אופטימיות היא שם המשחק!

N o R i K o

New member
אופטימיות היא שם המשחק!

אני פשוט חייבת להקדיש שרשור לסרט המקסים הזה. וחייבת לומר לכם ללכת!!!!1

אז קודם כל, למי שלא יודע, הרי התקציר:
פט (בראדלי קופר) יוצא ממוסד לבריאות הנפש אחרי ששהה שם שמונה חודשים במטרה אחת - לחזור לאשתו (שבגדה בו, ובעקיפין בגללה הוא נכנס למוסד). הבעיה היא שהוא עדיין לא ממש שפוי לגמרי... וגם המשפחה שלו לא שפויה, אבא שלו (בוב דה נירו
) מהמר כפייתי ואמא שלו תמוהה שכזו...
הוא פוגש את טיפאני (ג'ניפר שלנו
) שכמובן גם היא לא שפויה, בעלה נהרג והיא עדיין לא ממש התאוששה מכך, והם עושים איזו עסקה שהיא תעזור לו לחזור לאשתו בתנאי שהוא יעזור לה בתחרות הריקודים שלה.
לסרט לוקח קצת זמן להתניע, אבל באמת שהוא פשוט מקסים, מחמם לב, מצחיק ועצוב כאחד. אני באמת חושבת שהוא פשוט ממתק ודבר שכיף להתפנק בו בדיוק בחורף הקריר הזה

וג'ניפר... אין לי מילים לתאר איזו מדהימה היא

המונולוגים שלה, קטעי ההתפרצות שלה, קטעי הריקוד שלה
היא פשוט נסיכה, מקסימה אמיתית, יש לה פרצופי דרפ מקסימים ופשוט כיף, כיף, כיף איתה. יצאתי מהסרט הזה עוד יותר מאוהבת בה ממה שאני כבר

לכו לראות. פשוט לכו. אל תחכו.
והנה ביקורת קצת יותר שפויה באנשי הספר.

נו, הלכתם כבר?!?!?1

N o R i K o

New member
וקצת מג'ן שלנו

אני חייבת לציין שמה שאהבתי בסרט הוא מנעד הרגשות המטורף שלה... בתור קטניס היא מאוד אדישה ומכוונת מטרה, וטיפאני לעומתה היא בחורה מאוד אבודה ועם מנעד רגשות מטורף, וג'ניפר נכנסת לתפקיד בצורה מדהימה.

אגב, היא קצת מנומשת, ויש חלקים בסרט בהם הצבע החום דהה לה וקיבל מן גוון אדמדם כזה... אני חושבת שזה צבע השיער שהכי אהבתי שלה היא צריכה להיות אדמונית. אבל לכיוון הכהה, לא ג'ינג'י בהיר. היא פשוט תהיה מהממת ככה לא שהיא לא מהממת עכשיו... אבל מבין הבלונד והחום זה היה האהוב עליי

pennylane11

New member
נוי את הורגת אותי לפעמים

האמת שממש רציתי לראות אותו. אני אראה אם יש לי זמן מתישהו בקרוב ומישהו שילך איתי D:

Black Stain

New member

ראיתי אותו ביום חמישי והוא היה כלכךךךךךךך טוב!!
כלכך לא אוברייטד, כל ההייפ היה מוצדק!
אני וחברה שלי יצאנו עם דמעות אושר בעיניים, סרט שיש לו אפשרות להפוך לקאלט לדעתי ביום מן הימים
קומדיה רומטית לא טיפוסית בכלל שקצת חורגת מכללי הז'אנר..
ואני בכלל לא מדברת על משחק מטורף של כל הקאסט בדגש על ג'ניפר אהובתי משכבר הימים שאף פעם לא מאכזבת אותי ואמן שתקח את גלובוס הזהב ואז.. אוסקר! מגיע לה ממש היא גנבה את ההצגה בכל סצינה שהייתה בה

בא לי לראות אותו שוב;[

N o R i K o

New member
ועוד כמה fun facts

- ג'ניפר נדרשה מהבמאי להשמין עבור התפקיד
היא ענתה "בכיף!". העיקר שאחר כך התלוננה שבהוליווד היא נחשבת שמנה... על מי את עובדת יא כוסית

- הסרט צולם ישר אחרי המשחקים, ג'ן נשארה עם השחור בשוונג ורק אחריו צבעה לבלונד, ואיכשהו יצא שבדיוק עכשיו כשהיא שוב מצלמת את המשחקים היא שוב צבעה לשחור, ובדיוק היו כל הפרימיירות.

- בגלל שהיא הרוויחה עליו המון והיא ממש מפורסמת עכשיו, היא נדרשה לכתוב צוואה. בגיל 22!

את כל זה אני יודעת כי מישהי שעובדת איתי החליטה להביא לי כתבה על ג'ן שהיא מצאה בעיתון הארץ כי היא יודעת שאני אוהבת אותה
איזה כיף לי שאני עובדת עם אנשים מקסימים!

Sexy Darren

New member
אני הולכת לראות אותו בשישי!

יאאאאא רק עשה לי יותר חשק
ג'ן באמת מושלמת, וגם בראדלי קופר ראיתיאתהטריילראומייגאדישלוקובייותמושלמותוהואחתיך!

למעלה