אנדרסון מייקל סילבה

It's also nice to know that I would have that conversation starter if I ever met Anderson Silva in some weird scenario where he and I had to talk to each other for some reason. 'Never dance close to fire.' That's the best advice I could ever give to The Spider. Luckily for everyone involved he is not near campfires, just singing his heart out to Michael Jackson's greatest hits in his car.

AmitNHB

New member
ראוסי: אם היא תפסיק עם הויטמנצ'יק, לא

תיהיה לה בעיה לרדת ל 135.

מיאו

חבל, רק ה stare down יהיה שווה את זה.

YardenBu

New member
איזה יצור... סייבורג כבר פרסמה שמאז התקרית

היא עושה בדיקה חודשית במעבדה בה היא נמצאה חיובית כדי להוכיח שהיא נקייה. ד"א, זו לא הפעם הראשונה שהיא נבדקת, זו הפעם הראשונה שהיא קיבלה תוצאה חיובית. אני מאמינה שהיא לקחה חומרים אסורים בעבר עם או בלי ידיעתה, אבל כרגע היא נקייה והיא נראית מעולה.
מה שבטוח - בstare down יצטרכו לעשות חתיכת הפרדה והקרב ביניהן לא עובר חצי מהסיבוב הראשון. סייבורג ב-ko.

yair_bar

New member
מנהל
אני הייתי מחכה לראות באיזה משקל יערך הקרב

לפני שאני מהמר

YardenBu

New member
בכל משקל סייבורג פשוט תפוצץ אותה. ועמית -

אל תשכח שגם בקרקע סייבורג לא בדיוק פריארית. היא יכולה להתגונן טוב מאוד, פיזית היא חזקה מראוסי והיא מספיק מטורפת כדי להוריד לעצמה את היד ולחבוט בראוסי איתה.

yair_bar

New member
מנהל
קשה לדעת מה ההשפעה של הפסקת סמים יחד

עם ירידה במשקל.

לפעמים מגיעים במצב זומביות מתקדם. אל תשכחי שחיתוך כזה הוא המון בנוזלים וזה יכול להשפיע על יכולת במיוחד לגוף שחי שנים על מיץ פטל

YardenBu

New member
צודק, אבל צא מנקודת הנחה שהקרב לא יקרה

ב-135 (סייבורג אמרה שהיא לא יכולה להגיע לשם), אז נשארנו עם 140 או 145.
דרך אגב, סייבורג נבדקה בקרב לפני קראנו ולא יצאה חיובית אז אני מניחה שאם היא תגיע נקייה אפשר לצפות לתצוגה לפחות ברמה הזו (למרות שהיא התקדמה מאז גם בטכניקה).

mbenyaacov

New member
בטח. היתה נקיה. היא בכלל לא נוגעת בסמים.

לבחורה הזו יש יותר טסטוסטרון מלגבר ממוצעים כשהיא ישנה.
מבנה השרירים של אינו גנטי אלא כימי. היא בושה למקצוע

YardenBu

New member
חוצמזה יאיר, תתבייש לך!

זהו, ראית כוסית ואתה כבר לא אוהב MMA נשים בנפרד?

yair_bar

New member
מנהל
הדבר היחיד שאני אוהב בהקשר הנשי והפורום הזה

זו את

YardenBu

New member
הוא סתם מכסה על עצמו

בתכלס הוא ראה את שני האירועים של אינוויקטה

סייבורג או כל לוחם אחר לצורך העניין

לוקחת ולקחה חומרים בידיעתה המלאה,
כל עניין ה"לא ידעתי", "הרופא שם לי בכדורים ללא ידיעתי" ושאר
בלב"צים למניהם, לא תופסים.
זה שהיא עוברת בדיקה,זה אומר שהניקוי היה טוב, ושהחומרים שהיא משתמשת מתקדמים מספיק על מנת שלא יעלו מעל הרדאר.
הבחורה נראית פיזית כמו סייקל מהלך באופן קבוע.
עם או בלי סייקל, בעמידה היא תטחן את רונדה,
ובקרקע, היא אלופת עולם לסגולות, אז אני מניח שגם שם היא תתן פייט ראוי.

YardenBu

New member
אוקיי ומנקודת המבט הזו אפשר להגיד

שכל עוד היא לא משתמשת בחומרים שאחרות לא משתמשות בהם (לא נתפסות) הקרב עדיין הוגן. עמדת הנחיתות היחידה שתהיה לסייבורג בקרב הזה זה הראש. לדעתי אם הקרב יקרה ראוסי הולכת ממש לעצבן אותה לפני כן ויש מצב שהיא גם תזרוק את עצמה על ראוסי, במיוחד עם האובר ביטחון עצמי שנבנה אצלה. בכל מקרה, אם הייתי יכולה להמר באמת בכסף הייתי שמה שנת לימודים על סייבורג.

למעלה