תמליל שיחה שהייתה לי השבוע

BloodyRose

New member
תמליל שיחה שהייתה לי השבוע

לפני כשנתיים גרמתי לחבר טוב להתמכר לדוקטור. מאז די התרחקנו, אבל אחת ל- אני מקבלת ממנו שיחה, בלי היי ובלי כלום, נוסח "קלרה לא מתה!! טוב, אני באמצע הפרק, נדבר".
אז השבוע קיבלתי ממנו שיחה, שהתנהלה פחות או יותר ככה:
"הלו"
"רגע, מה?!"
"כן, אה?"
"לא.... מה?!"
"כן"
"איך?!"
"תחכה לנובמבר, כמו כולנו"
"לאאאא! אבל... מה?!"
"טוב, אני בעבודה, נדבר אחר כך, אבל כן"

(בעקבות השיחה הזו, חשבתי על כך הסרטונים שהועלו לרשת שמראים תגובות של אנשים לפרק החתונה האדומה במשחקי הכס. כתגובה חשבתי שצריך לעשות משהו כזה גם לדוקטור, אבל בסופו של דבר זה באמת מסתכם בתמונה המצורפת כאן)

בנוסף, הצלחתי למכר גם את הבחור, שעכשיו באמצע העונה השנייה (וגם הוא התאהב באקלסטון, חינכתי אותו טוב
). כשהכרנו, גרתי עם שותפה שגם אותה הצלחתי למכר לסדרה (מסתבר שזה לא כזה קשה), אז הוא ראה איתנו כמה פרקים, והראשון שהוא ראה היה הפרק האחרון של איימי ורורי. אחריו, היינו חייבות להראות לו את בלינק...
השבוע התקשרתי אליו, והוא אמר שהוא בדיוק יושב עם חבר, והם מדברים על הדוקטור (כבר אמרתי שחינכתי אותו טוב?). מסתבר שהחבר מפתח משחק לקסדת מציאות מדומה, והוא רצה לעשות מסך בו יש פסלים, והם מתקרבים כשאתה לא מסתכל עליהם (מטעמי חיסכון בעבודת אנימציה, בעיקר). הבחור ישר התחלחל והסביר לו כמה התקפי לב הוא עלול לעורר....

אז לכמה סיטואציות מוזרות שכאלו אתם נחשפים ביום-יום? (בבקשה תגידו לי שאני לא היחידה...)

Apple Scruff

New member
אני חושבת שפעם הייתי נתקלת בזה יותר.

היום הסביבה שלי לא ממש מכירה את הדוקטור (אני יודעת, אני לא בסדר),
אבל היה לי כמה חברים שממש אהבנו את הדוקטור. בעונה החמישית והשישית הקדמתי אותם ממש עם הפרקים, וכל פעם הייתי מקבלת
"דיווח". בעיקר הרגשתי כמו יועצת אבל לאובדן של דיוויד

("אני לא יכול. אני אוהב את העונה הזאת, אבל קשה לי."
"זה ישתפר, מבטיחה. מאט לא כזה נורא!"
"אבל הוא לא דיוויד!!!
")

הייתה איזה פעם שאני וידיד שלי ניסנו להסביר פרדוקסים לחברה שלא ראתה דוקטור הו. דיברנו על נבואות נוסטרדמוס, והיא אמרה שמספיק שייקרה אירוע אחד שלא כתוב בנבואות, כדי להפריך את הכל. וניסינו
להסביר לה שברגע שזה קורה, הנבואה תשתנה בהתאם (בתיאוריה, כן?), והיא פשוט לא הצליחה להבין את זה והגענו למסקנה ש"רק מי שרואה דוקטור הו מסוגל להבין את ההגיון בנושא הזה"

Guid

New member

האמת שאין לי סצינה ממש מוזרה, אבל קרה לי שבוקר אחד אני נכנס לעבודה ומפעיל את המחשב, ופתאום שומע מאחוריי את אחד החבר'ה מזמזם לעצמו: "וויבלי וובלי, טיימי ווימי"...
ישר הסתובבתי והצבעתי עליו בפרצוף מופתע!

זה היה משעשע איך שגילינו ששנינו מכורים לדוקטור.
מאז הוא קורא לי וויבלי ואני קורא לו וובלי...

ailag

New member
+
קאסטינג שכולנו יודעים

איפה מעייין? נורא שעשע אותי איך שהיא גילתה על מאט. אני בכלל הייתי בטלפון, חצי גוססת אבל האינטרנט היה גועש מדי בשביל שארדם. וכבר בוקר. והיא כותבת שיש שהיא יודעת שיש ספוילר קאסטינג אבל היא תצליח להתחמק!

נתתי לה עשר דקות.

אז היא נכנסה לטאמבלר.

וספרתי לה דקות.
(אחרי 13 דקות כבר התחילו תגובות פאניקה ממבחר אותיות אקראיות)

pennylane11

New member
אני פה, אני פה
לקאסטינג הזה

בפוסט החמישי של "Ruggedy man, goodbye" נפל לי האסימון. אנשים שלא מתייגים ספוילרים

BloodyRose

New member
כבר כתבתי איך אני גיליתי

זה היה יום ככל הימים (או שלא, לא זוכרת מתי זה היה).
אני גולשת לתומי בטמקא/למהנט/Ynet.
פתאום כותרת גדולה במדור "תרבות": מאט סמית' עוזב את הדוקטור (או משהו כזה. לא טרחתי לעשות סקרין שוט)

אנשים רשעים. מי כותב ספויילר בכותרת!?

למעלה