12
3
22

N o R i K o

New member
12
3
22

אומייגאד, אומייגאד, אומייגאדדדדדדדדדד%@$^$@$%@
רגע, אני רואה נכון?!!?!?
השעון מכוון?
הלוח שנה גם במחשב, גם בפלאפון?!!??!!?
אע
אע
אעעעעעע!!1111

אז כן חברים, היום, לאחר ספירה שנדמתה לאינסופית, הסרט יוצא לאקרנים!!!!#!@%!#%!@^!##
זהו שרשור העדכונים, החדשות וכל מה שיש לכם לומר לקראת צאת הסרט~

אם כבר צפיתם בסרט, אתם מוזמנים לשתף אותנו בחוויה בשרשור הסרט המרכזי

חברים, זה חשוב מתמיד - סמנו ספויילרים!
הולכים להגיח לפורום הרבה אנשים רק כדי לספר על הדעה שלהם על הסרט או להתעניין בדעות שלנו. בבקשה, כדי לא למנוע לאף אחד את חויית הצפייה והקריאה-
ספויילרים לסרט יש לסמן ב-

ספויילרים להתלקחות יש לסמן ב-
CF
וספויילרים לעורבני-חקיין יש לסמן ב-
MJ

אז תזכרו חברים, לשאוף זה לקחת אוויר פנימה, לנשוף זה להוציא אותו... תנשמו עמוק לריאות, אחרת החמצן לא יגיע למחזור הדם!!!11

ושהסיכויים תמיד, תמיד, תמיד יהיו לטובתנו

pix37

New member
כתבו בעיתון - שרשור ביקורות

בואו ננסה לרכז כאן את הביקורות על הספרים / סרטים שפורסמו.

pix37

New member
מעריב - NRG - ביקורת נהדרת של דורון פישלר

http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/349/214.html?hp=47&cat=308

החלק המעניין:
""משחקי הרעב" הוא כל מה ש"דמדומים" הוא לא; קטניס היא בדיוק, אבל בדיוק, ההיפך המוחלט מבלה, גיבורת "דמדומים" הבכיינית התלותית והבלתי נסבלת, והמודל לחיקוי הגרוע ביותר שנראה על המסך אי פעם. אז "משחקי הרעב" הוא האובססיה הנוכחית של הנוער? לא תשמעו ממני מילה אחת של תלונה. אני מוכן אפילו לסבול את הצרחות בתחילת הסרט. כדי לתקן את ההשפעה של "דמדומים", צריך לשלוח את כל חובבות הסדרה ל"משחקי הרעב". רצוי פעמיים. "

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר

pix37

New member
YNET - אמיר בוגן - ביקורת חסרת יסוד

של מישהו שלא מבין את הסרט או הספרים.
הנסיון המטופש להגדיר את הספרים כפנטזיה והניתוח עצמו פשוט מטופשים וחסרי אחיזה במציאות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4206077,00.html

קטע לדוגמא:

"עלילת "משחקי הרעב" מבוססת על סדרת ספרי הפנטזיה של סוזן קולינס המתארים את עולמנו בעתיד העגום שצפוי לאנשות. בעולם דיסטופי זה, צפון אמריקה - המכונה פנאם - מחולקת לתריסר מחוזות ואלו מתנהלות ביד קשה על ידי דיקטטור אכזר ומתוחכם בשם קוריולאנוס סנואו (בגילומו של דונלד סאת'רלנד). וכמו כל דיקטטור אכזר ומתוחכם, גם קוריולאנוס (קריצה למחזה הפוליטי של שייקספיר), גם הוא מודע לחשיבות המכניזם של לחם ושעשועים לשימור שלטונו. הבעיה היא שבפנאם יש בעיה חמורה של לחם, ולכן השעשועים מגיעים לכדי קיצוניות במשחקי זירה אכזריים, אליהם מובאים בכפייה נציגים נבחרים מכל מחוז, בגילאי 12-18, ואלו נלחמים אחד בשני כגלדיאטורים - עד למוות. קטניס אברדין, קשתית מדויקת להפליא ממחוז 12, היא אחת כזאת (היא נאלצת להחליף את אחותה הקטנה פרימרוז שנבחרה בהגרלה), ו"משחקי הרעב" עוקבים אחריה ואחר התמודדותיה בזירה ומחוץ לה, במאבק במשטר המבוגרים האכזרים."

וזה עוד קטע מאוזן יחסית

לעורכי התרבות של YNETיש איזושהיא הפרעה

הם חשים צורך ללכלך על סרטים "פופuלריים", בעיקר כאלו שנתפסים על ידם כסרטי נוער. הם במסע הכפשה נגד דמדומים כבר כמה שנים, ותפסתי אותם עושים את זה גם להארי פוטר ועוד כל מיני סרטים אחרים בזמנים שונים.

אז לא להתרגש מהם, מישהו שם היה ילד כאפות בגן וכנראה שזה משפיע עליו

N o R i K o

New member
+וגם

מחקתי פה שרשור שלם, נראה לי שכולם מבינים מדוע ולמה.
חברה, אתם יודעים שאני מנסה לעשות הכל כדי שיהיה לכולם הכי כיף בעולם לגלוש פה... אז בבקשה אל תהרסו את זה ותגרמו לי להרגיש כמו אוכפת שקט.

שבת שלום

pix37

New member
הארץ - מתרגם את הניו יורק טיימס - מרתק

http://www.haaretz.co.il/gallery/cinema/1.1668394

קטע רלוונטי:

"היא גם חששה ממה שיקרה לקטניס אם לא תיקח את התפקיד. "קיוויתי והתפללתי שאם לא אגלם את התפקיד, הם לא יעשו ממנה בחורה קשוחה שלא חשוב לה את מי היא הורגת", היא אומרת. "אני חושבת שהסיפור הרבה יותר עצוב. לקטניס אין זמן לחשוב. היא מרגישה שהיא עלולה למות כל רגע. היא פגיעה, והיא לא רוצה להרוג, אבל היא גם גיבורה".

מבחינת לורנס, הקונפליקט המרכזי הזה הציב ליוצרים את "אחת הבעיות הגדולות ביותר" בסרט. "אם נגונן על הקהל מפני האכזריות בסיפור, נאבד את האפקט. ניטול ממנו את הליבה שלו".

היוצרים נקטו גישה של התמקדות בהשפעת האלימות, ולא במעשי האלימות עצמם. הדרמה מתמקדת לא במה שילד בן 14 עושה בעזרת סכין או חפץ קהה, אלא בזעזוע ובחרדה שבהם הילדים האחרים רואים את המעשים האלה. ואין בסרט סוף שמח לאופל שניצב מולם, סוף בסגנון "בואו נלמד לעשות קסמים".

"'משחקי הרעב' נפתח במקום שבו ספרי הארי פוטר נגמרים", מסביר דייוויד לוויתן, הסמנכ"ל, המו"ל והעורך הראשי של חטיבת המו"לות של הוצאת סקולסטיק, המוציאה את שתי הסדרות. "'הארי פוטר' עוסק בילדות ובהתבגרות ובפקיחת העיניים לעולם; ב'משחקי הרעב' אתה כבר נמצא בעולם הזה, ואתה מתמודד עם חוסר האנושיות שבו".

pix37

New member
The independent - (כמו הארץ של אנגליה)

http://www.independent.co.uk/arts-e...dads-guide-7554525.html?origin=internalSearch

The Hunger Games is coming. It's going to be big. And unavoidable. For those who have their heads buried in the art-house cinema sand, or simply manage to avoid teenagers, THG is the Next Big Film. Think Harry Potter hype, crossed with those incredibly-popular-but-annoying-to-anyone-post-pubescent vampire films, with a bit of Stieg Larsson thrown in for good measure.

For the uninitiated, THG is based on Suzanne Collins's 2008 novel, which has now sold more than 10 million copies worldwide. It offers a bleak futuristic vision of America, where each year 24 teenagers take part in the Hunger Games, a sacrificial sport where only one can survive. For those of you left scratching your head, here's a little guide to save you feeling shamefaced at the dinner table – or being scorned by teenagers in your midst.

pix37

New member
שימו לב - כרגע זה בעיקר סקירות

אני מניח שבמהלך השבוע הקרוב יעלו הביקורות המלאות והמנומקות.

pix37

New member
ביקורת שלילית - אורן שמיר - עכבר העיר

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,519,209,67138,.aspx

קטע מייצג:

"2. אני לא מגיע ממקום מפוייס, ולא מרגיש צורך להצדיק את עמדתי. אני גם הולך להיות די בוטה ואפילו לקרוא לכם מטומטמים, לא פעם. וגם לעצמי. למה שתקשיבו למטומטם? לא יודע, אבל אם אתם רוצים לראות סרט המטיח בצופיו מניפולציות של תוכנית ריאליטי עלובה במיוחד בכדי לבקר תוכניות ריאליטי עלובות במיוחד - לא נראה לי שתהיה לכם בעיה.
3. נערים ונערות יקרים, אתם לא באמת רוצה לקרוא את זה. אתם לא באמת צריכים מישהו כפול מגילכם שיגיד לכם שזה חרא סרט. פשוט לכו עם התחושות שלכם, או עם הלחץ החברתי, וצפו בו. אם אתם בכל זאת ממשיכים לקרוא, אני מבטיח הסבר חלקי על למה נהוג לכנות אתכם טיפש-עשרה.

N o R i K o

New member
די מובן למה הוא חושב ככה

הרי הסרט מנקודת המבט של הקפיטול+הרבה ילדות שצווחות כשמיועד מת+קטניס מתמזמזת עם פיטה לא כאקט של מרידה אלא כי היא באמת מחבבת אותו וזה בסדר מבחינתה = איבוד הנקודה שקטניס נרתעת מאוד מהקפיטול אבל יודעת שאסור לה למרוד ושכל מי שניסה בעבר לא יצא מזה ושאם היא תעשה משהו לא במקום יפגעו באמא שלה ובפרים.
שוב, זה החיסרון הגדול של הסרט, האובדן של הנקודה של קטניס. אבל אני דווקא חושבת שהוא זה שיצא שטחי כאן בכך שהוא לא ניסה להסתכל על התמונה הכוללת ועל המרד שהתחיל ועל מה שמנסים להכתיב לנו כמזעזע, אלא כאילו בכוח חשב "מה הקטע, זה עדיין ריאליטי לכל דבר".
אולי צריך לשלוח אותו לקרוא את הספרים. ואולי פשוט צריך להסביר לו הרבה, הרבה מאוד.

נקווה שהסרט השני יעשה חסד לראשון בקטע הזה...

ראיתי עכשיו שטיח אדום של איזה אירוע HG

אולי זה כבר היה פה, אם כן סליחה!!

אבל הכתבת מראיינת את ג'וש, ואז ג'ניפר עובר ושואלת בכוונה לתוך המיקרופון "is your rash doing ok?" (תרגום חופשי: הפריחה שלך הסתדרה?")

ואז ליאם עובר בין ג'וש לבין המצלמה יעני בטעות, ומפריע לראיון...
זה היה קורע!!!

בעיקר הקטע של ג'ניפר

זהו. שיהיה כבר מחר בערב כדי שאני אראה את הסרט.

והנה דווקא ביקורת אינטיליגנטית מynet!

שמואל דובדברני מפרגן.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4206720,00.html

בין השאר, הוא מאוד מפרגן (ובצדק) לג'ניפר לורנס ובעצם גם לקטניס: "בעיקר נוכחת בו לורנס, השחקנית הנפלאה מ"קר עד העצם", שמעצבת את אחת המתבגרות היותר מעניינות שנצפו בשנים האחרונות על הבד."

נו נו נו נו מתי כבר 21:10?!!

Billy Shirs

New member
פינץ, האאאא?

כתבה אדירה
לא מוציאה אותנו כקהל של בנות 12, הידד.

N o R i K o

New member
Now you can stalk me!!!1

XDDD תודה, איי גס? מעט מאוד משנאמר בה הוא בזכותי... למרות שהכתבת הייתה בטוחה שהסרט הזה יהיה על כל השלושה ספרים ואני הייתי כזה "פפפפ נראה לך? הטירוף שאת רואה עכשיו זה עוד לייט, חכי חכי לנובמבר 13..." ואז זה שינה לה את התפיסה

Billy Shirs

New member
לול, באמתXD

איך אפשר לעשות סרט על שלושה ספרים ביחד? עזבי משחקי הרעב, זה לא אפשרי עם שום דבר.

למעלה