הסופשבוע ממש במרחק נגיעה (לפחות לחלקנו
)

הסופשבוע ממש במרחק נגיעה (לפחות לחלקנו
)

אז איך היה לכם השבוע

דבר טוב

דבר רע

דבר לא נורא

מה התוכניות שלכם לסופ"ש

מה עשיתם השבוע למען הזוגיות שלכם

haych

New member
שתי דקות לחמש-הסופ"ש כבר כאן!

דבר טוב: התפתחויות חיוביות בגזרת א'.
דבר רע: ממממ... לא נראה לי שהיה משהו רע.
לא נורא: אני ממש מתלבטת אם לשלוח את הכלבה לאילוף נוסף או לא מהבחינה הכלכלית, וזה מטריד אותי על בסיס יום יומי.

תכניות לסופ"ש: אני מחכה שחברה מהעבודה הראשונה תגיע ונשב יחד לקפה אחרי שלא התראינו חודש וחצי.
א' נוסע לחברים וחוזר רק בשישי בצהריים, ככה שאני מגיעה לבית ריק. מחר אעשה קניות בסופר וזהו. לא מתוכנן לנו משהו לסופ"ש, אבל לא שוללת טיול ספונטני בסביבה.

למען הזוגיות הלכתי לישון על הספה שני ערבים השבוע לפני שא' הגיע מהעבודה, ככה שכשהוא הגיע היה לי כח להיות איתו איזה שעה-בשבוע שאני לא רואה אותו בד"כ.

סופ"ש נעים!

לצערי השלילי גבר על החיובי..

הדבר היחיד שעשה לי טוב זה ההליכות הארוכות לים שעשיתי כמה פעמים השבוע, מרגיע אותי תמיד..

תודה

סתם הרבה פגיעות רגשיות שקצת קשה לי לצאת מהן (כמו תמיד , הלוואי שפשוט היה מתג סוויץ׳ שהיה מאפשר שינוי מיידי ) יחד עם כל מיני מסביב, פשוט שבוע שהשאיר אותי סמרטוט.

a wild rose

New member

מקווה שהסופ"ש והשבוע הבא יהיו טובים בהרבה (אני אומרת לעצמי במצבים כאלו שמכאן אפשר רק לעלות).
&nbsp
&nbsp

s EsH

New member
יאללה נו... בשבוע האחרון יש לי חשק לכתוב שוב בפורום :)

אז קודם כל, בשביל ההמלצה: טוב ורע מרגיש ככ קיצוני. אולי עדיף להחליף ב"משמח" ו"משמח פחות"...
רק הצעה :)
&nbsp
אבל לבינתיים:
טוב - הזמן טס ותכף אנחנו מתחת לחופה.
רע (מעדיפה פחות משמח / מבאס) - ההכנות לחתונה מציפות הרבה דינמיקות משפחתיות שלא תמיד הן נעימות.
לא נורא - לא בטוחה מה הכוונה בלא נורא, אבל לא נורא שיש עבודה וצריך לקום מוקדם בבוקר :)
&nbsp
התוכניות לסופ"ש - לנוח המון וארגוני חתונה (אי אפשר להתחמק מזה)
&nbsp
מה עשיתי עבור הזוגיות - ארגנתי חתונה? :) מוטיב חוזר בהחלט...

elena20

New member
סיכום שבוע שלי

היו כמה דברים טובים:
*קיבלתי כמה מחמאות על ההתנהלות שלי בעבודה שעשו לי ממש עשו לי טוב (כי במקום עבודתי לא נוהגים לפרגן בדרך כלל).
*אני ובעלי הלכנו לארוחה וסרט באמצע השבוע והיה ממש כייף, החלטתי שצריך לעשות את זה לעתים יותר קרובות
מעביר את השבוע יותר בכייף.
ומעדיפה לא לדבר על דברים רעים ולהתמקד בטובים.

Ginger L Honey

New member
השבוע שלי

דבר טוב- הבאנו עץ כריסמס! הוא כרגע ערום ובסופ"ש נקשט אותו. גם הלכנו למסעדה ההודית האהובה עלינו באותו היום
דבר רע- הלחץ בעבודה עולה עד לכריסמס... בגלל שהמוצר שאני מעצבת הוא מתנה אישית, בחגים אין לי חיים.... אתם הולכים לראותי פחות בפורום עד לשנה החדשה....
לא נורא- אין לי חיים עד לחג, הלחץ עולה, אך גם הכסף עולה.
&nbsp
תכניות לסופ"ש- לקשט את העץ ואת הבית לחג. לבלות בראשון את היום החופשי האחרון (!!!!) שיש לי עד כריסמס. פרפרי, אולי נלך למנהטן בראשון, אך לא בטוח....
&nbsp
לא יודעת מה עשיתי יותר מהרגיל עבור הזוגיות. אבל כבר קניתי לבילי מתנה לכריסמס, ועכשיו נשאר לקנות רק להורים שלו:)

a wild rose

New member
השבוע שלי

כרגיל, היה עמוס מאודדד, כשלעומס נוספו כמה ענייניים אישיים וסידורים אישיים שהולכים להימשך בשבוע הבא, אבל אני אשרוד.
&nbsp
דבר טוב: שמעתי מצד שלישי שלא קשור ישירות לעבודה שלי, שהממונה "הגדול" אמר לו כמה דברים מאוד חיוביים עלי ועל כמה שהוא מרוצה ממני, וזה מישהו שבדרך כלל לא מרוצה מהרבה דברים.
&nbsp
דבר רע: יש כמה עניינים כלכליים שדורשים טיפול, אני מאמינה שאסתדר איתם אבל זה קצת מעיק.
&nbsp
דבר לא נורא: אחרי שסידרתי יפה את הדירה שלי והרגשתי מצוין, קלטתי שהיא מתחילה להתבלגן... והופיעו כמה תקלות לא ברורות כמו דברים שנפלו/דורשים טיפול תחזוקתי, מהסוג שהוא פחות מדי בשביל להזמין איש מקצוע, ויותר מדי בשביל בחורה שלא מבינה יותר מדי. אני מקווה שידיד שלי יוכל להגיע בשבוע הבא לסייע לי (ושאני אמצא זמן לארח אותו).
&nbsp

הדבר הכי טוב היה

שסגרנו את רוב הריהוט הגדול לבית החדש (סלון, ארונות, ספרייה, חדר שינה וכולי). וגם שהיינו בה לראות איך היא מתקדמת וזה נראה הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת! התחלתי לתפוס אופטימיות לגבי הבית.
&nbsp
הדבר הלא נורא היה שהכל עלה טיפה יותר ממה שרציתי (אבל מצד שני כלל יותר דברים ממה שחשבתי שזה יכלול אז זה די מתאזן).
&nbsp
הרע, שיש הרבה עומס בעבודה שנמשך כבר הרבה זמן, כל פעם נדמה שהוא קצת נחלש ואז צץ משהו אחר. זה עומס חיובי כי הוא מעיד על עוד לקוחות ופרוייקטים, מה שיתבטא כנראה בשיחות שכר הקרבות
אבל זה מבאס כי זה אומר שכבר לא מעט זמן אני נשארת בעבודה יותר ממה שהייתי רוצה ושאני לא מצליחה "לנקות את השולחן" ממשימות שזה דבר שמעצבן אותי.

למעלה