השבוע שלי
הוציא לי עשן מהאזניים. ועוד התחלנו לעבוד ימים ארוכים יותר (על מנת לסיים את יום העבודה ב-1 ביום שישי). באותו יום שישי שהייתי אמורה להיות בו הכי שמחה משמחה, רק רציתי לברוח לאנשהו. מזגתי לי רסקיו - לא עזר. אכלתי חטיף שוקולד קטן - לא עזר. הלכתי אל הרכב, ההוצאתי את ה-MP מתיק חדר הכושר, פתחתי ווליום מלא, הרצתי 5-6 שירים שבדרך כלל הופכים את הריצה שלי למעין טיסה ורק אז קצת נרגעתי כדי שאוכל לעבוד. החלק ה"לא נורא" הוא שבסוף הקיץ אני עפה משם.
 
יתר הדברים היו רק טובים. אנחנו בסופשבוע ארוך (כלומר נחים גם מחר), בשבוע הבא יתקינו לנו מזגן, ביום חמישי ושישי לקחתי חופש - אנחנו יוצאים לחופשה ראשונה שלנו! יומיים של חופשה אמיתית במרחק נסיעה של פחות משעתיים, אבל חופשה אמיתית! התחיל האביב, כך שהחצר הקטנה שלנו כבר פורחת - עץ הדובדבן הפך כולו לוורוד והריח שלו משכר, הלילך פורח אצל השכנים מעל הגדר (שלנו הוא מהזן המאוחר יותר), בעלי שתל כמה פרחים חדשים, כל השכונה פורחת, השכנים יוצאים החוצה ורואים את כולם, מצאתי סגנון ריצה העבד בשבילי כל כך טוב השבוע שהאמון שלי בעצמי כמעט חזר למקומו, התחלתי קורס און-ליין במטרה לשדרג את הדרך המקצועית שלי, אחי שלח לי מתנת יום הולדת, הילדון שלי ממש מקסים - בקיצור, החיים טובים. באביב ובקיץ אמורים להיות 30 שעות ביממה. בחורף מספיקים גם 25.
 
בנושא האוכל:
לא, לא התרגלנו לטעמים המקומיים (קנדה) וגם לא מתכוונים להתרגל... בצפון אמריקה אוהבים טעמים חזקים - מתוק מאוד, מלוח מאוד, חומרי טעם חזקים מאוד. אנחנו לא אוהבים לא מאוד מתוק ולא מאוד מלוח. מכיוון שאני עובדת עם טעמים, אני גם לא יכולה לאכול יותר מזון עם חומרי טעם בחיים ה"רגילים שלי" - הם חזקים מידי בשבילי ולא תמיד איכותיים. הנה, המזון האהוב עליי, גלידה, אני כבר מוכנה לאכול רק בטעם ווניל, וגם זה לא תמיד - אני יודעת מהו ווניל איכותי ומה הוא לא ווניל איכותי... משום שאני מבשלת כמעט הכל מחומרי גלם, אני יכולה לשלוט גם על המתיקות, גם על המליחות וגם על עצמת הטעם הכללית.
מבחינת מתכונים, כאן אנחנו בערבוביה: אני מכינה אוכל לפי מתכונים ישראליים, לפי מתכונים רוסיים וגם לפי מתכונים צפון-אמריקאיים. כמובן מתאימה טעמים לפי מה שאנחנו אוהבים במשפחה. בינתיים, עובד יופי גם בשבילנו וגם בשביל האורחים.
אנחנו לא קונים מוצרים אתניים מיוחדים. יש שקית זעתר שאמא שלי שלחה מישראל מזמן, והיא משמשת להכנת פיתה עם זעתר. בחנות מוצרים אירופאיים אני קונה כוסמת ובונבוניירות רוסיות בשביל מתנות למארחים (הבונבוניירות הרוסיות הן יצירות אמנות).
בקיצור, יצרנו לנו עם הזמן עולם קולינרי מבולבל
.