The Hunger Games:The Movie-מסכמים

N o R i K o

New member
The Hunger Games:The Movie-מסכמים

אחרי שבועיים בקולנוע, ואחרי שהסרט הספיק לקבל את התואר הסרט מספר 1 בעולם בכך שבסוף השבוע הראשון שלו דורג במקום השלישי ברשימת הסרטים המכניסים ביותר, והראשון שאינו סרט המשך, הגיע הזמן לסכם את החוויה

מה הכי אהבתי בסרט:

מה הכי איכזב אותי:

הסצנה האהובה:

הסצנה המאכזבת:

השחקן שהכי הרשים אותי:

השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו:

דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות:

דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי:

שלושה דברים שיש לי לציין לטובה:

שלושה דברים שיש לי לציין לרעה:

מה אני הייתי עושה אחרת:

מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר:

מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו:

משהו להוסיף:

נכון, נראה שחפרנו מספיק בשרשור הקודם, אבל אני בטוחה שיש לכולכם מה להוסיף
גם למי שעדיין לא כתב כאן בפעם הקודמת...

אני! אני! אני!

מה הכי אהבתי בסרט: המממ קשה. אהבתי הרבה דברים. אבל אני מניח שהכי הרבה אהבתי זאת העובדה שבסה"כ ברוב הדברים הם נצמדו לספר.
מה הכי איכזב אותי: ההתחלה היתה חלשה עם מחוז 12.
הסצנה האהובה: רק אחת? אהבתי מאוד שהראו בהתחלה את קטניס וגייל ביער צדים את הצבי. וכמובן הסצינה שהנציגים מכל מחוז נכנסים בכרכרות ואז פיטה אוחז ביד של קטניס ומניף למעלה. וגם הקטע שקטניס מנסרת את הכוורת, היה גדול, ואני כזה- נו כבר!!! שתיפול הכוורת הזאת!!!

הסצנה המאכזבת: כשהם נכנסים לזירה והכל מתחיל להיות מהיר מדי, וגם סצינת המוות של רו היתה אחרת ממה שחשבתי.
השחקן שהכי הרשים אותי: ללא ספק ג'וש. ממש אהבתי את פיטה של הסרט. אבל כל השאר גם היו מעולים.
השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: פרים לצערי
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: המנחה הקורע

דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: פרים כאמור אבל גם היימיטץ' היה חלש יחסית
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: שאפו לג'וש, המנחה התותח, ונפרגן לגברת ג'ניפר.
שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: התחלה הסרט היתה מוזרה, זאת ששיחקה את פרים (אני מרגיש שאני חוזר על עצמי), וחבל שלא היה את מאדג' והסיכה.
מה אני הייתי עושה אחרת: מכניס את מאדג', שחקנית אחרת שתשחק את פרים, המוות של רו הייתי נצמד יותר לספר ועושה את זה יותר מזעזע, וגם כל הרצח בהתחלה בזירה הייתי עושה קצת שונה. וגם את היימיטץ' משנה טיפה.
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 8
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 4 וחצי

עונה

מה הכי אהבתי בסרט: היימיטץ'
מה הכי אכזב אותי: לא חכמה אבל זה שעשו קיצורי דרך ודילגו על פרטים.
הסצנה האהובה: המוות של רו
הסצנה המאכזבת: קטניס ופיטה במערה, הטציות שתקפו אותם בסוף
השחקן שהכי הרשים אותי: וודי הארלסון, הוא היה פשוט מקסים בעיני והיימיטץ' של הספר היה דוחה.
השחקן שהכי רחוק מהדמות שלו: פיטה
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר ייחסתי לה פחות חשיבות: קייטו
דמות שמאוד אהבתי בספר כשבסרט היא פחות כבשה אותי: פיטה
שלושה דברים שיש לציין לטובה: הקפיטול - הדמויות שם, היימיטץ' והסצנה של קייטו בסוף.
שלושה דברים שיש לציין לרעה: השחקן שמשחק את פיטה פשוט לא שחקן טוב בעיני, מן הסתם הסרט הרבה פחות מפורט מהספר והרבה דברים הלכו לאיבוד, סוף המשחק היה מאכזב.
מה אני הייתי עושה אחרת: מחליפה את השחקן של פיטה, מאריכה את הסרט בשעה או עושה לו שני חלקים
מ 1 עד 10 הסרט היה מקבל אצלי ציון כאדפטציה: 7
מ 1 עד 5 כמה כוכבים הסרט היה מקבל: בעיניי 3 לעומת זאת בעלי שלא קרא את הספר מאוד אהב את הסרט והיה נותן בטח 4
משהו להוסיף: את הסרט השלישי אני לא אלך לראות

Sharonmxx

New member
לא הספקתי להגיב בשרשור הקודם!

אז הנה

מה הכי אהבתי בסרט: את הזירה, זה מה שהכי אהבתי גם בספר. רק חבל שהם עשו אותה כל כך קצרה.
מה הכי איכזב אותי: שהם הורידו והוסיפו קטעים לפי הרצון שלהם. אם הסרט מבוסס על ספר, לפחות שיהיו עקביים!
הסצנה האהובה: צרעות הציד, למרות הצילום המכאיב בעיניים וההסברים של סיזר שחוזרים על עצמם, ממש אהבתי את הקטע הזה.
הסצנה המאכזבת: הטציות, הם נראו כמו בולדוג ביום רע.. וגם הקטע בסוף עם ה"ננסה לשכוח" שהיה ממש לא ברור למי שלא קרא את הספר.
השחקן שהכי הרשים אותי: ג'וש. אני אוהבת אותו, אבל הוא לא היה הפיטה שדמיינתי, אז באתי לשם עם ציפיות ברצפה בקשר אליו. עכשיו הוא לגמרי הפיטה שלי

השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: פרים, השחקנית הזאת פשוט מעצבנת, אבל אולי זה כי אני לא אוהבת אותה גם בספרים XD
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: קייטו

דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: גייל. אני אמורה לאהוב אותו בראשון ורק אחר כך להתאהב בפיטה. זה לא קרה.
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: הליהוק של ג'וש וג'ניפר, שהראו את המשחקים מהנקודת מבט של הקפיטול, הזקן של סנקה

שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: גייל מדוכא אחרי כל נשיקה של קטניס ופיטה, ליאם בכללי ולפיטה אמורים להוריד רגל.
מה אני הייתי עושה אחרת: מורידה לפיטה את הרגל!@#$#$
גם למה קטניס לא התחרשה באוזן אחת? בינתיים זה לא משמעותי אבל זה די הכרחי לCF..
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 7
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 4

יש לי הרבה תלונות שחלק אני כבר לא זוכרת, אבל בסה"כ אהבתי את הסרט. יחסית לספרים אחרים שהפכו לסרטים הם נצמדו לעלילה יפה ולא השמידו באכזריות כל זכר למה שאהבתי במקור, וזה כבר טוב

E l S i

New member
את לא אוהבת את פרים בספרים?

אה , וגם אני לא אהבתי שהראו את גייל בכל נשיקה. הכוונה שלי לסצנות איתו שאהבתי הייתה סצנות שלו עם קטניס (כמה היו? אחת וחצי?)

Sharonmxx

New member
נראה לי שאני היחידה שלא אוהבת אותהXD

יש לה אופי מעצבן, כלומר מתי שאפשר להבין האופי שלה כשקטניס לא עסוקה בלחשוב כמה שהיא מושלמת

זה ממש מוזר כי היא ופיטה הם בערך אותה דמות, ואותו אני אוהבת..

N o R i K o

New member
גם אני ככה

לא אוהבת דמויות מושלמות. עם פיטה אין לי בעיה כי הוא מצחיק אותי. את פרים קצת בא לי לחנוק.
גם אני תמיד מציינת שהם פרקטיקלי אותה דמות!

Digi Lista

New member
מסכימה איתכן לגביי פרים.

תכל'ס פרים ופיטה באמת מאוד דומים, אבל את פיטה קל יותר לחבב משום מה, אולי באמת כי הוא מצחיק בסך הכל ויש בו הרבה מתיקות למרות המצבים הלא קלים שהוא עובר, יש בו משהו שמעורר צד אימהי בחלקנו

E l S i

New member
בואו נראה אם אני עדיין זוכרת משהו...

מה הכי אהבתי בסרט: הרבה דברים, בין השאר הצבעים והתלבושות והאנשים המעוצבים. (חוץ מהתלבושת האחידשה של המיחועדים. היא גם הייתה מכוערת וגם היה קשה לזהות מי זה מי.)
מה הכי איכזב אותי: שהסצנה שרו וקטניס מבעירות מדורות ומתכננות להפריע לקרייריסטים מגיעה ממש מוקדם.
הסצנה האהובה: קטניס יורה בחזיר. זה היה טוב גם בסרט. וגם הסצנות עם גייל.
הסצנה המאכזבת: המוות של קייטו וסצנת הלחימה המשולשת, היא הייתה מבולגנת, דחפו לו משפטים לפה, וזה לא נראה כמו המתת חסד
השחקן שהכי הרשים אותי: ברור שג'ניפר
השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: דאיו אוקייני- הבעיה היא פחות עם השחקן, כנראה, אלא עם איך שביימו וכתבו את ת'רש לסרט
דמות שמאוד אהבתי בסרט,כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: סנקה
דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: אפי

מה אני הייתי עושה אחרת: מדגישה יותר את קיומו של מחוז 12 ושל התושבים בו
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר:7
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 4.99999
משהו להוסיף:
היה אקשן, היה רגש,היה היימיץ', סה"כ היה סרט טוב ואני בהחלט מתכוונת לראות גם את הבאם בקולנוע. מעניין אם יעשו רק עוד שני באים או שימתחו את זה.

E l S i

New member
וכמובן סינה

סינה בסרט- יצרו קשר עמוק בינו לבין קטניס, גרמו לו להיות הבנאדם שהיא הכי סומכת עליו בעולם, ושכחו להראות לנו.

בסרט אנחנו נחשפים רק לזה שהם מתחבקים כשהוא שולח אותה לזירה, ולא רואים על מה הקשר ביניהם מתבסס, וזה לא עיבוד טוב של הספר,
כי לסינה דווקא יש אישיות

(לא באמת ציפיתם שאני אצליח לסכם בהודעה אחת, נכון?)

אללי

מה הכי אהבתי בסרט: את האווירה שלו, את זה שאשכרה הייתי במתח ולא יכולתי לאכול פופקורן (או שזו הייתה ההתרגשות ..) ואת ג'ניפר!! היא מדהימה !!!!!!!
מה הכי איכזב אותי: שהכניסו דברים מ CF שלא באמת קורים וששינו את הסוף
הסצנה האהובה: האסיף!! OMG הוא מעולה, והשניה שהם עולים לזירה וכולם עומדים שם ובוחנים את הכל
הסצנה המאכזבת: המערה, ציפיתי ליותר!! וגם הכניסה שלהם עם האש נו באמת,לזה הם קוראים אש??
השחקן שהכי הרשים אותי: ג'-נ-י-פ-ר !!!!! מעולה מעולה מעולה מעולה. וגם וודי,הייטמיץ שלו היה מעולה!

השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: לא יודעת בחיי שאני צריכה לחשוב על זה אולי פרים,כי בסרט היא הרגישה לי עם יותר אופי מאשר איך שהיא מתוארת בספרים
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: סנקה קריין ,בעיקר כי בספר לא באמת רואים אותו ובסרט נתנו לו מקום
דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: צוות ההכנה, בעיקר כי בסרט הם לא ממש קיימים

שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: אפי!! היא הייתה גאונית ברמות על , אני דווקא הייתי מבסוטית על זוית הראיה של קרבניטי המשחק,ובכלליות נשארו די צמודים לסיפור ואהבתי את זה
שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: גייל, הפכו אותו לסתם מישהו ולא לחצי נפש של קטניס ,קרן השפע - סירייסלי?? ,המרד
הוא לא קשור לפה!!!!!!1111
מה אני הייתי עושה אחרת: נתחיל בליהוק, הייתי מביאה פיטה אחר וגייל אחר אבל לא משנה.. הייתי פשוט דבקה לעלילת הספר אחד לאחד,לא מוסיפה ולא משנה. זה עובד כל כך טוב אז למה לכל הרוחות לשנות!?!? גם אם זה אומר עוד דמויות לא אכפת לי !
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 8 כזה כי הוא כן יחסית נאמן ושומר על רוח הדברים.
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: הסרט עצמו בתור סרט הוא אחלה אבל אני לא בטוחה שמי שלא קרא את הספרים יוכל להבין בו הכל! לכן אני אתן לו 3 וחצי ככובים
משהו להוסיף:

shirusheet

New member
חיכיתי לשרשור הזה

מה הכי אהבתי בסרט: את הקפיטול, בכל פעם בה הוא הופיע בסרט.
מה הכי איכזב אותי: הקיצוץ הרציני בסצנות הזירה למרות האורך העצום של הסרט.

הסצנה האהובה: האסיף

הסצנה המאכזבת: סצנת המערה, שאמורה הייתה להיות: "סצנות המערה."
ואני מזכירה, אני בכלל לא טים פיטה! זה לא קשור!
השחקן שהכי הרשים אותי: ג'ניפר, כאילו דה

השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: כנראה שהיימיטץ'.
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: סנקה קריין. כל כך.

דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: ... הדמויות שבאמת אהבתי נשארו די דומות...
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: המשחק של ג'נוש, קטניס אצל קברניטי המשחק ובאופן כללי כל מה שמתרחש מחוץ למשחקים

שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: קיצוץ בסצנות פיטה+רו, המוטציות המזוויעות, חוסר היכולת להבין מהסרט מה קטניס מרגישה לפיטה

מה אני הייתי עושה אחרת: אם זה לא היה ברור עדיין- מוסיפה עוד סצנות עם פיטה ורו ועוד פלאשבקים של קטניס, ועושה את כל מה שאפשר בשביל להעביר לצופים את מה שהולך לקטניס בראש.
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 6-7
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 8-9 (הציונים אל מדוייקים כי אני כבר זוכרת רק חצי סרט)
משהו להוסיף: לפחות מCF יש לי הרבה פחות ציפיות והרבה יותר רצון שישנו דברים, אז כנראה יהיה יותר טוב

shirusheet

New member
אופסי דופסי

פספסתי את ה"עד 5", אז..
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 4-3 (ושוב, הציונים אל מדוייקים כי אני לא זוכרת כלום)

Ayelet 363

New member
מסכמת

מה הכי אהבתי בסרט: לא זוכרת משהו ספציפי. אולי הדחקתי את הסרט? חיבבתי אותו, אבל בעיקר התאכזבתי.
מה הכי איכזב אותי: הרוב. בעיקר ההסברים המאולצים וזה שהרגשתי שהוא מתקדם מהר מדיי, קטעים שדווקא אותם חתכו או שינו.
הסצנה האהובה: לא זוכרת.
הסצנה המאכזבת: השיר של רו.
השחקן שהכי הרשים אותי: -
השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: -
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: -
דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: -
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: -
שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: 3 הדברים שאיכזבו אותי.
מה אני הייתי עושה אחרת: משנה את 3 הדברים שאיכזבו אותי. אני מסכימה שלהסביר את הכל זה מאוד בעייתי, אבל לא הייתי עושה את זה כך.
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: לא בטוחה. נראה לי שבין 5 ל-7.
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: בין 6 ל-8.
משהו להוסיף: יותר אהבתי את הטריילרים שהיו לפני הסרט.

Black Stain

New member
יאיי

מה הכי אהבתי בסרט: שהוא פשוט קם לחיים.. ואת ג'ניפר לורנס!
מה הכי איכזב אותי: ששינו דברים שהפריעו לי בעין, ההתחלה הייתה ארוכה מידי והזירה הייתה קצרה מידי
הסצנה האהובה: הצרעות ציד והשריפה!
הסצנה המאכזבת: סצינות המערה, הטציות והסוף
השחקן שהכי הרשים אותי: ג'ניפר לורנס שעומדת עכשיו על במה אחת עם הלנה בונהם קרטר כשחקנית המוכשרת בעולם (גם השלמתי את הפילמוגרפיה שלה והיא אדירה.. אין דברים כאלה אין!! עושה לי חשק לחזור לתיאטרון)
השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: פיטה.. מצטערת אני לא יכולה, זה פשוט לא זה..
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: אפי!
דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: פיטה סינה והיימיץ'
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: ליהוק, נאמן יחסית למקור, והקפיטול גאוני
שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: צילום, פסקול ותסריט (חח לפי זה, זה נשמע סרט מזעזע
)
מה אני הייתי עושה אחרת: נראה לי, שלמרות הכל.. אחרי חשיבה ארוכה כן הייתי מוסיפה את קטניס כמספר, ממש מעט, כמה משפטים קולעים פה ושם בעיקר בהתחלה.. גם הייתי מעלה את הגיל צפייה ומשחררת רסן ועושה את זה הרבה יותר מזעזע.. לאו דווקא ויזואלית, גם ריגשית.. הספר הזה מפוצץ רגש כמעט כמו אדרנלין.. וזה לא כזה עבר
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 8
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 3.5
משהו להוסיף: אני סתם חיה בסרט שאני מעבירה עליו ביקורת.. אני מאוהבת בסרט הזה!

Wait For It

New member
מסכמת

מה הכי אהבתי בסרט: ג'ניפר
ללא ספק היא עשתה את הסרט
מה הכי איכזב אותי: המשפטים של היימיטץ' שהורידו

הסצנה האהובה: של הגרגרים וסנקה, גאונות לשמה!
הסצנה המאכזבת: בכרכרות, האש דיי איכזבה
השחקן שהכי הרשים אותי: ג'ניפר אופקורס

השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו: סנואו, הוא פשוט לא נראה מספיק נחשי!
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות: סנקה

דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי: רו, היא הייתה חמודה אבל לא הספרתי להתחבר אליה
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה: נגוון הפעם
אפי הגאונה
, חדר הבקרה והמנגינה של העורבנים

שלושה דברים שיש לי לציין לרעה: הורידו המון משפטים שהיו הזדמנויות מצוינות להכניס אותם!, הזאבים
,בסוף לא היה מובן שקטניס לא אוהבת באמת את פיטה- אם לא הייתי קוראת את הספר בחיים לא הייתי מנחשת לבד

מה אני הייתי עושה אחרת: רק מכניסה את המשפטים של היימיטץ', כל השאר באמת שלא קריטי
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 7 וחצי
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 4 וחצי
משהו להוסיף: חמדמדים שכמותם

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

N o R i K o

New member
ובשעה טובה ומוצלחת, גם אני כאן לסכם

מה הכי אהבתי בסרט:
את הליהוקים. באמת שאין לי תלונה אחת אליהם. ליהוקים נהדרים. ג'ניפר מושלמת.

מה הכי איכזב אותי:
שהדמות של קטניס התפספסה לגמרי, וזה כל הקטע של הספר.
הסצנה האהובה:
גייל וקטניס נפרדים אחרי האסיף. הכי קרוב למקור, הכי מרטיט. וגם סצנת החזיר והתפוח

הסצנה המאכזבת:
המוות של רו. לא קרוב בשליש לרטט המטורף שהיה בליבי כשקראתי את זה...
השחקן שהכי הרשים אותי:
ג'ניפר, ג'ניפר, ג'ניפר!!!1 מדהימה!
השחקן שהיה הכי רחוק מהדמות שלו:
כמו שכבר אמרתי הליהוקים מהממים, אבל השחקן של סנואו פשוט לא מספיק מפחיד. הוא משחק טוב, אבל הוא נראה כמו סנטה קלאוס.
דמות שמאוד אהבתי בסרט, כשבספר פחות ייחסתי לה חשיבות:
סנקה.קריין.תעשה.לי.ילדים.עם.זקן.
ואפי!#$%@# אפי הייתה כל כך אפיתתתתתת
דמות שמאוד אהבתי בספר, כשבסרט היא פחות כבשה אותי:
אוי, אוי, גייל. כלומר, ליאם עשה גייל מושלם גם ב-2 הסצנות שלו בסרט. אבל הוא לא מתקרב לגייל של הספר ולחשיבות שלו עבור קטניס.
שלושה דברים שיש לי לציין לטובה:
הליהוקים, שוב, הנקודת מבט המאוד מעניין של הקפיטול שהוצגה לנו (סנקההההה
) והציטוטים האפיים של אפי. This is MAHOGANYYYYY
שלושה דברים שיש לי לציין לרעה:
הפספוס של הדמות של קטניס, הויתור על כל הציטוטים השווים והאפקטים המעפנים. באמת, עם כל ההפקה הזאת, לא יכולתם לגרום להם להיראות קצת יותר כאילו הם באמת עולים באש?

מה אני הייתי עושה אחרת: מגדילה את נקודת המבט של קטניס, מוותרת על ההסברים של הקפיטול ומכניסה את נקודות המבט של פרים, אמא שלה וגייל וגורמת לצופים להבין את העלילה.
מ-1 עד 10, איזה ציון הייתי נותנ\ת לסרט כאדפטציה לספר: 5. אני הכי מתקמצנת כאן, אבל באמת שהממוצע זה הציון המתאים כאן... זו אדפטציה טובה, אבל היא יכלה להיות הרבה, הרבה, הרבה יותר טובה.
מ-1 עד 5, כמה כוכבים הייתי נותנ\ת לסרט בעד עצמו: 3.5. סה"כ, סרט טוב.

משהו להוסיף: כמו דנה, גם לי באמת אין זכות להתלונן... אני לא מאוהבת בסרט הזה. אבל אני כל כך נלהבת מזה שהספר האדיר הזה קם לתחייה
אני הולכת לראות את הסרט שוב בשבוע הבא, אעאעאעאע!

למעלה