כשאנחנו, או ילדינו משנים תזונה
אנו בד"כ 'חוששים'
מאיפה אני מקבל את החלבון שלי.
זוהי אחת השאלות הנפוצות ביותר שנשאלים העוברים
לתזונה מבוססת צמחים. דר' דאגלס גרהאם, כירופרכט,
תזונאי של ספורטאים וספורטאי שנים רבות בעצמו, טוען:
אנחנו זקוקים ליותר פחמימות מאשר חלבונים
פחמימחות פשוטות הן ה'דלק' המתאים והזמין
ביותר לתאי גופינו. ואותם קל למצו בפירות!
היות שהגוף שלנו, סיים לבנות את עצמו,
אין לו צורך רב באבני בניין. (ח. אמינו)
אשר גורמות לבניית יתר של תאים
שלעתים יוצאים משליטה (סרטן)
אפילו תינוקות, שרק בונים את
גופם, מקבלים מחלב האם לא יותר
מ 1.2% חלבון בעוד שחלב פרה (טבעי)
מכיל 3.5% חלבון. על כן, תינוק שיונק אמור
להכפיל את משקלו בתוך 1/2 שנה בעוד העגל
(שיונק) אמור להכפיל את משקלו תוך 14 יום
המידע מתך ה
מזון חי לתינוק ולילד / דר' ב. עינן
(דר' ישראל דוריון) ה
נכתב לפני למעלה מארבעים שנה.
(כיום לדאבונינו לא חלב האם ולא חלב הפרה מכילים את הערכים
הנכונים לבריאות הצאצאים שלהן. והן תינוקות מועטים ביותר ועגלים
מועטים עוד יותר ב-א-מ-ת יונקים
) גם דר' עדיאל תל אורן, רופא
פונקציונלי ישראלי שחי בארה"ב , מגלה את
האמת על החלבון-
וכמו כן, טים ואן אורדן- אצן מקצועי וביוכימאי מספר על: מיתוס החלבון
https://www.youtube.com/watch?v=Spc3l5W6Kgs
צפו בסרטונים בפתיחות ובנכונות להקשיב לידע ה
L&L
TALYA