פרוייקט הבלתי מנוצחים הגדול של קולורבי|

פרוייקט הבלתי מנוצחים הגדול של קולורבי|

אהלן חברים.
הכנתי סקירה רחבה על הבלתי מנוצחים בספורט שסוקרת את כל הלוחמים הבלתי מנוצחים בעלי הפוטנציאל הגדול ביותר לדעתי לפי מחלקות משקל.
מקווה שתהנו

מרקו בי

New member
Blagoi Ivanov

כתבת שיש שמועות שנפצע, הוא קיבל דקירה באזור הלב בקטטה בבאר בבולגרה, השתחרר רק במרץ מבית החולים. אולי יהיה כשיר להילחם בשנה הבאה.

ועוד לוחם שהייתי מוסיף נועד להט, סתם שתהיה גאווה ישראלית, כל עוד הוא מוצג בשרדוג עם מאזן נקי מהפסדים.

זקס11

New member
אני רק שאלה...

קודם כל, עבודה נפלאה, כרגיל.

השאלה שלי היא למה זה כזה חשוב שלוחם יהיה ללא הפסדים?
אם אנחנו מסתכלים על הגדולים מכולם (פידור, ג'ונס, GSP, סילבה), לכולם היו הפסדים בתחילת הקריירה. מה שלא מנע מהם להתפתח, ולהיהפך ללוחמים מובילים.

ותשובה

האמת שזה לא באמת כזה חשוב שלוחם יהיה ללא הפסדים וציינתי את זה בתחילת הסקירה.
אני באופן אישי נהנה לעקוב אחרי הלוחמים הבלתי מנוצחים ותסכים איתי שיש משהו שיווקי ומרתק בלראות לוחם בלתי מנוצח מתקדם ברמה התחרותית שהוא מקבל.

לגבי פידור, GSP וג'ונס קודם כל פידור הפסיד בצורה לא ממש חוקית ורק בגלל טעות שופט זה באמת נחשב הפסד. מה גם שהוא ניצח את אותו לוחם אח"כ.
לגבי ג'ונס, הוא הגיע לUFC עם מאזן מושלם וההפסד היחידי שלו היה גם הוא מטעות שופט בקרב שהוא שלט בו בקלילות.
לגבי GSP, גם הוא הגיע לUFC עם מאזן מושלם ו2 הלוחמים שניצחו אותו הפסידו לו אח"כ בצורה מוחצת.

Alexander Sarnavskiy הפסיד אתמול החלטה מפוצלת

אחת ההבטחות הגדולות בפרוייקט שהכנתי הפסיד אתמול לריץ' קלמנטי המאוד מנוסה בהחלטה מפוצלת.
למרות ההפסד הוא הראה המון לב וכישרון ורק קצת מחסור טכני בBJJ מנע ממנו לנצח את הקרב.
הסטרייקינג שלו מעולה! הקארדיו שלו טוב מאוד, הGNP שלו טוב מאוד ועם קצת עבודה על הג'יו-ג'יטסו הוא עוד יגיע רחוק.

קישור להיילייט של הקרב -
http://www.youtube.com/watch?v=dmDb1tiLgUI

danielmo1

New member
לפי הסרטון

דווקא שלט, צריך לראות את כל 3 הסיבובים כדי לקבוע
לדעתך ניצחון מוצדק של קלמנטי? עושה רושם שנגמר לו האוויר מהר ואלכסנדר דווקא נראה טוב בעמידה.

למעלה