כסף לשלם, אז היא תרמה את עצמה - המשני פשוט טירטר אותה מבוקר עד ערב לכל מיני משימות מוזרות עד שהיא תשלם את חובה. לאט לאט המשני השחצן התחיל לפתח רגשות לראשית, והוא התחיל לבקש ממנה דברים מפגרים רק כדי שתבלה יותר זמן איתו.

באמת סיימתי לחפור הפעם

Larc En Ciel

New member
אזהרת דמיון שעובד שעות נוספות

מה ז'אנר הדרמה? דרמה רומנטית
עלילה: העלילה מספרת על בחורה שאבא שלה היה כמו אח, למנכ"ל של חברת יחסי ציבור בקוריאה, כשהמנכ"ל מת ממחלה, הוא כתב בצוואה לתת את הזכויות שלו על החברה לחבר שלו (שגר בארץ), והוא מחליט לשלוח את הבת הסוררת שלו לשם. ישר כשהיא נוחתת בשדה תעופה מקבלים אותה המשני, ואבא שלו, הם יוצאים מנקודות הנחה, שמשום שהיא זרה היא לא תבין על מה הם מדברים, והאבא אומר לבן שלו, שהוא חייב להיות נחמד אליה, ולגרום לה להתאהב בו, בכדי שהם יוכלו להשתלט על החברה בסוף. כמובן שהראשית מבינה הכל, אבל מחליטה לשמור על ראש קטן, ככה שהיא תוכל לדעת על מי נגד מי. האבא שמנסה לדחוף את הבן, אומר לה שהוא יהיה העוזר האישי שלה בחברה, ויסביר לה איך דברים מתנהלים. הראשית לא מסרבת ומשם העניינים ממשיכים לזרום, לאחר כמה שבועות בחברה, הראשית מחליטה להציג את עצמה לעובדים , למנהלים, ולבעלי המניות של החברה, וברגע היא מתחילה לדבר בקוריאנית, כולם ובמיוחד המשני ואביו מבינים שהיא הבינה כל מילה שנאמרה, המשני מחליט להתנצל ומסביר שאין לו שום רצון להמשיך עם התוכניות של אביו, ושהוא כבר אוהב מישהי אחרת. העלילה זורמת והראשית יוצאת לראיון אצל חברה, שרוצה לשמוע הצעות ליחסי ציבור, ושם פוגשת את הראשי ואביו. וכשאביו של הראשי מבין שהיא המחליפה של היריב שלו, הוא אומר לה לפרוש וממשיך ללכת. ומהפגישה המקרית הזאת, הראשי והראשית נפגשים כמה פעמים, והם מבינים שהם נמשכים אחד לשני, הם מתחילים לצאת בסתר, וכשאביו של הראשי צונח ממרפסת שיכור ומת. הראשי מתחיל להתרחק מהראשית, שלא מבינה מה היא עשתה לא נכון, אך אז היא מגלה מידע שהראשי בעצם זמם נגדה כל הזמן, ומחליטה להילחם באש עם אש. כעבור זמן מה, המשני מגלה שכל המידע היה מפוברק ע"י אביו ששמע על המערכת יחסים של השתיים, וחושף את המידע לראשית משום שהם נהפכים לחברים טובים, ובסופו של דבר הראשי והראשית מוצאים אחד את השני, מלבנים את הדברים וחוזרים להיות ביחד.
מספר פרקים: 19
הגבלת גיל? 15
ראשי + מידע: Yoon Doo-joon. הבן של מנהל החברה היריבה. עניין היריבות בין החברות לא מעניין אותו. הוא אכפתי, ומצחיק, אבל יודע להיות רציני כשצריך, מבחינת משפחה יש לו את אבא שלו, אימא שלו, ואת אחותו הגדולה שגרה ביפן עם בעלה.
משני +מידע: Bang Yong Guk. הוא הבן של יד ימינו של המנכ"ל שנפטר, יש לו לב טוב, אבל הוא נותן לאבא שלו להשתלט לו על החיים, ולתכנן לו מה הוא יעשה ואיך. אך ככל שהעלילה ממשיכה הוא מתחבר יותר לראשית, מגבש אישיות משל עצמו, ובסופו של דבר קם נגד אביו.
משפחה של הראשית: אבא, אימא, אח גדול, אחות קטנה, כולם גרים בארץ.
OSTים: פתיח: https://www.youtube.com/watch?v=HqFuByt7XBI
סיום: https://www.youtube.com/watch?v=1Cb8ozHNDII
הסצנה הרומנטית: *אזהרת קיטש* הראשי מנסה לעודד את הראשית, ולוקח אותה לתצפית רחוקה על העיר, כשהראשית שואלת אותו למה הוא לקח אותה למקום הזה, הוא מצביע לשמיים, מחבק אותה מאחור, ואומר שכשהם היו תקועים במעלית ביחד היא אמרה שהיא תמיד רצתה ללכת למצפה כוכבים כשהיא הייתה ילדה קטנה, ובגלל שהמקום הזה אפשר לראות טוב את הכוכבים, זאת התחלה טובה, ומהנקודה הזאת הם מתחילים לצאת בסתר.
יש קלישאות:
מי נגד היחסים בין שניכם, ולמה?
האבא של הראשי, בגלל היריבות של החברות. והאבא של המשני שרוצה את החברה לעצמו.
מי עוזר לכם להתגנב מסביב? המשני, וחברים של הראשי.
מהו סוג הסוף של הדרמה? Happy Ending כמובן, החברות מתאחדות בסוף.

מקווה שלא שעממתי אתכם יותר מדי
וכמובן שאין קשר בין מה שכתוב למציאות

Larc En Ciel

New member
חח כי אני לא רגילה להראות את מה שאני כותבת

אז אין לי ביטחון לגבי זה, וגם ממש חפרתי וחשבתי שאני אשעמם אתכם

ואני חושבת ששלכן סבבה

maayanro123

New member
זה לא שחפרת, זה שפשוט לנו לא היה כוח לחפור יותר מדי או שלא היינו יצירתיים מספיק בשביל לחפור כמוך

carmelbn443

New member
אין סיבה בכלל

וכל הפרטים ממש גרמו לי להרגיש כאילו זה תסריט של דרמה אמתית! הייתי כותבת אחד בעצמי, אבל אני בטח אקח את זה יותר מדי ברצינות ואכתוב דרמה שלמה

Larc En Ciel

New member
חח תודה

האמת שהוספתי לזה עוד 101 חלקים בראש ככה שגם לי יצאה דרמה שלמה, (הצד הבימאי שלי שוב צץ לו)
, פשוט לא רציתי לחפור מדי, וגם התפדחתי
.
ולכי על זה!! אני ממש סקרנית לדעת מה תכתבי, ואם תצא לך דרמה שלמה עוד יותר טוב

nuly123

New member
בדיוק

בתור עצלנית עם קבלות, אני מעריכה עוד יותר את היצירתיות שלכן
ומי יודע, אולי התסריטאים הקוריאניים יקבלו השראה בטלפתיה ויבואו לצלם משהו כאן

למעלה