lior 30 rg

New member
לרגל החג השני, קצת מואי תאי להנאתכם |פיר

והפעם, קרב מה-31 למרץ השנה מ-וית'יתאי

טאפאומגג (אדום) כנגד פניסיאם (כחול).

קרב מהיר ועצבני החל מהסיבוב השני. אני מניח שמי שרואה שאורך הוידאו 11 דקות מבין שיש פה גם נוקאוט. טכניקה יפה של טפאוטונג, בייחוד הברכיות בקפיצה והמרפקים שנוחתים לאחריהם, זה לא פשוט בכלל לעשות את זה ולהישאר סגורים.

yair_bar

New member
מנהל
כמה הערות

קודם כל התנועות שלו בהתחלה הזכירו לי לוחם יפני עם תנועות בדיוק כאלו, אבל השם ברח לי מהזכרון - יותר מדי עראק בארוחת צהריים

מעבר לזה, שופטת? טוב שלא צריך לחנות רוורס בקרב. באמת מזל שהיא לא צלצלה אליו בנייד להגיד לו שהשני נכנע ויעזוב לו כבר את היד

welterweight

New member
בתכל'ס היא יצאה מפגרת

במקום לטפוח עליו כדי לסמן לו לעזוב היא הולכת ומנסה לשחרר את האחיזה שלו בעצמה,כאילו שזה לא בדיוק מה שהיריב שלו ינסה לעשות...

בטח רק גרמה לו להכניס את האגן עוד יותר פנימה.

blackcoldtiger

New member
הוא כישרון מטורף

יש לו יכולת מדידת מרחקים כמו לאנדרסון סילבה.
הוא ממש חייב לקחת את עצמו לארה"ב וללכת למחנה ברמה ותוך איזה שתיי נצחונות הוא כבר בUFC
ה

welterweight

New member
יופי של סרטון! אם אתה כבר בעניין של הדרכות,

אתה חושב שיש מצב לפרסם הדרכה על איך מתחילים לעבוד עם הכדור הזה ואיך מתקדמים משם?

daskaliano

New member
אגב בענייני הדרכות

אנשים לא מתעניינים בסרטוני הדרכה אלה בסרטונים שנראים "סקסיים" ולא משנה כמה ההדרכה מקצועית

jehenam

New member
בקשה לוידאו

דסקאליאנו שלום!

למה שלא תעשה וידאו על הנושא של שמירת מרחק באיגרוף. תתחיל קודם כל מהסבר למה זה בכלל חשוב באיגרוף, תמשיך עם איזה קרב דמה בין מתאגרף שלא יודע לשמור מרחק לאחד שכן ולבסוף הסבר על איך שומרים מרחק.
אני יסביר לך מאיפה הבקשה: בעבר כתבת על הקרב בין דיויד היי לולדימיר קליצ'קו שלקלי'צקו יש שמירת מרחק מושלמת. אותו דבר אומרים גם על אנדרסון סילבה. אני לדוגמא (ואני בטוח שיש בפורום עוד כמה) לא מסוגל להבחין כשאני רואה קרב אם לאחד המתאגרפים יש יכולת טובה של שמירת מרחק או לא וזה בהחלט אחד הדברים שפוגמים בהנאה כשאני רואה קרבות MMA.

באופן כללי משום מה רוב הסירטונים שיש ביוטיוב על איגרוף מסבירים על איך להשתפר באיגרוף ומשום מה אין סרטונים על איך להבין איגרוף טוב יותר פשוט כדי להינות ממופע איגרוף.

daskaliano

New member
זה תחום מורכב וחשוב

שמירת מרחק או "הרגשת מרחק" זה אחד העקרונות החשובים ביותר של האגרוף. אם המתאגרף במרחק גדול מידי הוא לא יחטוף מכה אבל הוא גם לא יהיה מסוגל לשגר מכה. אם המתאגרף במרחק קטן מידי הוא מסכן את עצמו ויש לו בעיה כי הוא "חונק" את המכה ויכיולים לחבק אותו. רוב הסרטונים ברשת הם מיועדים למטרות פרסום ומיועדים לגזור קופון ולכן יעסקו בנושאים "סקסיים", אני אצלי במשתמש ביוטיוב העליתי הרבה מאוד סרטונים שעוסקים בתרגילי בסיס ובעקרונות בסיס שהם ה"לחם והחמאה" של כל מתאגרף וכמות הצפיות בהם פחותה משמעותית מהצפיה בסרטונים טיפשיים שלא תורמים כלום לחינוכו של המתאגרף בין אם הם שלי ובין אם הם של משתמשים אחרים. רוב האנשים לא מתעניינים בלימוד יסודות שזה "משעמם" ורוצים לעסוק ישר ומהר ב"דובדבן" שבקצפת.
תרגילי שמירת מרחק הם פשוטים ומונוטוניים כמו לתת ליריב להתקדם לעברך ועליך לזוז לאחרו בו ברגע, תרגיל שמירת מרחק מתקדם הוא לעשות תנועת "מראה" של היריב בקצב מתגבר, תרגיל שמירת מרחק הוא לעמוד ולבצע מכות בשק קדימה ואחורה בלי להתקרב יותר מידי או להתרחק יותר מידי ועוד. תרגיל יפה לשמירת מרחק הוא משחק של "לגעת ולא להפגע" על היריב לנסות לגעת בך באמצעות מכות בכפות הידיים ועליך להמנע אולם לנסות לפגוע בו הנה סרטון מצורף הותרגיל טוב גם למהירות תגובה.
http://www.youtube.com/watch?v=HOHoF1Diu7I

והנה על השק כמה מילים על מרחק נכון ותרגילים פשוטים

http://www.youtube.com/watch?v=i63Pu_WMVsM

jehenam

New member
תודה, עכשיו הבנתי

פעם הבאה שאני אראה קרב MMA או קרב איגרוף אני יידע להעריך את הנושא זה.
תודה!

למעלה