Critic's Choice Movie Awards מה לבשו בשטיח האדום והכי חשוב: מה דעתכם?
H Happy Goth New member 19/1/15 #1 Critic's Choice Movie Awards מה לבשו בשטיח האדום והכי חשוב: מה דעתכם?
H Happy Goth New member 20/1/15 #29 בגדול אני נגד סקיני שיימינג אבל אחרוג ממנהגי אולי יש לה הפרעת אכילה? בעיות בדימוי גוף? בעיות בריאותיות? בעיות בבלוטת התריס? התמכרות למשלשלים?
בגדול אני נגד סקיני שיימינג אבל אחרוג ממנהגי אולי יש לה הפרעת אכילה? בעיות בדימוי גוף? בעיות בריאותיות? בעיות בבלוטת התריס? התמכרות למשלשלים?
S shmickey New member 20/1/15 #31 גמאני! אני האחרונה שתעיר על הדברים האלה.. פשוט אצלה זה באמת נראה לי לא בריא וחבל..
H Happy Goth New member 20/1/15 #32 רוב הוליווד לא בריאה נראה לי אולי בגלל זה אני כ"כ אובססיבית ומתעניינת בהם   ואם חושבים על זה, רוב האנשים (לא רק מפורסמים) יש להם סודות, בעיות, אישיוס. מרתק!!!!   אני אשתף אתכם בסוד: שנים חשבתי שרבקה מיכאלי היא אמא של מירב מיכאלי ושטים קארי הוא אחיו של פרדי מרקורי
רוב הוליווד לא בריאה נראה לי אולי בגלל זה אני כ"כ אובססיבית ומתעניינת בהם   ואם חושבים על זה, רוב האנשים (לא רק מפורסמים) יש להם סודות, בעיות, אישיוס. מרתק!!!!   אני אשתף אתכם בסוד: שנים חשבתי שרבקה מיכאלי היא אמא של מירב מיכאלי ושטים קארי הוא אחיו של פרדי מרקורי
ר רוזי וקיידי New member 21/1/15 #36 היו שמועות שהיא מכורה לאלכוהול והרואין והיא גם הודתה שהיא מתקיימת מאוכל לציפורים כי לטענתה הוא מכיל את כל הויטמינים הדרושים...
היו שמועות שהיא מכורה לאלכוהול והרואין והיא גם הודתה שהיא מתקיימת מאוכל לציפורים כי לטענתה הוא מכיל את כל הויטמינים הדרושים...
I innocence New member 21/1/15 #38 היא כבר שנים מאוד מאוד רזה זה התחיל בתקופה שנראה שהיתה בדיכאון בעקבות מוות במשפחה, ומאז לא ממש עלתה במשקל.   אבל הכל זה רק השערות, בכל מקרה.
היא כבר שנים מאוד מאוד רזה זה התחיל בתקופה שנראה שהיתה בדיכאון בעקבות מוות במשפחה, ומאז לא ממש עלתה במשקל.   אבל הכל זה רק השערות, בכל מקרה.