סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

כולם מוזמנים לסכמ"ש, עם או בלי קשר לסעיפים ובאיזה אורך שבא לכם

הטוב

הפחות-טוב

איש השבוע

ספר/סרט השבוע

מאכל השבוע

ברכה מוזרה לשבת

מה בשבוע הבא

שתהיה לנו שבת שלום וחיוך ומלונים מתוקים במידה הנכונה

Sigal H

New member
מסכמש"ת

הטוב: שבוע של החלטות. החלטה מרגשת לללמוד בשנה הבאה, סופסוף (מרפי, יקירי, עבדת כל כך יפה כל השנה שעכשיו מגיע לך חופש גדול, ואחריו, כיוון שאתה מרגיש צורך להיות כל כך יסודי איתי, קניתי במיוחד בשבילך פאזל עשרת-אלפים חלקים, הכל שמיים כחולים שמשתקפים באגם שלו. נתראה אח”כ, בהצלחה!). ההחלטה השנייה הייתה פחות שמחה, החלטות של פרידה הן תמיד כאלה, אבל הגיע הזמן וזה מרגיש הדבר הנכון.

הפחות-טוב: דחיתי את התור לרופא אא"ג לשבוע הבא, כי לא הצלחתי לגרד את עצמי מהמיטה. כמו כן נודע לי שלפני חודש הוציא משרד הבריאות אזהרה לתרופה פרמין (נגד בחילות), בין היתר בגלל תופעות לוואי כמו שאני פיתחתי בזמנו. מכך למדתי כמה דברים: (א) הרופאים שלכאורה טיפלו בי בזמנו היו יותר עיוורים וחסרי אחריות משחשבתי, (ב) טוב שהתעקשתי להכניס גם את זה לרגישויות שלי (הרופאים לא טרחו), (ג) אקסטרה-פירמידליות זה מושג נהדר.

איש השבוע: ג'ונתן ספרן פויר. רב אמן.

ספר/סרט השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד / ג'ונתן ספרן פויר. אתמול גמרתי להקריא אותו והלב עוד נשאר שם.

מאכל השבוע: לא, השבוע לא היה שבוע טוב למאכלים...

ברכה מוזרה לשבת: שימלאו קקטוסנו דבש וקוצינו מים.

מה בשבוע הבא: התור שדחיתי ועוד דברים טובים.

שיהיו לנו ימים של שלווה ושקט בכל הגזרות, ובתוכנו.
שולחת
לכל הרצים לממ"דים ולמיגוניות,
לאלה שלא רצים, ו
לכל אלה שכבד להם הלב. ועוד כמה חיבוקים, וחיוכים, וצחוק.
סיגל

ברכות על קבלת ההחלטות

גם אם הן קשות זה עדיף לקבל החלטה מאשר להיות בהתלבטות. אני נמצאת בכזו למשל.

נקווה שנושא השמיעה יאובחן או יטופל או יעבור מעצמו או ישתפר איכשהו, כי מגיע לך לשמוע, עד הניואנס האחרון.

בהצלחה אצל האא"ג.

מקנאה בך על הפאזל. מקווה ליום שאאתגר את המוח שלי בכאלה.

אשמח להסבר מה זו אקסטרה פירמידליות... זה בטח לא משהו טוב..

לגבי הפרמין, גם אני לקחתי אותו בזמנו, ונדמה לי שאח"כ שרציתי לקחת אותו אז הרופאים לא נתנו כי כבר ידעו על התופעות השליליות שלו, וגם שמעתי במקרה משהו אצל פרופ' קרסו שדיבר על זה עם מאזין.

אז כן, רופאים הם לפעמים אחראיים, לפעמים מתוך אטימות וטיפשות לפעמים מתוך חוסר ידע או סתם שחיקה.
לכן כדאי תמיד, בגבולות היכולת שלנו, לנסות לברר כמה שיותר פרטים על טיפולים שמציעים לנו, וגם ובעיקר להקשיב לתחושת הבטן - ששיש פה לפחות שתי משמעויות בהקשר של פרמין

אבל מנסיוני זה מנחם באיזושהי צורה להבין שדברים היו קשורים לתופעות לוואי, גם אם בדיעבד וגם אם לא נותר מה לעשות חוץ מאשר לדפוק את הראש בקיר, לפחות אתה יודע מה קשור למה. ולי לפחות הסדר שזה עושה בראש מאד עוזר, לפחות מבחינה רגשית.

שיהיה שבוע טוב,

אני בשבוע "כניעה" דגל לבן. התמוטטתי.
מקווה להצליח באמת לנוח, כי אני לא הכי טובה בזה איך לומר. עוד ענף אולימפי שאני צריכה כפי הנראה עוד לעבוד עליו לא מעט.

למעלה